تاثیر متقابل آلودگی و تعطیلات

• شروع کننده موضوع Zed
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی
ضرر اقتصادي تعطيلي در تهران روزي 600 ميليارد تومان است

زيان‌هاي اقتصادي تعطيلات به 201 هزار ميليارد تومان رسيد

آلودگي هوادرتهران 40 كارخانه و واحد صنعتي را تعطيل كرد

خوب شاید الان به خاطر آلودگی هوا این موضوع خوبی برای گفت و شنود باشه!
بیایید با هم در این مورد بحث کنیم و پیشنهاد بدیم تعطیلات برای آلودگی چه قدر می تونه مثبت یا منفی باشه بیاییم از همه ی جنبه ها این موضوع رو بررسی کنیم !
اکثر ما که تحصیل کرده و از افراد فهمیده ی جامعه هستیم بیایم ببینیم چه راهکار های ساده و منطقی وجود داره تا از آلودگی جلوگیری کنیم
چه فرهنگی رو باید بین خودمون و جامعه رواج بدیم و از این جور صحبت ها
پس بفرما شروع کن! <D=

مهسا: عنوان تاپیک با توجه به موضوع پست اول عوض شد. موفق باشید

• شروع کننده موضوع

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی
پاسخ : آلودگی مشکل بزرگ کلان شهر ها

والا من قصدم از این تاپیک این نبود که چرا تهران تعطیله و مشهد و اصفهان و کلا جاهای دیگه تعطیل نیست!
دارم میگم چرا ما برای پاکیزگی شهرامون تلاش نمی کنیم!
چه شکلی با راهکار های ساده از آلودگی جلوگیری کنیم!
مثلا این فرهنگ رو داشته باشیم وقتی تعطیل می کنند برای آلودگی تو خونه هامون بمونیم و خیابون گردی نکنیم
من دیشب برای یه کاری رفته بودم خیابون پاسداران کیپ کیپ بود که چی مردم چون فرداش تعطیله اومدند دور دور [-(
یا واقعا وقتی میگند زوج و فرد ماشینا بیاند بیرون سعی کنیم واقعا این کارو انجام بدیم حتی الامکان اگه کار مهمی نداریم بیرون نیایم و از وسایل نقلیه استفاده کنیم!
چرا ما باید دشمن ریه های خودمون باشیم!؟

Sahdis

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
:)مركز راهنمايي فرزانگان رشت
شهر
:)رشت

در مواقعي كه ميتونن پياده برن جايي ديگه از ماشين استفاده كنن!يه خورده هم لاغز ميشن :دي

• لایک
امتیازات: Zed

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

یکی از دلایلش میتونه این باشه که هیچکس حاضر نیست ماشین ِ خودشُ برای ِ کارهای ِ غیرضروری ِ درون شهری بذاره تو پارکینگُ با اتوبوس بره؛ چوون میگه «حالا من ماشین نیارم,بقیه که میارن.در هرصورت فرقی نمیکنه.» و اینطوریه که همه ِ مردم ِ یه شهر ماشیناشون به صورتِ تک سرنشین و غیرضروری استفاده میکننُ این میشه که نه تنها آلودگی کمتر نمیشه,بلکه میزانِ آلودگی شدّت هم پیدا میکنه . این مشکل در کل یـَـنی اینکه اکثر ِ مردم فک میکنن «با یه گل بهار نمیشه»؛ و سرسختانه هم باورش دارن,و این باز هم برمیگرده به فرهنگ ِ خودمون,و باز هم به فرهنگ ِ خودمون .

همیشه باید اوّل از خودمون شروع کنیم .

[nb]بچّه ها,بچّه ها .
خواهشا یه بار پست ِ اوّلُ بادقّت بخونین بعد پست بدین .
اینایی که شما میگین همه ــشون به نوعی اسپم محسوب میشن! نمیخواد بگین شما تعطیل شدین یانه,نمیخواد بحث ِ علمی راه بندازین,نمیخواد شوخی کنین . فقط بگین چه جوری باید فرهنگ ِ پاکیزه نگه داشتن ِ محیطُ تو خودمون ترویج بدیم . همین! [/nb]

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی
پاسخ : تاثیر متقابل الودگی وتعطیلات

به نظر من خیلی از مردم اصن نمیدونن چه خطری داره تهدیدشون میکنه همینه که هیچ اهمیتی بهش نمیدن و مشکل دیگه ای که هست اینه که خدمات شهری خیلی سطح پایینه اون از وضع مترو اونم از وضع اتوبوس و بی آر تی واقعا با این ازدحامی که توی اتوبوسها و مترو هست مردم چطوری میتونن با وسایل حمل و نقل عمومی رفت و آمد کنن ؟

mischievous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2️⃣
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394

خوب ببین خیلی هم نباید آرمان گرا بود ... این جوری می خوره تو ذوقت ( مثه من ... خانوم همتی رو یادته؟! )
وقتی هوا آلوده ست از نظر من تا باد نیاد چیزی درس نمیشه ... حالا هر چقدر هم می خوان زوج و فرد کنن
یه راه هم که به ذهن من میرسه اینه که از اون اول هفته بگن چه روزایی قراره تعطیل باشه بلکه عده ای برنامه ریزی کنن برن مسافرت . حداقل اینایی که بچه دبستانی دارن ...
آها یه چیز دیگه : یادمون باشه فقط شعار ندیم عمل هم بکنیم ( اینو برای نتیجه دادن تاپیک گفتم (; )

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

ببین مشکل دیگه ای که هست وضع امنیته ! خود من اگر وضع جامعه در شرایط بهتری بود با وسایل حمل و نقل عمومی اینور اونور میرفتم :D

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

اينطور كه من از پست اول دستگيرم شد بايد به دوتا سوال جواب بديم:
1.ايا تعطيلات در كاهش الودگي ها تاثيري دارند؟
2.راهكار هاي كاهش الودگي؟
سوال اول:
خير.به نظر من در كاهش الودگي ها كه نه تازه در افزايش الودگي ها هم تاثير دارند.چون دقيقا همون روز كه تعطيل ميكنن همه ملت ميريزن بيرون براي خريد و مهموني و گردش و...بنابراين وسايل نقليه بيشتري هم براي جابه جايي اين ادما ميان تو خيابونا-حالا از اون تاكسيه بگير كه شغلش اينه تا اون راننده سرويسه كه روز تعطيلي بايد قاعدتا خونه باشه اما اومده تو خيابونا از شلوغي استفاده ميكنه مسافر كشي ميكنه و يه پوليم به جيب ميزنه.
سوال دوم:
با توجه به صحبتايه بالا،بايد فرهنگ سازي بشه كه همه ي تعطيلات به معني گشت و گذار در خيابان ها و در خارج از خونه نيستند و بعضي از اون ها به معناي موندن تو خونه و فعاليتِ كمتر هستند.

بالا