- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
اول خواستم اسم تاپیک رو با عنوان "طرفداران دنیل دی لوییس" بزارم بعد با خودم گفتم اصلا کسی این آدم رو میشناسه یا نه ؟
خوب مثل همیشه راحت ترین راه شناخت یه بازیگر فیلم هایی هست که اون درشون ایفای نقش کرده
ولی دی لوییس از اون دست بازیگرایی هست که به ندرت پیش میاد توی فیلمی بازی کنه به طوری که از ابتدای سال 2000 میلادی تا به این لحظه فقط تو 5 فیلم ایفای نقش کرده !
لیست فیلم هاش به شرح زیر هست :
دی لوییس از اون دست بازیگرایی هست که قبل از انتخاب نقش دربارش به کلی تحقیق میکنه و به عبارتی گزیده کار ترین بازیگر دنیای سینماست !
از بین فیلم های لیست بالا من فقط سه فیلم "خون به پا خواهد شد" (که اتفاقا بخاطرش اسکار برده) ، دارو دسته نیویورکی (که معتقدم بازیش از خون به پا خواهد شد هم قشنگتره) و "آخرین بازمانده سرخ پوستان" رو دیدم و هرسه فیلم های بسیار زیبایی هستند.
دی لوییس تا به حال ۲ جایزه اسکار برده.
آخرین فیلم دی لوییس هم Lincoln هست که به کارگردانی استیون اسپیلبرگ الان روی پرده است و نقد های بسیار مثبتی هم براش داده شده . نکته جالب هم درباره این فیلم این هست که اپسیلبرگ اعلام کرده بود تنها در صورتی این فیلم رو میسازه که دنیل دی لوییس در نقش آبراهام لینکلن ایفای نقش کنه !
خوب حالا با این همه دی لوییس رو میشناسید ؟! نظرتون دربارش چیه ؟
خوب مثل همیشه راحت ترین راه شناخت یه بازیگر فیلم هایی هست که اون درشون ایفای نقش کرده
ولی دی لوییس از اون دست بازیگرایی هست که به ندرت پیش میاد توی فیلمی بازی کنه به طوری که از ابتدای سال 2000 میلادی تا به این لحظه فقط تو 5 فیلم ایفای نقش کرده !
لیست فیلم هاش به شرح زیر هست :
- Sunday Bloody Sunday
- Gandhi
- The Bounty
- My Beautiful Laundrette
- A Room with a View
- Nanou
- The Unbearable Lightness of Being
- Stars and Bars
- Eversmile, New Jersey
- My Left Foot
- The Last of the Mohicans
- The Age of Innocence
- In the Name of the Father
- The Crucible
- (2002) Gangs of New York
- (2005) The Ballad of Jack and Rose
- (2007) There Will Be Blood
- (2009) Nine
- (2012) Lincoln
دی لوییس از اون دست بازیگرایی هست که قبل از انتخاب نقش دربارش به کلی تحقیق میکنه و به عبارتی گزیده کار ترین بازیگر دنیای سینماست !
از بین فیلم های لیست بالا من فقط سه فیلم "خون به پا خواهد شد" (که اتفاقا بخاطرش اسکار برده) ، دارو دسته نیویورکی (که معتقدم بازیش از خون به پا خواهد شد هم قشنگتره) و "آخرین بازمانده سرخ پوستان" رو دیدم و هرسه فیلم های بسیار زیبایی هستند.
دی لوییس تا به حال ۲ جایزه اسکار برده.
آخرین فیلم دی لوییس هم Lincoln هست که به کارگردانی استیون اسپیلبرگ الان روی پرده است و نقد های بسیار مثبتی هم براش داده شده . نکته جالب هم درباره این فیلم این هست که اپسیلبرگ اعلام کرده بود تنها در صورتی این فیلم رو میسازه که دنیل دی لوییس در نقش آبراهام لینکلن ایفای نقش کنه !
خوب حالا با این همه دی لوییس رو میشناسید ؟! نظرتون دربارش چیه ؟