• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Iran Open 2013

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m-hadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Iran Open 2013

بچه ها بهتون تبریک میگم کسایی که رتبه آوردن!
ولی من دوس داشتم حلی 5 رتبه بیاره!
روبات فرز یک که خیلی حرفه ای بود؛
روبات مام که حرفشو نزن روز قبلش همه چیش قاطی کرد جوری که بهر چی دست میزدیم اتصال کوتاه میکرد؛
خوشالم که چن تا تیمو شاد کردیم مثلا اژه ای و حلی 5

من دوس داشتم اژه ایا اول شن؛اما خب دوم شدن و امیدوارم جهانی رتبه بیارن؛

همه چی غیر از حال ما خوب بود؛

آفرین؛

خیلی ممنون. ایشالا بتونیم به نمایندگی از همه بچه های رباتیکی ایران مثل پارسال که دوم شدیم امسال هم بتونیم مقام بیاریم و حداقل شرمنده ی اونایی که بردیمشون نشیم :)

پس اونی که رو گلکیپر کد میزد منو از کجا میشناخت ؟ :دی
ایشالا باهم بریم ... /m\
ولی سروش قبول داری اگه بازی 30 ثانیه دیگه ادامه داشت میباختین ؟ :دی

منم خیلی به همه ی بچه هایی که مقام آوردن تبریک میگم و در کل یه خسته نباشید به همه ی اونایی که واقعن زحمت کشیدن. امیدوارم تو جهانی هم همه چی رو همینطور عالی پیش ببرید D : :)
+ ما که مقام نیاُوردیم و ربات خدابیامرزمون حتی حرکتم نکرد روز مسابقه ، اما باید بگم خودم به شخصه خیلی چیزا یاد گرفتم و خیلی تجربه ها کسب کردم : -" قطعا برای سال بعد سعی میکنیم خیلی بهتر باشیم! (سال اول بود بهرحال)
++یسری از دوستانم خیلی کمکمون کردن از اونام ممنونم : )

راستی یه سوالی : تیم "سیزیِف" برا کجاست دقیقن؟؟؟

احتمالا منظور هامون صائب بوده...
خداوکیلی بازی خوفی بود... جو استرس برداشت بود اون وسط...
آقا من واقعا ناراحت شدم... اصلا دوست ندارم کسی حتی توی ذهنش از من بدش بیاد. اگه ناراحت شدین از من , عذر میخوام.
انشاالله سال دیگه همه دوباره همو میبینیم و روباتامون رو جلوی هم قرار میدیم ( البته من رسکیو سکندری شرکت می کنم ) واقعا دوست دارم سال دیگه تمامی تیمها رو اونجا ببینم از بچه های خودمون و اژه ای۱ گرفته تا هادی گرامی همراه تیم HDQ. از فرزانگان۱ اصفهان تا فرزانگان۵و... تهران. واقعا دوست دارم سال دیگه همراه روباتا ببینمتون.
فقط یه نکته... به نظرم اگه میشد یه فیلم از کارکردن بچه های هر تیم روی رباتشون گرفت که تمامی شکها برطرف بشه... عالی میشه.

به نقل از afstspeed :
احتمالا منظور هامون صائب بوده...
خداوکیلی بازی خوفی بود... جو استرس برداشت بود اون وسط...
آقا من واقعا ناراحت شدم... اصلا دوست ندارم کسی حتی توی ذهنش از من بدش بیاد. اگه ناراحت شدین از من , عذر میخوام.
انشاالله سال دیگه همه دوباره همو میبینیم و روباتامون رو جلوی هم قرار میدیم ( البته من رسکیو سکندری شرکت می کنم ) واقعا دوست دارم سال دیگه تمامی تیمها رو اونجا ببینم از بچه های خودمون و اژه ای۱ گرفته تا هادی گرامی همراه تیم HDQ. از فرزانگان۱ اصفهان تا فرزانگان۵و... تهران. واقعا دوست دارم سال دیگه همراه روباتا ببینمتون.
فقط یه نکته... به نظرم اگه میشد یه فیلم از کارکردن بچه های هر تیم روی رباتشون گرفت که تمامی شکها برطرف بشه... عالی میشه.
متاسفانه بچه های HDQ که سال سوم بودن و سال آخرشون بود امسال
آقا علی فیلم گرفتن هم چیزی رو درست نمیکنه! واقعیت رو بیشتر ماها میدونیم، اما بعضی باید به اجبار خودشونو بزنن به اون راه، خیلی واضحه فرق کسی که میدونه چه طور روباتو ساختن با کسی که میدونه چه طور باید روبات بسازه
فیلم گرفتن که کاری نداره، یه ساعت فیلمه فوقش دیگه، فیلم بازی میکنیم و فیلم میگیریم! خیلی هم بهتر از چیزی که حتی کسی شک کنه!

عاغا منم خیلی معذرت میخوام مخصوصا ازبچه های فرز 6 که بحث یهو بالا گرفت...
ولی خواهشا یکی ازبچه های فرز یک بیاد این شبهاتو برطرف کنه دیگه مث بچه های حلی یک که اومدن اینجا من نمیدونم چرا این بچه های فرز یک اصن نمیخوان بیان ببینن که درباره کارشون شبهه وجود داره خب بیاید ازخودتون دفاع کنید دیگه !!!!!

به نقل از S E V D A :
عاغا منم خیلی معذرت میخوام مخصوصا ازبچه های فرز 6 که بحث یهو بالا گرفت...
ولی خواهشا یکی ازبچه های فرز یک بیاد این شبهاتو برطرف کنه دیگه مث بچه های حلی یک که اومدن اینجا من نمیدونم چرا این بچه های فرز یک اصن نمیخوان بیان ببینن که درباره کارشون شبهه وجود داره خب بیاید ازخودتون دفاع کنید دیگه !!!!!

سودا بنظرم یادگیری و حرفه ای بودن بهتر از مقام الکیه؛
پس اگه ام قضیه اینجوری باشه تو تیما خودشون ضرر کردن؛
من کاری ندارم کی روباتو خودش ساخته یا لیدرش
تا اونجا که من حواسم بود فرز یکیا فقط روز آخر داشتن رو روباتشون کار میکردن؛
الان این فرز یکیا کجان دقیقا؟
یکی بره صداشون کنه:)

بله 2013 که گذشت؛
امیدوارم سال دیگه اتفاقای خوبی بیوفته!
و ی سری مشکلا پیش نیاد
یعنی ایران اپن 2014 باید بترکه بنظرم؛
بچه ها پیش دانشگاهیا دیگه نمیتونن شرکت کنن؟

منم دیگه فکر کنم حرف زدن راجب چیزی که گذشته بی فایده س
خب دیگه فکر کنم حرفی ندارم!
تیم فست اند اسمارت که خیلی خوب من رو قانع کردن روباتا رو خودشون ساختن =))
و یه سری ابهام دیگه هم رفع شد... :))

آها آخرش اینم بگم که برای تمام بچه هایی که تلاش میکنن و خودشون کار میکنن، چه سمپادی و چه غیر سمپادی، آرزوی موفقیت رو میکنم، امیدوارم به حقشون برسن ;)

و این که از تمام دوستای خوبی که توی این چند وقتی که من روباتیک کار کردم کمکم کردن و ازشون کلی چیز یاد گرفتم تشکر میکنم، و امیدوارم بتونم یه روزی کمکاشون رو جبران کنم
بچه های HDQ مخصوصا هادی که امسال خیلی سوال ازش پرسیدم و کچلش کردم :دی یا آقای کفاش که پارسال اپن هوای ما رو داشتن :)
بچه های لایت ویت حلی 4 که کلا در حق من برادری کردن :)
بچه های SQR مخصوصا نوید و امیر :)
یا حتی غیر روباتیکی ها، مثل شهریار یا آقای ریاحی :)
و کلی از بچه های دیگه که اسم بردنشون دیگه خیلی وقت میبره...
از همه تون ممنونم :)
خدافظ روباتیک! :)...

به نقل از Fatemeh MohammadKhani :
از همه تون ممنونم :)
خدافظ روباتیک! :)...
راستش من باید از شما تشکر کنم که خیلی وقت گذاشتید برای سوالات بنده و شرمنده که کاری از دستم برنیومد براتون بکنم انشاالله در آینده جبران میکنم
به امید دیدار دوباره در عرصه رباتیک
به نقل از tezar :
نه
ینی در اصل ب سن مربوط میشه دیگه..فک کنم تا 17 ساله!
تو قوانین که گفته باید تا 29 اسفند 18 سال تمام یا کمتر داشته باشیم
یعنی مثلا پیش دانشگاهی های نیمه دومی مثل من میتونند شرکت بکنند قانونا ;D
به نقل از mehdy.nikbakht :
۲. طبق صحبتی‌ که با مسول لیگ فوتبالیست داشتم (آقای یاوری) قراره یه لیگ فوتبالیست جدیده دانش آموزی هم اضافه بشه که از نظر من واقعاً فوق‌العادست و سطح رباتیک به شدت افزایش پیدا می‌کنه! یه چیزی تو مایه‌های اسمال سایز و میدل سایز!!!!!!!!
کسی درباره این خبر چیز بیشتری میدونه؟

راستی به همه تبریک عرض میکنم بابت موفقیت هاتون

Back
بالا