مدیران گفت و شنود و خداحافظی

آیا با رابطه ی متقابل مدیر گفت شنود شدن و خداحافظی اون شخص از سایت موافقید ؟!

• بله

رای‌ها: 10 41.7%
  • خیر

رای‌ها: 14 58.3%

• رای‌دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : مدیران گفت و شنود و خداحافظی

به نقل از ســــــهیل :
سایت وقتی رو به نابودیِ که انجمن هاش دیگه تاپیک جدید نداشته باشه
کسی دیگه تو تاپیک های قبلیش پست نده
وقتی با مدیراش صحبت می کنی بگن انجمنم تو ماه گذشته سر جمع 1 پست داشته !!!
انجمن های مهمی مثل فلسفه و منطق و موسیقی و هنرش مدیر نداشته باشه
بازم بگم ؟!
چرا یهویی همه به این نتیجه رسیدن ؟!
ما در یک سری مدارس درس میخونیم به نام سمپاد. ویژگی بچه های این مدارس اینه که به درس اهمیت خاصی میدن. و این اهمیت باعث میشه هیچکس سایت نیاد. و این امری است طبیعی. اما تابستونم مگه اینطوری بود؟

تابستون یه ریفرش میکردی مگه چهار تا تاپیک نمیومد بالا؟

درضمن. در مورد حرف بزن. کاربرا بد عادت شدن. عادت کردن بیان تو حرف بزن و تاپیک های چرت و پرت پست بدن فقط. من جمله کاربرا من. یکی از سیاست های سمپادیا به نظرم این باید باشه که غیرمستقیم علاقه کاربرا رو به حرف بزن کم کنه و هدایت کنه به سمت انجمن های دیگه و تاپیک های دیگه

• شروع کننده موضوع

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از Ehem_Ehem :
ما در یک سری مدارس درس میخونیم به نام سمپاد. ویژگی بچه های این مدارس اینه که به درس اهمیت خاصی میدن. و این اهمیت باعث میشه هیچکس سایت نیاد. و این امری است طبیعی. اما تابستونم مگه اینطوری بود؟

تابستون یه ریفرش میکردی مگه چهار تا تاپیک نمیومد بالا؟

درضمن. در مورد حرف بزن. کاربرا بد عادت شدن. عادت کردن بیان تو حرف بزن و تاپیک های چرت و پرت پست بدن فقط. من جمله کاربرا من. یکی از سیاست های سمپادیا به نظرم این باید باشه که غیرمستقیم علاقه کاربرا رو به حرف بزن کم کنه و هدایت کنه به سمت انجمن های دیگه و تاپیک های دیگه
آخه مسئله اینه بعد از اینجا نمیرن بشینن پای درس که !
همشون یا به فیسبوک رو میارن یا توییتر یا یاهو مسنجر
من فکر نمی کنم درس دلیلی برای رفتن خیلی ها باشه ...

*یکم جبهه گیری رو بزارید کنار

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

شما از کجا میدونی نمیرن پای درس!

جبهه گیری ای در کار نیست. خیلی تند رفتی. "سایت مرده" نسبت نا صحیحی برای سمپادیا بود. سمپادیا همین که هنوز no one میاد انجمن روانشناسی میزنه ، مطهری میاد انجمن جزوه میزنه ، مهسا.ق انجمن المپ کامپیوترشون استاد میکنه، بنیاد کودک داره یه کار خوب انجام میده که ماهیانه، متوالی و بدون ایست پیش میره ، ملت قفسه کتاب میزنن و مینویسن توش، ساپورت کنکور 92 داره که حداقل بیست سی تا دانشجو از دانشگاه های توپ دارن پشتیبانی میکنن، یه mira هست که تو بخش علوم پایه سوالامونو میپرسیم ازش ؛ همینا کافیه که سمپادیا رو سمپادیا نگه داره. این یعنی اینکه سایت زندس. اینا فقط چند نمونه بودن.

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از ســــــهیل :
آخه مسئله اینه بعد از اینجا نمیرن بشینن پای درس که !
همشون یا به فیسبوک رو میارن یا توییتر یا یاهو مسنجر
من فکر نمی کنم درس دلیلی برای رفتن خیلی ها باشه ...
*یکم جبهه گیری رو بزارید کنار
ببین تو منطق بلدی؟! :-?بعید میدونم! :-"
آخه پسر خوب چرا سعی داری بگی یه چیز خاص دلیلشه!
باو طرف داره میره دانشگاه بیاد یه فروم دانش آموزی؟! :O
یا اینکه طرف المپ داره میخواد بخونه!

• شروع کننده موضوع

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از Ehem_Ehem :
شما از کجا میدونی نمیرن پای درس!

جبهه گیری ای در کار نیست. خیلی تند رفتی. "سایت مرده" نسبت نا صحیحی برای سمپادیا بود. سمپادیا همین که هنوز no one میاد انجمن روانشناسی میزنه ، مطهری میاد انجمن جزوه میزنه ، مهسا.ق انجمن المپ کامپیوترشون استاد میکنه، بنیاد کودک داره یه کار خوب انجام میده که ماهیانه، متوالی و بدون ایست پیش میره ، ملت قفسه کتاب میزنن و مینویسن توش، ساپورت کنکور 92 داره که حداقل بیست سی تا دانشجو از دانشگاه های توپ دارن پشتیبانی میکنن، یه mira هست که تو بخش علوم پایه سوالامونو میپرسیم ازش ؛ همینا کافیه که سمپادیا رو سمپادیا نگه داره. این یعنی اینکه سایت زندس. اینا فقط چند نمونه بودن.
تعداد زیادیشون رو هر روز اینجاها میبینم !

به نقل از پروفسور :
ببین تو منطق بلدی؟! :-?بعید میدونم! :-"
آخه پسر خوب چرا سعی داری بگی یه چیز خاص دلیلشه!
باو طرف داره میره دانشگاه بیاد یه فروم دانش آموزی؟! :O
یا اینکه طرف المپ داره میخواد بخونه!
ببین تو زبون آدمیزاد بلدی ؟!
من کی گفتم یه چیز خاص دلیلشه ؟!
من گفتم موضوع بحثمون اوناس که دارن میرن دانشگاه ؟!
همینجوری برا خودت میدوزی و با قیافه حق به جانب همچین میای جلو فکر کردی چه خبرِ

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

تمام پست های تاپیک رو با دقت خوندم و حقیقتا چیز تازه ای نیست که بخوام دربارش نظر بدم چون میشه تکرار حرفای قبلی .
ولی
به نقل از ســــــهیل :
مدیران گفت شنود و خداحافظی تنها جنبه ی فان قضیه بوده و میخوایم اینجا موضوع رو کلی تر بررسی کنیم !

یقینا تو تعریف مقوله ی فان دچار مشکل شدی چون من نفهمیدم کجای قضیه خداحافظی مدیران گفت و شنود جنبه ی فان قضیه است و کدوم موضوع کلی تر بررسی شد ! (;
ولی همونطور که بقیه گفتن گفت و شنود به واسطه ی وجود تاپیک هایی مثل حرف بزن نیاز به وقت و انرژی زیادی برای مدیریت میخواد و هر کسی طبیعتا این وقت و حوصله رو نداره .
هرچند که من و بعضی های دیگه هم قبلا پیشنهاد هایی برای خلاص شدن از دست حرف بزن داده بودن ولی توجهی بهشون نشد .
به طور کلی استعفای مدیران گفت و شنود نه به موضوع خاصی در داخل سایت مربوطه و نه چیز خاص دیگه ای !
در مجموع ۹۵ درصد استعفا های گفت شنود به مسائل شخصی مثل درس و حوصله و البته تا حدودی هم مسئولیت پذیر نبودن ختم میشه !

به نقل از پروفسور :
بعد به نظرم علاوه بر دلایل شخصی یه چی دیگه این میتونه باشه که چند وختیه خود مدیرا شخصاً اقدام به تعیین مدیر میکنن. که این خوب نیست. چون که میان از بین یه عده کاربر خوب و البته ارضاء شده از سایت مدیر رو انتخاب میکنن! به نظر من اگه یه مدیر گزینی میشد خیلی بهتر بود! چون که هرکی انگیزه داشت میومد درخواست میداد! :)

اگر دقت کنی در دو حالت یعنی هم درخواست شخص توی مدیر گزینی و هم پیشنهاد مدیران داخلی خارج از مدیرگزینی به شخص مورد نظر ، خود شخص مدیران داخلی هستند که افراد رو با نظرشون انتخاب میکنن !
یعنی در دو حالت مدیران داخلی ان که صلاحیت کسی رو تایید میکنن و اصلا بحث رو دربایستی و این حرفا نیست !
گذشته از اون نمیشه هر یک یا دو ماه یه بار مدیرگزینی رسمی برگزار کرد چون اولا اگر مدیران قبلی واقعا به تعهداتشون در مدیرگزینی قبلی عمل میکردن و استعفای زود هنگام نمیدادن و کمی مسئولیت پذیرتر بودن حداقل باید ۶ ماه انجمنی که داشتن رو اداره میکردن تا این خلا فعلی به وجود نیاد !
ثانیا برگزاری مدیرگزینی نیاز به برنامه ریزی قبلی و وقت برای بررسی دقیق درخواست های داده شده داره و در تمام طول سال تحصیلی شاید دوبار موقعیت ایده آل برگزاریش پیدا بشه .
در این حالت راهی به جز پیشنهاد خصوصی به افراد برای مدیریت انجمن توسط مدیران داخلی نمیمونه !

با این حال پیشنهاد شخصی من به تمام مدیران سایت اعم از مدیران فعلی و آینده گفت و شنود این هست که مدیریت انجمن سایتی مثل سمپادیا رو کمی بیشتر جدی بگیرن و مسئولیت پذیر تر باشن و وقتی مدیریتی رو قبول میکنن به انجامش متعهد باشن تا دیگه شاهد به وجود اومدن خلاهایی از این دست نباشیم .

این بحث هم قفل .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا