• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته کامپیوتر (نرم‌افزار - سخت‌افزار - علوم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع salar.ce2000
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
بچه ها ما یه درسی واسمون جدیدا ارایه شده به اسم تجارت الکترونیک فک کنم از درسای کامپیوتریا باشه کسی تا الان این درسو پاس کرده؟
می دونید در جه موردیه؟ بعد ممکنه پروژه و اینا بدن؟؟ اخه من برق می خونم میگم سنگین نباشه یه وقت
مرسی

منم مهندسی کامپیوتر قبول شدم ولی با تعهد دبیری

دوستان سلام!
من فعلا دانشجوی لیسانس مهندسی ماشین های ریلی هستم توی علم و صنعت.
میخواستم بپرسم اگه که بخوام کنکور ارشدمو کامپیوتر امتحان بدم،میتونم؟

دوستان سلام!
من فعلا دانشجوی لیسانس مهندسی ماشین های ریلی هستم توی علم و صنعت.
میخواستم بپرسم اگه که بخوام کنکور ارشدمو کامپیوتر امتحان بدم،میتونم؟
از نظر قوانین آموزشی وزارت علوم، منعی نداره...

از نظر قوانین آموزشی وزارت علوم، منعی نداره...
آخه شنیده بودم باید چند تا واحد مشترک با کامپیوتری هارو پاس کرده باشم تا بتونم شرکت کنم
با توجه به اینکه رشته خودم مربوط به مهندسی مکانیک میشه میگم

آخه شنیده بودم باید چند تا واحد مشترک با کامپیوتری هارو پاس کرده باشم تا بتونم شرکت کنم
با توجه به اینکه رشته خودم مربوط به مهندسی مکانیک میشه میگم
نه..نیازی نیست چیزی پاس کنید توی دوران کارشناسیتون..فقط برا کنکورش باید بخونین...بعدا توی مقطع ارشد احتمالا چند واحد پیش نیاز براتون در نظر میگیرن که علاوه بر بقیه باید اون موقه پاس کنید...

در مورد رشتتون که مکانیک هست هم مشکلی نیست..شما حتا میتونید برید رشته های انسانی یا علوم پایه و بعضی رشته های تجربی ...
فقط رشته های زیر شاخه علوم پزشکی نمیشه رفت...

نه..نیازی نیست چیزی پاس کنید توی دوران کارشناسیتون..فقط برا کنکورش باید بخونین...بعدا توی مقطع ارشد احتمالا چند واحد پیش نیاز براتون در نظر میگیرن که علاوه بر بقیه باید اون موقه پاس کنید...

در مورد رشتتون که مکانیک هست هم مشکلی نیست..شما حتا میتونید برید رشته های انسانی یا علوم پایه و بعضی رشته های تجربی ...
فقط رشته های زیر شاخه علوم پزشکی نمیشه رفت...
بعد اینم که لیسانسم رو توی دانشگاه دولتی خوندم،فوق لیسانسمم اگه بخوام تو دانشگاه دولتی بخونم،مانعی که نداره؟
فک کنم نداره!

بعد اینم که لیسانسم رو توی دانشگاه دولتی خوندم،فوق لیسانسمم اگه بخوام تو دانشگاه دولتی بخونم،مانعی که نداره؟
فک کنم نداره!
ن...فرقی نداره....همه جورش میشه....

فک کنم نداره!
تو میتونی هم لیسانس هم فوق لیسانس هم دکتری را در دانشگاه دولتی بخونی

دوستان سلام!
من رشتم کامپیوتر نیس
دانشجوی لیسانسم الان،ولی میخوام فوق لیسانسمو مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی امتحان بدم،
چه منابعی رو معرفی میکنین؟؟
سپاس!

Back
بالا