king.nader
آراس.نامه (Mr. Darcy)
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
- شهر
- تهران / مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- مدال المپیاد
- المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- « مهندسی صنایع و سیستم ها »
پاسخ : دهمین همایش ریاضی پژوهان جوان
خب شاید بقیه بدتر بودن که اینا اومدن بالا دگ!!!
اما در کل گروه دوم از سبزوار که من بشدت از کارشون خوشم اومد و برنده هم شدن، انصافا برتر بودن دگ .. اولی که از رو پاورپوینت هم اشتب میخوند متن رو بعضا!!
و دومی هم که کلی گویی بود و رونوشت و ..!!
اما کار تیم سبزوار لااقل آماری بود و واسه خودشون بود .. داورا هم گفتم که یبار دیدم در اون زمان ناهار و نماز داشتن اساسی تعریف میکردن از کارشون!
اما برآیند ماجرا هم کارها کم بودن و هم معمولی .. اگه تیم دوم نـبود حس میکردم الکی نـشستم اونجا 1-2 ساعت!
زمان ارائه ها که هیشکدوم بیشتر از حد مجاز نــشد؟!
و چون 3 تا هم بیشتر نـبودن مشکل خاصی پیش نـیومد از نظر بی نظمی و ..!! بالاخره قرار بود بین خودشون داوری شن نه با بقیه دگ!
به نقل از سیزیف :نمیدونم مدیرانمیبینن یاچی؟! مثلا خودشما تو همین صفحه نمیدونم 4 تاپست دادی که متوالین !
به نظر من کارای انتخاب شده توی ِ کاربرداحتمال دربازاریابی ضعیف بود،نمیدونم چرا ولی مثلا هرچی میگفت غیرتخصصی بود وفک کنم کسایی هم که برگزیده شده بودن ازهنرستان بودن وحسابداری میخوندن چند نفرشون
میفهمید منظورم ازعمومی چیه؟یعنی خیلی کلی بود
خب شاید بقیه بدتر بودن که اینا اومدن بالا دگ!!!
اما در کل گروه دوم از سبزوار که من بشدت از کارشون خوشم اومد و برنده هم شدن، انصافا برتر بودن دگ .. اولی که از رو پاورپوینت هم اشتب میخوند متن رو بعضا!!
و دومی هم که کلی گویی بود و رونوشت و ..!!
اما کار تیم سبزوار لااقل آماری بود و واسه خودشون بود .. داورا هم گفتم که یبار دیدم در اون زمان ناهار و نماز داشتن اساسی تعریف میکردن از کارشون!
اما برآیند ماجرا هم کارها کم بودن و هم معمولی .. اگه تیم دوم نـبود حس میکردم الکی نـشستم اونجا 1-2 ساعت!
زمان ارائه ها که هیشکدوم بیشتر از حد مجاز نــشد؟!
و چون 3 تا هم بیشتر نـبودن مشکل خاصی پیش نـیومد از نظر بی نظمی و ..!! بالاخره قرار بود بین خودشون داوری شن نه با بقیه دگ!