- شروع کننده موضوع
شقایق س.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
- شهر
- زابل - کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- فردوسي مشهد
- رشته دانشگاه
- مترجمي زبان فرانسه
سلام و درود...
خب همونطور که توی تاپیک نانو تکنولوژی گفته بودم ، قراره که یه مسابقه ی نانو برگزار کنیم و اگه استقبال خوب بود ، برگزاریِ مسابقه رو مستمر کنیم!
نحوه ی برگزاریِ مسابقه به این شکلِ که حدودِ 10تا سوال که توسطِ یکی از بچه های سایت طراحی شده ، اینجا میذاریم و شما لطف میکنید بهشون پاسخ میدین و پاسخ هاتون رو به من پ.خ میدین
و اما سوالا!
از امروز به مدت یک هفته فرصت دارین به سوالات پاسخ بدین!برنده ی مسابقه ، نشان مسابقه ی علمی "
"رو دریافت میکنه
پیشاپیش مرسی از استقبالتون ...
خب همونطور که توی تاپیک نانو تکنولوژی گفته بودم ، قراره که یه مسابقه ی نانو برگزار کنیم و اگه استقبال خوب بود ، برگزاریِ مسابقه رو مستمر کنیم!
نحوه ی برگزاریِ مسابقه به این شکلِ که حدودِ 10تا سوال که توسطِ یکی از بچه های سایت طراحی شده ، اینجا میذاریم و شما لطف میکنید بهشون پاسخ میدین و پاسخ هاتون رو به من پ.خ میدین
و اما سوالا!
- دقت کدوم میکروسکوپ بیشتره؟ TEMیاSEM ؟2امتیاز
- کدام یک جز نانو مواد سه بعدی هستند؟ نانو کامپوزیت ها ، درخت سان هاا؟2امتیاز
- این عکس که دیدید برچسب هایی است که برای انسولین رسانی از طریق پوست به داخل بدن استفاده میشه که هم خیلی به مرور زمان به صرف است و هم کم خطر تره چون خودش در زمان مشخص،اندازه ای مشخص رو وارد بدن میکنه،خب حالا به نظرتون این برچسب و این انسولین رسانی چه ربطی به نانو داره و نانو درش چه نقشی داره؟4نمره
- به نظر شما نوک میکروسکوپ AFM با توجه به کاربردهاش چقدر میتونه باشه؟3نمره
- کدام میکروسکوپ محدودیت نمونه داره؟ AFMیاSEM ؟2امتیاز
- در روش پاشش حراتی(نوعی روش برای ساخت نانو پوشش ها) چرا نانو پودرمون رو در مسیر پاشیدن رو سطح حرارت میدیم و تبدیل به مذاب می کنیم؟3امتیاز
- به نظر شما کدوم یک از موارد زیر مسلما در حوزه نانو قرار داره؟ 1امتیاز
1)جذب جذب ملکول هایی با اندازه های نانو متری روی سطح یک کاتالیست
2)مقدار واکنش انجام شده در مدت چند نانو ثانیه در حضور یک کاتالیست
3)کاهش مقدار انرزی فعالسازی واکنش به مقدار چند نانو ژول بر اثر حضور کاتالیست
4)کاهش مقدار انرژی فعالسازی واکنش به دلیل اندازه نانومتری ذرات کاتالیست
- کدام یک از روش های زیر برای تولید نانو مواد در دسته از بالا به پایین قرار می گیرد؟2امتیاز
الف)رسوب فیزیکی فاز بخار ب)آسیاکاری مکانیکی ج)سل ژل د)لیتو گرافی
1) الف ،ج
2) ب ، د
3) الف ،ب
4) ج ، د
- فکر می کنید کدام دسته از نیرو های بین ملکولی در شکل گیری فرآیند خود آرایی(پدیده ای که طی آن ملکول ها و اتم ها به صورت خود به خودی و بدون نیاز به وجود به نیروی خارجی به صورت ساختارهای منظمی شکل میگیرند) تاثیر دارد؟1امتیاز
1)پیوند کووالانسی
3)نیروی مغناطیسی و گرانشی
3)پیوند کووالانسی و غیر کووالانسی
4)پیوند های غیر کووالانسی مثل پیوند هیدروژنی و نیروی واندروالس
از امروز به مدت یک هفته فرصت دارین به سوالات پاسخ بدین!برنده ی مسابقه ، نشان مسابقه ی علمی "
پیشاپیش مرسی از استقبالتون ...