الآن کار من لنگ اینه که این سیستمی که میبندم(اگه بتونم) با قوانین سازگاره یا نه؟به نقل از m-hadi :برو قوانين روبوكاپ جهاني رو دانلود كن عكسش با كيفيت
ايميل هم كلا خيلي بد جواب ميدن خودت رو درگيرش نكن
هم محرمانه هست و هم اگه بپرسم فکر نکنم بتونید جواب بدیدبه نقل از FnS :ابعاد زمین که تغییری نکرده و مثل گذشته است قوانین هم که تو سایت موجوده...
سوالتون رو اگه خیلی محرمانه نیست می تونید اینجا بپرسید...
مشکل من با اون قسمت استفاده از ساختار های بلوکیهبه نقل از Fatemeh Mohammadkhani :یه قضیه ای که هست اینه که تخلفات فقط چیزایی هست که تو قوانین ذکر شده، جز اون رو نمیتونن بهش ایراد بگیرن، اگه سیستمی که میگین تو قوانین جزو تخلفات ذکر نشده پس میتونین ازش استفاده کنید
هنوز کشف نشد؟به نقل از شهریار :نهبه نقل از m-hadi :در مورد بوستر و Dc-dc کانورتور ها نیست ؟
فکر کنم از پست های بعدیم راحت تر بفهمید!!!
به نقل از FnS :خب وقتی گیر دادی به ابعاد زمین پس مربوط می شه به مکان یابی
در مورد سوال از داورها هم هیچ وقت نمی تونی مطمئن باشی یعنی اگه الان بهت بگن مجازه ممکنه روز مسابقه غیر مجاز شه!
در کل اگه تو کار تیم حریف اختلال ایجاد نکنه و تو قوانین نیومده باشه مشکلی نیست ....
مکان یابی یه بخششه که قراره سنسور های شارپ رو کلا حذف کنیمبه نقل از m-hadi :هرچي دوست داري بزار كي مياد روبوت ها رو انقدر دقيق چك كنه ؟
به نقل از m-hadi :سایت کریه فیسبوک وگرنه همون ایمیل یا اینکه اگه از آشناهاشون شماره شون رو بگیری