no one
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : اگر يك فرد عاشق جنس خودش بشه
آفرین سهیل! داشتم این بحثا رو می خوندم دنبال یه مثال بود که بگم عاشق جنس خود بودن به معنای همجنسگرایی نیست! تا مثال سهیل رو دیدم!
توضیحات زیادی در مورد همجنس گرایان وجود داره ولی باید دقت داشته باشید هر کسی می تونه عاشق هر چیز بشه! مثلا یه پسری عاشق باباشه یا برعکس خوب یعنی این همجنس گراییه! زیگموند فروید یه حرفی زد که خیلیا بعدش مخالفت کردن از جمله من! که میگه در هر دوست داشتن و عاشق شدنی گرایش جنسی وجود داره حتی به جنس مخالف و اومد گفت علاقه ای که به والدین هست هم از این موضوع مستثنی نیست! ولی خب میگن در نزدیکی مرگش حرفشو پس گرفته!
به نظر من این تاپیک بیاد روان شناسی میشه راحت تر روش مانور داد و بحث کرد! و ابهامات روی این موضوع رو رفع کرد! چون یکی از مشکلات یا بهتر بگم ابهامات دوره ی سنی 15 تا 22 هستش!
به نقل از ســــــهیل :خب منم اول فکر می کردم که ماهیت عشق تنها در جنس مخالف اتفاق میفته
اما بعد از شنیدن زندگی نامه مولانا متوجه شدم که عشق میتونه نسبت به همجنس هم صورت بگیره
اما اینکه یکی صرفا میگه من عاشق فلانی ام دلیل بر عشق نیست
همانطور که مولانا فقط در کلام نگفت و همه ی زندگیش رو کنار گذاشت تا عشق خود را به شمس اثبات کند
بحث همجنسگرایی هم هیج ربطی به عشق نداره
همونطور که خیلی از ازدواج های غیر همجنسگرا ها هم با عشق صورت نمیگیره !
و حتی این موضوع که بچه ها در مدرسه میگن من عاشق فلانی ام جزو همجنسگرایی هم محسوب نمیشه
چون اون هم برای خودش آدابی داره که این ها اصلا رعایت نمی کنن و فرد همجنسگرا ویژگی هایی داره که اونها ندارن
پس میتونم این دسته افراد رو در یه گروه مجزا در نظر بگیریم
به نظر من افرادی که در این سنین مجذوب یکی از هم مدرسه ای های خود میشن در اصل اون اعتماد به نفس لازم خود رو ندارن
و وقتی کمبود هایی رو که در خود احساس می کنن در فردی میبینن به سمت اون فرد جذب میشن
عارفان جمله ای دارن که میگه انسان های دیگر می آیند تا شما رو از خود غافل کنند
شما وقتی مجذوب فردی میشید که فکر می کنید کمبود های شما رو نداره در پی بر طرف کردن اون کمبود ها هم نمیرید
آفرین سهیل! داشتم این بحثا رو می خوندم دنبال یه مثال بود که بگم عاشق جنس خود بودن به معنای همجنسگرایی نیست! تا مثال سهیل رو دیدم!
توضیحات زیادی در مورد همجنس گرایان وجود داره ولی باید دقت داشته باشید هر کسی می تونه عاشق هر چیز بشه! مثلا یه پسری عاشق باباشه یا برعکس خوب یعنی این همجنس گراییه! زیگموند فروید یه حرفی زد که خیلیا بعدش مخالفت کردن از جمله من! که میگه در هر دوست داشتن و عاشق شدنی گرایش جنسی وجود داره حتی به جنس مخالف و اومد گفت علاقه ای که به والدین هست هم از این موضوع مستثنی نیست! ولی خب میگن در نزدیکی مرگش حرفشو پس گرفته!
به نظر من این تاپیک بیاد روان شناسی میشه راحت تر روش مانور داد و بحث کرد! و ابهامات روی این موضوع رو رفع کرد! چون یکی از مشکلات یا بهتر بگم ابهامات دوره ی سنی 15 تا 22 هستش!