اولا کسی بعیده یه اون گیر بده ، بعد هوای مخزن های ما 7 گرم بود ، الآن گیر شما اون 7گرمه ؟به نقل از prs2.M :موقع وزن کشی تو ایران اپن ازمون میخوان مخزن هوارو پر کنیم(برا شوت پنیوماتیک)؟؟؟؟
به نقل از Soroosh :اصلا هدف اصلی این که ولتاژ بوستر ممنوع شد برا کنترل قدرت بود
که من احتمالا فکر میکنم برا این جهانی این قانونا بردارند
در ایران اپن بله ، ولی در قوانین روبوکاپ جهانی این قانون عوض شده ...به نقل از ديــِــگو :sub-league----------------------------------------------- Open League--------------------------- Light Weight League
--------size / diameter--------------------------------------------- Ø 22.0 cm---------------------------------- Ø 22.0 cm
----------height ------------------------------------------------------------22.0 cm ---------------------------------- 22.0 cm
------------weight----------------------------------------------------------- 2400 g -------------------------------------1100 g
------------ball-capturing zone-------------------------------------------- 3.0 cm------------------------------------ 3.0 cm
------------voltage------------------------------------------------------------ 15.0 V------------------------------------ 12.0 V
با هر ولتاژي نميشه شوتيد :)
قوانين soccer 2013
مصاحبه هم از هر چیزی تو میکرو استفاده کردید و از تمام مدار هاتون میتونن ازتون سوال کنن و اگه به این نتیجه برسن که بلد نیستید ازتون امتیاز کم میکننبه نقل از koko azad :میشه ی خورده اطلاعات در مورد مصاحبه ی ایران اوپن بدید لطفا؟!
نمیشد این کارو کرد دوست من !به نقل از _F A S T & S M A R T_ :اره اما شما که از سخت افزار ما اطلاع نداری ...
تازه ما تابعمون زاویه توپو برمی گردونه و اینکلود شده است....کاری به چپ و راست نداره
البته 50 50 است که درست ج بده با چندتا شرط...
حالا بماند که بعضی تیما همون 10 خطم که شما میگی نزدن! فقط سنسوراشونو موقع تست با دست کور کردن .....