خود نفس سمپاد واسه من نبود. تا قبل شیشم من از نظر درسی هیچ شکی به خودم نداشتم. و خب چند سال پیشم که بحث برداشتن آزمون ورودی هفتم افتاد و من موافقت صددرصدیمو اعلام کردم
گفتم که نمیدونم جاهای دیگه چجوریه چون بعضیا گفته بودن ما صب پا شدیم رفتیم آزمون دادیم قبول شدیم. ولی خرم آباد پره گنگ (برازنده ترین لغتیه ک ب ذهنم رسید) تیزهوشانه. منو از تابستون شیشم فرستادن هفته ای ۶ساعت کلاس (۳ ۴ ساعتم کلاس زبان میرفتم) و آزمونم میدادیم. داستان از همونجا شروع شد دیگه. توی کلاس ریاضی من با اینکه میفهمیدم درسارو وقتی نوبت مسابقه(!) سوال حل کردن میشد نمیتونستم به اندازه اون چندنفری ک همیشه اول همه حل میکردن سریع باشم و این میشد که من هرشب بعد کلاس ریاضی و جمعه ها بعد آزمون گاج یدور بابت خنگ بودنم گریه میکردم. این ترس انقدر زیاد شد که توی خود آزمون ورودی با اینکه وقت داشتم جرءت نکردم حتی سمت ریاضی برم و هیچی نزدم. یادمه روز اولیم که رفتیم مدرسه اد معلم ریاضیه برگشت گفت کسی که ریاضی آزمونو صفر زده اصن لیاقت نداره اینجا باشه
بحثم سر اون فاز "شما چون یه آزمونو که اصلنم هوشو نمیسنجه بجای ۳۰ تا درست ۴۰ تا درست زدین دیگه خیلی باید بفهمینو خیلی باید سریع باشین"ه که همه کادر مدرسه القا میکنن.
خلاصه هفتم من دیگه ذره ای به خودم اعتماد نداشتم و خیلی سخت تونستم بعد دوماه نمره هامو از ۱۶ ۱۷ بکشم بالاتر.
وقتی دودوتا چارتا میکنم میبینم اگر سمپاد انقدر مهم نبود اینجا؛ من با همون اعتماد بنفس وارد راهنمایی و دبیرستان میشدم. امتحانارو خیلی بهتر میدادمو توی مدرسه ای غیر از سمپاد جز شاگرد اولا محسوب میشدم دیگه. و شاید واسه کنکورم خیلی بهتر عمل میکردم. خیلیم تفاوتی نمیکرد چون معلمامون خیلی مدارس دیگه عم تدریس میکردن و امکانات اضافه ای هم نداشت مدرسه (خب بجز وسعتش که حدقل از لونه مرغای غیر انتفاعی خیلی بزرگتره) و دبیرستانم که ما کلا ۶ ماه رفتیمو اگرم چیزی بود من استفاده نکردم.
این "من که هرچی بدوعم بازم فلانی خیلی بهتر از من انجامش میده" رو سمپاد تو من نهادینه کرد و الان تو خیلی از زمینه های زندگیم اگه از صفر به چهل برسم بازم ناراضیم چون ۱۰۰ نیست؛ و باور دارم اینم بزرگ ترین دلیلش سمپاد بود. الان یکی میاد میگه خب اونموقع بچه بودی الان دیگه اینجوری نباش. ok tiffany. الان سوییچ میکنم رو اعتماد به نفس.
در آخر اینکه از سمپاد رفتن یا حتی قبول نشدنم بخاطر اهمیت خیلی زیادی که واسه خانوادم داشت و تو جو بچه هاعم خیلی مهم بود مشکل منو حل نمیکرد و شاید بدترشم میکرد. پس همون آزمون ورودیو حذف کنین لطفا :د (به این دلیل که تو ایران ترتیب سازوکاری که از این نظر روانشناسانه هم بچه هارو قبل ورود به سمپاد بسنجه غیر ممکنه. سود سمپاد واسه کنکور یا المپیاد قبول شدن فقط به کسی میرسه که این مشکل منو نداشته باشه و بتونه از رقابت استفاده کنه و خودشو بالا بکشه. که تو ۲۵نفر کلاس ما نهایتا ۵ نفر اینجوری باشن. بقیه روز به روز پایین تر میرن.)