• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب لوازم تحریر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
.

آخرین ویرایش:
سلام!
یکی از معضلات ما دانش آموزا اینه که هرسال برای خرید لوازم التحریر به مشکل بر می خوریم! (جنس خراب میخریم).مخصوصا الان که فصل مدرسه ها نزدیکه جنس تقلبی هم زیاد شده:-s
این تایپکو زدم تا هرکس در مورد خرید لوازم تحریر سوالی داشت اینجا بیاد بگه و با هم بحث و تبادل کنیم تا بهترین انتخابو داشته باشیم;)

چه تایپیک باحالی;;)
خودکار:بیک تنها خودکاری که به نظرم قطع نمیشه پس نمیده و زودم تموم نمیشه(0.7هم‌ هست اونایی که ریز مینویسن:D)تازه قیمتشم ازهمه مناسب تره:D
کلاسور به نظرم به صرفه تره تا دفتر اما اگه نظم ندارید(مث من) دفتر بگیرید(جزوه موقعی گم میشه که انتظارشو ندارید)من پاپکو رو پیشنهاد میکنم بهتر از همشونه :-?
دفتر هم نهال خوبه

دفتر غیر سیمی که همش دردسره ! بعدشم سیمی بخوای بخری خیلی هزینش زیاد میشه
بنظرم کلاسور خیلی گزینه ی خوبیه

راهنمای جامع خرید لوازم التحریر برای دانشجویان :
یک عدد خودکار. یک عدد سررسید پاپکو یا ماموت.. همین.

من نمیدونم چه مارکی خودکار بخرم:((
پنتر میگن خوبه ولی دونه ای 3000 تومن اگه بخوام بخرم سی هزار تومن فقط میشه پول خودکارام:D(4تا آبی-2 تا قرمز-2تا مشکی-یکی نارنجی-یکی صورتی)
بنظرتون چه مارکی خوبه؟ (کلفت دوست دارم بنویسم:'>

من نمیدونم چه مارکی خودکار بخرم:((
پنتر میگن خوبه ولی دونه ای 3000 تومن اگه بخوام بخرم سی هزار تومن فقط میشه پول خودکارام:D(4تا آبی-2 تا قرمز-2تا مشکی-یکی نارنجی-یکی صورتی)
بنظرتون چه مارکی خوبه؟ (کلفت دوست دارم بنویسم:'>
ببین این رنگ ها تاابان بیشتر استفاده نمیشن یا گم میشن یا پیچونده میشن یاخودت دیگه حال نداری ازش استفاده کنی یه ابی و صورتی کافیه
دونه دونه هم بگیر:|

ببین این رنگ ها تاابان بیشتر استفاده نمیشن یا گم میشن یا پیچونده میشن یاخودت دیگه حال نداری ازش استفاده کنی یه ابی و صورتی کافیه
دونه دونه هم بگیر:|
دوست دارم جزوه هام رنگ رنگی باشه تا بیشتر انگیزه برای درس خوندن داشته باشم
من تو مدرسه قبلیمون(دبستان) به تزئینات جزوه و این کارا معروف بودم! مثلا همیشه عادت دارم علائم نگارشی رو با قرمز بزارم:D
یا نکته هارو و موضوع رو با مشکی :)
یا همیشه زیر مشقام برای معلمام نقاشی میکشم(البته انگیزه خودشیرینی هم بی تاثیر نیست:D)
امسال سال اول راهنماییمه دوست دارم جهیزیم کامل باشه:-"(دوست دارم یکدفعه بگیرم دونه دونه دردسره!)​

Back
بالا