- شروع کننده موضوع
mgh-nano
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- کرمان
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- cs
انجمن ِ عکس تاپیک ِ انتقادات و پیشنهادات نداش !
من ندیدمش دست ِ کم !!
اینجا انجمن ِ عکس ِ ! این هم یکی از انجمن های زیر گروه ِ اون ، به نام عکاسی ! و این تاپیک ِ عکس های ما !
۶. در صورتی که نقدی به نظرتون رسید ٬ توی تاپیک نقد عکس بنویسید و به عکس مورد نظر هم لینک بدید .
این هم مورد ِ ششم ِ قوانین ِ تاپیک !
اصلا کاری ندارم به مدیر ِ انجمن که خودشون میان عکس ها رو نقد میکنن اونجا !
اصلا هم کاری ندارم به خانم ِ شکیبا که میان به وضوح حتی میگن دارن عکس رو نقد میکنن !
اصلا هم دلم نمیخواد دلیل ِ این بی نظمی رو بدونم !!
لطف کنید اون مقررات رو ویرایش کنید ، مورد ِ 6 رو حذف کنید ، اینقدر واضح بی نظمی ایجاد نکنید تو سایت !
من ندیدمش دست ِ کم !!
اینجا انجمن ِ عکس ِ ! این هم یکی از انجمن های زیر گروه ِ اون ، به نام عکاسی ! و این تاپیک ِ عکس های ما !
۶. در صورتی که نقدی به نظرتون رسید ٬ توی تاپیک نقد عکس بنویسید و به عکس مورد نظر هم لینک بدید .
این هم مورد ِ ششم ِ قوانین ِ تاپیک !
نویسنده ی این پست هم آقای amparisay مدیر ِ همین انجمن ِ عکس هستن !به نقل از amparisay :میشه قبل از اینکه پست بذارید قوانین رو بخونید دوستان؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
۷. برای هرعکسی که میذارید ٬ مشخصات دوربین و عکس و محل عکس رو ذکر کنید ٫ یا حداقل یه توضیح کوچیکی راجع به عکس بدید.
و صد البته :
۵. لطف کنید عکس هایی بذارید که ارزش هنری داشته باشن ٬ لازم نیست هرچیزی که دوربین ثبت میکنه رو این جا بذارین .
و ایشون هم خانم شکیبا از کاربران ِ عزیز ِ سایت !به نقل از شـکـیبـا :حالا, نقد :
بدترین ویزگیش اینه که نور ِ زیادی خورده بهش؛ باعث شده یه قسمتی از عکس سفید بشه و اصلن دیده نشه از شدّت ِ نور .
یه ویزگی ِ نه چندان جالب ِ دیگه ــش اینه که سوژه زیادی نزدیک ِ دوربین بوده, عمق ِ میدان[nb]مقدار فضای ِ واضح در یک عکس[/nb]نداره و اصلن اون میوه ها سوژه ــن که زیاد واضح نیفتادن و تو فوکوس نیستن .
حالا بریم سر ِ نقد :
اون تهُ مه گرفته؛ یه کم باعث ِ ناواضحی ِ عکس شده .
بعد سوژه ـت هم یه کم تاره .
یه مقداری از آسمونُ هم کات کنی بهتر میشه به نظرم .
درکل؛ به عنوان یکی از اوّلین عکسات؛ خیلی خوبه .
اصلا کاری ندارم به مدیر ِ انجمن که خودشون میان عکس ها رو نقد میکنن اونجا !
اصلا هم کاری ندارم به خانم ِ شکیبا که میان به وضوح حتی میگن دارن عکس رو نقد میکنن !
اصلا هم دلم نمیخواد دلیل ِ این بی نظمی رو بدونم !!
لطف کنید اون مقررات رو ویرایش کنید ، مورد ِ 6 رو حذف کنید ، اینقدر واضح بی نظمی ایجاد نکنید تو سایت !