عشق یا گرایش به جنس موافق

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : اگر يك فرد عاشق جنس خودش بشه

به نقل از ســــــهیل :
خب منم اول فکر می کردم که ماهیت عشق تنها در جنس مخالف اتفاق میفته
اما بعد از شنیدن زندگی نامه مولانا متوجه شدم که عشق میتونه نسبت به همجنس هم صورت بگیره
اما اینکه یکی صرفا میگه من عاشق فلانی ام دلیل بر عشق نیست
همانطور که مولانا فقط در کلام نگفت و همه ی زندگیش رو کنار گذاشت تا عشق خود را به شمس اثبات کند
بحث همجنسگرایی هم هیج ربطی به عشق نداره
همونطور که خیلی از ازدواج های غیر همجنسگرا ها هم با عشق صورت نمیگیره !
و حتی این موضوع که بچه ها در مدرسه میگن من عاشق فلانی ام جزو همجنسگرایی هم محسوب نمیشه
چون اون هم برای خودش آدابی داره که این ها اصلا رعایت نمی کنن و فرد همجنسگرا ویژگی هایی داره که اونها ندارن
پس میتونم این دسته افراد رو در یه گروه مجزا در نظر بگیریم
به نظر من افرادی که در این سنین مجذوب یکی از هم مدرسه ای های خود میشن در اصل اون اعتماد به نفس لازم خود رو ندارن
و وقتی کمبود هایی رو که در خود احساس می کنن در فردی میبینن به سمت اون فرد جذب میشن
عارفان جمله ای دارن که میگه انسان های دیگر می آیند تا شما رو از خود غافل کنند
شما وقتی مجذوب فردی میشید که فکر می کنید کمبود های شما رو نداره در پی بر طرف کردن اون کمبود ها هم نمیرید

آفرین سهیل! داشتم این بحثا رو می خوندم دنبال یه مثال بود که بگم عاشق جنس خود بودن به معنای همجنسگرایی نیست! تا مثال سهیل رو دیدم!
توضیحات زیادی در مورد همجنس گرایان وجود داره ولی باید دقت داشته باشید هر کسی می تونه عاشق هر چیز بشه! مثلا یه پسری عاشق باباشه یا برعکس خوب یعنی این همجنس گراییه! زیگموند فروید یه حرفی زد که خیلیا بعدش مخالفت کردن از جمله من! که میگه در هر دوست داشتن و عاشق شدنی گرایش جنسی وجود داره حتی به جنس مخالف و اومد گفت علاقه ای که به والدین هست هم از این موضوع مستثنی نیست! ولی خب میگن در نزدیکی مرگش حرفشو پس گرفته!

به نظر من این تاپیک بیاد روان شناسی میشه راحت تر روش مانور داد و بحث کرد! و ابهامات روی این موضوع رو رفع کرد! چون یکی از مشکلات یا بهتر بگم ابهامات دوره ی سنی 15 تا 22 هستش!

یغما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

اون حرفی که گفتنم زیاد بی ربط نیست

همون طور که میدونید و طبق اصول روانشناسی ام اثبات شده ست، اکثرا فرزند دختر به پدر و پسر به مادر یا همینطور والدین به فرزندای جنس مخالف ناخوداگاه علاقه یا توجه خاصی دارند هرچند نشون داده نشه

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از علی سینا :
سهیل جان خوندم به خدا :D
میگم علاقه اون دخترای تو مدرسه "ساحدیث" عشق نیست همین !
آخه پست بعدیش رو نقل قول کرده بودی فکر کردم شاید منظورم رو نفهمیده باشی
تو این که عشق هم نیست شکی نیست و همه تقریبا اینو گفتن

به نقل از no one :
آفرین سهیل! داشتم این بحثا رو می خوندم دنبال یه مثال بود که بگم عاشق جنس خود بودن به معنای همجنسگرایی نیست! تا مثال سهیل رو دیدم!
توضیحات زیادی در مورد همجنس گرایان وجود داره ولی باید دقت داشته باشید هر کسی می تونه عاشق هر چیز بشه! مثلا یه پسری عاشق باباشه یا برعکس خوب یعنی این همجنس گراییه! زیگموند فروید یه حرفی زد که خیلیا بعدش مخالفت کردن از جمله من! که میگه در هر دوست داشتن و عاشق شدنی گرایش جـنس‍‌‍ی وجود داره حتی به جنس مخالف و اومد گفت علاقه ای که به والدین هست هم از این موضوع مستثنی نیست! ولی خب میگن در نزدیکی مرگش حرفشو پس گرفته!

به نظر من این تاپیک بیاد روان شناسی میشه راحت تر روش مانور داد و بحث کرد! و ابهامات روی این موضوع رو رفع کرد! چون یکی از مشکلات یا بهتر بگم ابهامات دوره ی سنی 15 تا 22 هستش!

منم نظر زیگموند رو شنیده بودم
و حتی فکر می کنم نمودش رو دیده باشم !
و اینکه میگن حرفش رو پس گرفته دلیل بر این نمیتونه باشه که حرفش درست نیست .
اما در مورد نظرت در مورد عشق
به نظرم دیگه خیلی بازش کردی
عشق ارزش و لیاقتش بیشتر اینه که تقدیم به غیر از انسان بشه (خدا مستثناست از این )
به نظرم برای چیزای دیگه وابستگی هست بیشتر

• لایک
امتیازات: TMNT

یغما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

بر خلاف تصور عامه مردم ما 12 نوع عشق داریم که عشق به جنس مخالف و داشتن حس مالکیت و تمایل جنسی فقط یه نوع از اون 12 نوعه

و بالاترین مرتبه هم که عشق پرستشی عبد و معبوده

پس نتیجه این میشه که عشق بین دو همجنس(هرچند که کلمه عشق برای عنوان تاپیک معقولانه انتخاب نشده و این صرفا یه علاقه و تمایله و نه عشق) هم میتونه دارای تمایلات جنسی باشه و هم میتونه نباشه

یعنی ممکنه یکی از کسی خوشش بیاد و دوسش داشته باشه و در کوتاه مدت یا بلند مدت بهش تمایل جنسی ام داشته باشه حالا ممکنه ابراز کنه یا نکنه

و یا میتونه هیچ تمایل جنسی در کار نباشه و به وجود نیاد

اما در هر حال فرزندان من دوست بدارید که دوست داشتن حتی اگر از عشق برتر نباشد از این مشکلا نداره :-" :D

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ســــــهیل :
آخه پست بعدیش رو نقل قول کرده بودی فکر کردم شاید منظورم رو نفهمیده باشی
تو این که عشق هم نیست شکی نیست و همه تقریبا اینو گفتن

منم نظر زیگموند رو شنیده بودم
و حتی فکر می کنم نمودش رو دیده باشم !
و اینکه میگن حرفش رو پس گرفته دلیل بر این نمیتونه باشه که حرفش درست نیست .
اما در مورد نظرت در مورد عشق
به نظرم دیگه خیلی بازش کردی
عشق ارزش و لیاقتش بیشتر اینه که تقدیم به غیر از انسان بشه (خدا مستثناست از این )
به نظرم برای چیزای دیگه وابستگی هست بیشتر

زیگموند فرویدو میشه جای دیگه بحث کرد!

ولی اون هر چیز نمود های مختلفی داره مثلا عشق به خدا! عشق به انسان که انواعی داره مانند خانواده معشوق دوست ... و عشق به غیر هست که مثل عشق به پول(جوری که پول میه هم و غمش) و یا به قدرت واسه همون گفتم عشق به هر چیزی

شاكسول

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان - تبريز
دانشگاه
علوم پزشکی شهرکرد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اينا چيز هاي خيلي عادي تو اين سنن ودر عين حال خيليم چرتن به نظر من ك ارزش بحث ندارن :-& [-(
در ضمن اينم بگم ك به هيچ عوان همجنسگرايي محسوب نميشه L-:فقط عين يه احساسات كودكانس ك اكثرا بچه هاي پايه هاي اول يا دوم نسبت به افراد بزرگتر از خودشون پيدا ميكنن و اونارو ب عنوان خواهر بزرگتر خودشون ميبينن :)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

بابا بیخیال, انقدر چیز مهمی نیس که دارین روش بحث میکنینا... اصن این چیزی که سارا راجع بهش پرسیده عشق نیس,یه جلب شدن توجه بچه گونه س که تو اون سن طبیعیه(برا پسرا رو نمیدونم,ولی دخترا که اینجوریه)...
خیلی ساده تر از این حرفاس,ربطی به این چیزایی که دارین راجع بهش بحث میکنید نداره...

• شروع کننده موضوع

Sahdis

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
:)مركز راهنمايي فرزانگان رشت
شهر
:)رشت

به نقل از sadlove :
اگه بحث سر این باشه که آیا همجنس گرایی گناهه که :

إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ شَهْوَةً مِّن دُونِ النِّسَاء بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ
شما از روى شهوت به جاى زنان با مردان درمى‏آميزيد آرى شما گروهى تجاوزكاريد.
(اعراف 81 )

ماجرای قوم لوط هم مربوط به همینه که بخاطر همجنس گراییشون سنگسار شدند .

و بحثی واسش نمیمونه دیگه از دیدگاه اسلامی که فک کنم هدف صاحب تاپیک بیشتر همین بوده .
بذارین بیاد ببینیم هدف اصلیش دقیقا" از این تاپیک چی بوده , بعد دیگه یا میمونه همینجا یا منتقل میشه به روانشناسی .
پس بهتره به روان شناسي منتقل بشه....ميخوام بدونم اين كارا معنيش چيه .... يا چرا بچه ها عاشق همجنس خودشون ميشن؟...
آيا اسم اين هم جنس گراييه....؟

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب تاپیک باز میشه و در راستای این که همجنس گرایی چیه و چه مشکلات و معضل هایی واسه جامعه ی ما و دیگر جامعه و روان انسانی میشه!
خواهش می کنم بنا بر حساسیت موضوع بحث هایی در پیرامون همجنس بازی X_X و بعضی چیز های خاص نشه! وگرنه سریعا تاپیک قفل و پاک میشه و ما می خوایم فقط از لحاظ روان شناسی این موضوع و افرادش صحبت کنیم!

با تشکر مدیریت انجمن

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق
پاسخ : عشق یا گرایش به جنس موافق

ببخشید زیاد بحث ها رو نخوندم!
نظر من اینه که مشکلی پیش نمیاد اگه کسی کس دیگه رو دست داشته باشه.حالا چ همجنس باشن چ نه!فقط فرد باید یاد بگیره که تا کجا به دوست داشتنش ادامه بده و این هم نه برا اینکه منجر به همجنس گرایی یا عواقب دیگه بشه،صرفا جهت اینکه خودش ضربه نبینه!طبیعتن این ک آدم ی نفر رو دوست داشته باشه آسیبی بهش وارد نمیکنه بلکه باعث رشدش هم میشه ولی این که دوست داشتنش باعث بشه به خودش یا اون فرد مورد نظر لطمه وارد کنه بده.
از نظر من گناهی نیست مگر اینکه افراد صرفا جهت ارتباط برقرار کردن وانمود کنن ک همدیگه رو دوست دارن.ینی کلا همه موضوع بر پایه شهوت استوار باشه ک خب فک میکنم مشکل داشته باشه.
اینکه دختر هایی خودشونو شبیه به پسرا در بیارن به این معنی نیس که خاستار توجه یا موارد گفته شده باشن لزوما!
اما خب تو سنین راهنمایی ی عده ب این افراد جذب میشن اونم صرفا جهت متفاوت بودن اون افراده چون به نوعی دارن کاری رو انجام میدن که شاید خیلی از دخترای دیگه هم اگه شرایطشو داشتن انجام میدادن!البته باید بگم از نظر من این کارایی که میگید پسرونه نیس....
بعضی از افرادی که این نقش ها رو بازی میکنن یعنی خودشونو پسر نشون میدن بعد یه مدت واقعا روحیاتشون تغییر میکنه.نمیگم بد میشه یاخوب میشه.اما خب گاهی کاملا از دید یه پسر به هم کلاسی های دخترشون نگاه میکنن و این خودشونو اذیت میکنه!به نظرم بهتره تو دورانراهنمایی بچه ها از تنها بودن و تنها گشتن و این چیزا جدا بشن و با دوستای بیشتری آشنا بشن تا احساس تنهایی نکنن!
در اکثر موارد بچه ها.افرادی تو سن های بالاتر رو دوست دارن و اینم بخاطر اینه که اونا رو رویایی میبینن ولی اگه با همونا خیلی دوستانه رفتار بشه و هیچ مانع ارتباطی ای نداشته باشن همچین چیزایی بیش نمیاد!!

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

عشق واقعی خیلی فراتر از این حرفاست عشق تو پله ی اول کاملا غریزی و میشه گفت حیوانیه اگه از مرتبه اول صعود کنه
کم کم عاشق خالق عشقت میشی و ابدا عشق با گناه مخلوط نمیشه اما متاسفانه تو جامعه ی امروزی هر نوع دوست داشتن رو عشق میگن که این کاملا غلط [-( [-( [-(
دخترایی هم که دچار همچین حالاتی نسبت به همجنس خودشونن ی جور وابستگی عاطفی پیدا کردن که به مرور زمان از بین میره چون ممکنه حالاتی که از نظر اونا جذابه در دخترtomboy باشه که ناخوداگاه قبل از جنس مخالف سمت این دخترا کشیده میشن :-??

• لایک
امتیازات: tezar

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من مجبورم یک بار دیگه بگم ما در این موضوع قضاوتی نمی کنیم فقط و فقط می خوایم این رفتار رو از دید روان شناسانه بررسی کنیم!
بازم متشکر

فکر کنم واسه شروع بهتره به ماهیت و علت این رفتار فکر کنیم! اصلا چرا باید این رفتار وجود داشته باشه؟ و رشد کنه!؟
آیا علت ارثی داره و یا تربیتی؟

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

به نقل از no one :
من مجبورم یک بار دیگه بگم ما در این موضوع قضاوتی نمی کنیم فقط و فقط می خوایم این رفتار رو از دید روان شناسانه بررسی کنیم!
بازم متشکر

فکر کنم واسه شروع بهتره به ماهیت و علت این رفتار فکر کنیم! اصلا چرا باید این رفتار وجود داشته باشه؟ و رشد کنه!؟
آیا علت ارثی داره و یا تربیتی؟

چون تو این سن بچه ـا خیلی آسیب پذیر هستن و با کمی محبت دیدن سریع وابسته میشن! کافیه کمی محبت از یکی از دوستاشون بیینن!
خیلی وقتام به دلیل دور بودن از جنس مخالفه! الان خانواده ـایی داریم که نمیذارن بچه ـاشون حتا با با فامیل ـای نزدیک رفت و آمد داشته باشن [ جنس مخالف منظورمه! ]
تربیتی صد در صد! بستگی به محیط زندگی داره!

• شروع کننده موضوع

Sahdis

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
:)مركز راهنمايي فرزانگان رشت
شهر
:)رشت

به نقل از جنا :
خیلی وقتام به دلیل دور بودن از جنس مخالفه! الان خانواده ـایی داریم که نمیذارن بچه ـاشون حتا با با فامیل ـای نزدیک رفت و آمد داشته باشن [ جنس مخالف منظورمه! ]
نميشه!آخه دختري كه 30 تا دوست پسر داره هم عاشق همجنس خودشه!

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

به نقل از سـاحـديـثــ :
نميشه!آخه دختري كه 30 تا دوست پسر داره هم عاشق همجنس خودشه!
خب برا همه که صدق نمیکنه!
هر کسی دلیل خودش ـو داره! یکی جلب توجه ؛ یکی کمبود محبت ؛ یکی دور بودن از جنس مخالف!
بستگی داره تو کدوم دسته باشه!

• لایک
امتیازات: N.Y.M

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

یه چیزی هس به نام غریزه ی جنسی
خوب که وقتی من از جنس مخالف دور باشم چیز مسلمیه که باید این حسم ارضا بشه پس به همجنس گرایش پیدا میکنم
× و اینجا یه چیز که هس نمیدونم یه سریا حالا واقعا به همجنس گرایش پیدا نمیکنن تو این اوضاع یا پیدا میکنن و ابراز نمیکنن
شایدم فقد یه سریا تو این اوضاع قرار بگیرن به همجنس گرایش پیدا میکنن به خاطر یه سری فاکتور های دیه :-?

• لایک
امتیازات: N.Y.M

شاكسول

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان - تبريز
دانشگاه
علوم پزشکی شهرکرد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

آخه بابا اينم شد موضوع :-/ ولي كلا در اين موارد يه عامل ديگم هس ك طرف نسبت ب جنس مخالف احساس تنفر داره و يا تظاهر ب تنفر ميكنه در اين حالت هم امكان گرايش ب اين چيزا وجود داره!ببخشيد ديگ سواد ما در اين موارد تا اينجا قد ميداد! :D

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

به نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :
یه چیزی هس به نام غریزه ی جـنس‍‌‍ی
خوب که وقتی من از جنس مخالف دور باشم چیز مسلمیه که باید این حسم ارضا بشه پس به همجنس گرایش پیدا میکنم
× و اینجا یه چیز که هس نمیدونم یه سریا حالا واقعا به همجنس گرایش پیدا نمیکنن تو این اوضاع یا پیدا میکنن و ابراز نمیکنن
شایدم فقد یه سریا تو این اوضاع قرار بگیرن به همجنس گرایش پیدا میکنن به خاطر یه سری فاکتور های دیه :-?
خب واکنش افراد متفاوته! یکی گرایش پیدا میکنه یکی پیدا نمیکنه!

× خیلیا تو این موقعیت قرار گرفتن! شاید نشون ندن البته ؛ ولی خیلیا هستن که به همجنس ـشون گرایش دارن و ابراز نمیکنن!

کلن با این موضوع باید خیلی جدی برخورد بشه! من خودم دیدم که چجوری همین احساس ـای بچه گونه باعث از بین رفتن زندگی طرف شده حتا!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از جنا :
خب واکنش افراد متفاوته! یکی گرایش پیدا میکنه یکی پیدا نمیکنه!

× خیلیا تو این موقعیت قرار گرفتن! شاید نشون ندن البته ؛ ولی خیلیا هستن که به همجنس ـشون گرایش دارن و ابراز نمیکنن!

کلن با این موضوع باید خیلی جدی برخورد بشه! من خودم دیدم که چجوری همین احساس ـای بچه گونه باعث از بین رفتن زندگی طرف شده حتا!
چجوري برخورد شه خوب؟
سرکوب غریزه فک نمیکنم فکر خوبی باشه چون اینم مشکلاتی داره باز
وضعیت جامعه هم جوریه ك کلا روابط با جنس مخالف شده یه چيز بد و جيز!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

درسته! بر خورد نباید جدی باشه که باعث شه عقده و یا مشکل روانی ایجاد شه!

بالا