سنّت شکنی!

• شروع کننده موضوع کاربر حذف شده 8031
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان
چند وقتي بود ميخواستم يه نقدي رو راجع به سياستي که سايت در پيش گرفته در مورد نصب مديران داخلي هست وارد کنم.ولي نميشد آخه سخت بود و ريسکش زياد :-"[nb]ضمنا من با هيچ يک از مديراي جديد مثلا : حميد شجاعي و ... مشکلي ندارم! مشکلم نوع اين انتصابات هست! [/nb]
ببينيد نقد راجع به اين نيست که چرا يه عده ميرن و يه عده ميان!يا مشکل من با شخص خاصّي نيست! ( اين حرف رو زياد تکرار کردم چون مهمّه!)
حالا بريم سراغ نقد. ببينيد چند وقتيه تو سايت مدير گزيني براي مديران داخلي که برگزار نشده! و مديران بالاتر خودشون شخصا اقدام به اين کار ميکنن!از نظر من اين کارا يه جور بي احترمي به کاربرا و يه جورايي نقش هويج شدن بقيه تو اين انتصابات هست!(البته از نظر من!)[nb]همچنين اصلا من نميخوام بگم اين کار مديران نيست و اين کار رو به کاربراي عادّي سايت بسپريد!اتفاقاً از وظايف اصليشون همين کاره![/nb]
ولي اون وختايي که يه مدير گزيني براي مديران داخلي داشتيم خيلي بهتر بود! چون که لااقل به همه اين فرصت داده ميشد که بيان شرکت بکنن! هر چن که همه ميدونيم اون مدير گزيني ها فان بود و اصلاً جنبه مدير گزيني نداشت! و يه جورايي مديراي مورد نظرشون رو قبلش يا حالا بعدش بدون ديدن پست هاشون تو اون تاپيک انتخاب کرده بودند يا ميکردن!
ولي خوب از نظر من همچين هم فان نبود چون که يه جورايي نقش اون تاپيک اين بود که کاربر محترم ما درخواست هاي شما رو ديدم و درموردش تصميم ميگيرم!(فرماليته بود ولي خيلي تاثير داشت!)
بزاريد اينجوري بگم الان سمپاديا عينهو يه کشور ميمونه که پادشاه مستبد[nb]منظورم از پادشاه کسايي هستن که در انتخاب مديران داخلي نقش دارن[/nb] اون مياد همه ي کارا رو خودش بدون توجه به مردم ميکنه! ولي سمپاديا قديم يا دوسال يا يه سال پيش عينهو يه کشور بود که يه پادشاه مستبد داشت! :D ولي لااقل ميومد يه انتخابات الکي برگزار ميکرد تا مردمش رو قانع کنه ولي باز هم آخر تصميم خودش رو ميگرفت! :))همچنين فرض کنيد که کشور اول تو سده ي 19 بوده! ولي کشور دوّمي تو سده ي17 بوده! و پس بعضيا که از زمان سده 17 باقي موندن و يا از تاريخ خوندن از اوضاع کشور دوّم با خبر بودن! :))[nb]البتّه تو يه فروم چاره اي جز پادشاه مستبد بودن نيست چون دلايل مختلفي داره و موجّه![/nb]حالا تو کشور اوّل امکان شورش مردم و پيوستن چن تا از سران کشور به مردم هست(منظورمو از مردم کاربراي سايتن! و سران هم کاربراي قديمي! :D)به هر حال سران کشور خوب دوس دارن مثل اون کشور دوّميه متمدّن باشن ديگه! :))[nb]چه داستاني شد! =)) تراژدي! :))[/nb]

البته اين چيزايي که گفتم ميدونم جزو قوانين سايت نيست که حتما بياين يه مدير گزيني برگزار کنيد ولي خوب يه سنت بوده و الان سنّت شکني شده. من نظرم اينه که اگه ما به سنّت سايت برگرديم خيلي بهتره چون:
1-ديگه احتمالاً خيلي از اين ترک سايت رو (بَن شدن کاربراي قديمي!) نميبينيم!بين خودمون ديگه خيلي از اين افراد به خاطر دلايل مديريتي سايت رفتن(البتّه بجز اونايي که بخاطر درس و دانشگاه رفتن!)
2-براي کاربراي عادّي سايت يه احترامي قائل شديد و يقيناً برخورد کاربران هم با سمپاديا خيلي بهتر خواهد بود!

همچنين اين بهونه هم از سوي مديران غير قابل پذيرشه اگه بگن که ما امکان مدير گزيني براي يه نفر و ... بقيه دلايل از اين دست.چون که مدير گزيني 3 خيلي وقت پيش برگزار شده! :)

البتّه از نظر من باز هم يه سنت شکني هايي داشتيم ولي حالا ديگه به خاطر طولاني نشدن اين پست و همچنين خواستم برخورد مديرا رو با اين موضوع بدونم بعد شايد بقيه سنت شکني رو شايد گفتم! :-"[nb]همچنان اون تشبيه ام تو حلقم مونده! :D[/nb]

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان
پاسخ : سنّت شکنی!

به نقل از مُحسن :
اون زمان که ما برا این چیزا الم شنگه به پا میکردیم و می گفتیم فلان و بهمدان، یه جواب خوبی یه نفر داد، فکر میکنم جواب جامعی باشه، اینجا با سرمایه شخصی اداره میشه، چهار دیواری اختیاری! هرجور دوست دارن مدیریت میکنن، کاربر هم صرفا کاربر هست، حالا کمکی هم میکنه انتظاری نباید داشته باشه. چیزی اگه دیروز بوده لزومی نداره امروز هم باشه. بعد این حرفم ما کلا بیخیال شدیم.

شما هم بیخیال. وقت و زندگیتو میزاری پای چی یه همچین متن طولانی مینویسی؟آخرم هیچی؟ یه نگاه به آرشیو من بنداز ببین چه تاپیکای گنده تر از اینی زدم هم تو باب انتقاد هم دعوا هم راهنمایی آخرش هیچی! وقت با ارزشتو به عنوان یه قدیمی میگم صرف اینجا نکن. بیا، خوش باش، دوست پیدا کن، استفاده کن، اما درگیر نشو. اینجا دنیای خاله زنکه، درگیر بشی واویلاست.
:-<
محسن میدونی رفیقم چی گفت امروز ؟! گفت مگه خر شدی میخوای همچین انتقادی بکنی؟! :O
گفتش: مگه محسن رو یادت نیست که کلش رو چه جوری کردن زیر آب؟! :|
فکر میکنم حق باشماست! :-?

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از مُحسن :
اون زمان که ما برا این چیزا الم شنگه به پا میکردیم و می گفتیم فلان و بهمدان، یه جواب خوبی یه نفر داد، فکر میکنم جواب جامعی باشه، اینجا با سرمایه شخصی اداره میشه، چهار دیواری اختیاری! هرجور دوست دارن مدیریت میکنن، کاربر هم صرفا کاربر هست، حالا کمکی هم میکنه انتظاری نباید داشته باشه. چیزی اگه دیروز بوده لزومی نداره امروز هم باشه. بعد این حرفم ما کلا بیخیال شدیم.

شما هم بیخیال. وقت و زندگیتو میزاری پای چی یه همچین متن طولانی مینویسی؟آخرم هیچی؟ یه نگاه به آرشیو من بنداز ببین چه تاپیکای گنده تر از اینی زدم هم تو باب انتقاد هم دعوا هم راهنمایی آخرش هیچی! وقت و آبروی با ارزشتو به عنوان یه قدیمی میگم صرف اینجا نکن. بیا، خوش باش، دوست پیدا کن، استفاده کن، اما درگیر نشو. اینجا دنیای خاله زنکه، درگیر بشی واویلاست.
آخه یعنی چی؟! X-(
وقتی بخواد مدیر یه سایت به این چیز میزا توجّه نکنه میخواد بره لاس بزنه دیگه حتماً؟! [-(
==
اقایون مدیر میخوام ببینم حرفای محسن درسته؟! :O(راجع به چار دیواری)
==
اقایون مدیر اگه نقدم بیجاست بیاید بگید بیجاست!
اگه هم نه درسته لاقل اینقد جَنَم داشته باشید بیاید بگید درسته! سعی میکنیم اصلاح کنیم!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

تاجاییکه محدوده‌ي عقل و منطق حکم می‌کنه سنت‌شکنی، وقتی کاربرد داره که فایده‌ای داشته باشه و به وضعیتی بهبود ببخشه و در کل مفید باشه. اون وقت صرفا چون {وضعیتی، حالتی} مخالف با { وضعیت، حالت} قبلی بوده، بهش لفظ "سنت‌شکنی" رو اطلاق می‌کنند و در واقع این صرفا یک اسم هست و هیچ جنبه‌ی خاص دیگه‌ای رو نداره. سنت‌شکنی هیچ چیز شاق و خاص و عجیبی نیستش و لازم نیست خیلی روی این لفظ تاکید بشه ولی همچنان لزوم ذکر شده پابرجاست. سری که درد نمی‌کنه، دستمال بستن نداره. نیازی که نیست، راه حلی نمی‌خواد. پس وقتمون رو با این چیزهای بی‌فایده تلف نکنیم. وقتی لزومی به این نوع انتصابات نیست، پس لزومی هم نیستش که این سنت‌شکنی صورت بگیره و بحثی هم باقی نمی‌مونه. موضوع اینجاست که سیاست انتخابات توسط مدیران رده‌بالاتر، کار عبثی نیست و اینکه نظر کاربران به صورت مستقیم در این موارد دخیل نمی‌شه، به منزله‌ی نقص این سیستم و همچنین بی‌اهمیتی کاربرا نیست. موضوع اینجاست که مدیران سایت که شامل مدیران انجمن می‌شن و تا مدیران کل رو شامل می‌شن، انتخاب‌شون نیاز به افرادی هست که تجربه‌ی کافی داشته باشن و بتونن درباره‌ی مفید بودن یا نبودن انتخاب یک فرد نظر بدن و این افراد باید بسیار مراقب باشند که دوستی‌ها و روابط شخصی وارد این مسائل نشه. انتخاب مدیران توسط کاربران، تضمینی رو می‌خواد. تضمین اینکه این کاربران، باتجربه هستند و کاملا می‌تونن تشخیص بدن یک فرد برای مدیر بودن مناسب هست یا نیست. تضمین اینکه دوستی‌هاشون رو وارد این مسائل نمی‌کنند. تضمین اینکه واقعا شایسته‌ی تصمیم‌گیری درباره‌ی مسئولیت‌های سایت هستند. اگر انتصابات به نظر کاربرا باشند، پس فردا تاپیک سنت‌شکنی‌۲ رو خواهیم داشت که درباره‌ی مدیران اجرایی ایجاد شده و هفته‌ي بعدش تاپیک سنت‌شکنی‌۳ رو خواهیم داشت که درباره‌ی مدیران کل ایجاد شده.
نکته‌ی دیگری هم که وجود داره اینه که شما فرض کردید که همه با نظر شما درباره‌ي اینکه: اگر کاربران در انتصابات شرکت نکنند به منزله‌ی بی‌احترامی به اون‌هاست ، موافقند در صورتی که اینطوری نیست. بنده شخصا این حرف رو مستقیما مورد نقد قرار می‌دم و می‌گم که این کار به احترامی نیست. این صرفا یک روال لازم و مناسب هست. مثالی می‌زنم. آیا برای انتخاب بهترین فوتبالیست جهان، نظرسنجی جهانی می‌ذارن یا از کاپیتان‌ها و مربی‌ها و امثالهم دعوت می‌کنند؟ هوم؟ این صرفا یک نتیجه‌ي عقلانی از این موضوع‌ست که کاربران عادی سایت، صلاحیت کافی برای انتخاب مدیران نظیر مدیران داخلی و ... رو ندارند و امیدوارم این حرف به هیچ‌وجه بی‌احترامی نیست صرفا یک واقعیت عقلانی‌ست که یک مثالش رو چندی پیش بیان کردم.

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

پوریا@
اصلا مطمئنم نیستم که شما پست من رو به دقت خوندید یا نه! :-"
==
آخه من کی گفتم کاربرا باید بیان مدیر انتخاب کنن؟! :-?شما یه سر به پانوشت 2 من توجه کن! یا به متن من یه بار دیگه کامل توجه کن!
من میگم این انتخاب رو فقط باید یه عده خاص که همون مدیران هستن باید انجام بدن دیگه! ولی به هر حال باید کاربر یه جور حس کنه تو این انتخاب موثّر هستش.(این احساس تاثیر در اثر همون مدیر گزینی به کاربر داده میشد.)[nb]البتّه فکر میکنم تنها راه تاثیر هم همین میتونه باشه.[/nb]

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

× ویرایش : بخش هایی از حرف هام با پویا مشابه بود . در حال تایپ بودم که پست داد . دیگه اصلاحی نکردم ... :D

دوست عزیز ، اولا اینکه من به طور قاطع عرض میکنم هرگز تا حالا برای انتخاب مدیران داخلی در گذشته و حال از نظر سنجی ای استفاده نشده . اون تاپیکی هم که شما دادین تاپیکی بود با جنبه های کاملا طنز و حقیقتا ارتباطی به مدیر گزینی برای مدیران داخلی نداشت !!! هرچقدر تلاش کردم متوجه نشدم شما چه جوری این رو با اون مرتبط کردین والا !!! #-o :-" :D

اما خب ، دموکراسی خوب هست . حالا درسته البته خیلی هامون حتی نمیدونیم دموکراسی واقعا چیه ، اما حداقل هرچی هست اسمش قشنگه ... :-" :D

اما بحث اینجاست که محیط و فضای سایت اجازه اینکه این تیپ دموکراسی ها بخواد بر قرار بشه رو به دلایلی نمیده .

بزار راحت باهم صحبت کنیم . یادمه اون اوایلی که همین آقا محسن گل من رو مشاور کرد و وارد کادر مدیریت شده بودم خیلی دنبال دموکراسی بر قرار کردن توی سایت بودم و همه اش دنبال همچین مواردی بودم که کاربران توی بحث های مدیریتی سایت بیشتر وارد بشن . کار ندارم که خیلی کار ها هم مثل مدیر گزینی و شورا های خدا بیامرز و ... ایجاد شد و برنامه هایی هم دنبال شد . اما اون اوایل کسی حرفی به من زد که به شخصه خیلی ترش کردم ، اینکه هنوز فرهنگ و جنبه ی دموکراسی در جامعه وجود نداره تا ما بتونیم دموکراسی ای به معنای واقعی برقرار کنیم .

مثال خیلی راحت میزنم برات ، فرض کن بین چند نفر توی سایت برای اینکه چه کسی مدیر داخلی بشه نظر سنجی بزاریم . طبیعتا خیلی از دوستان ملاک ها و شیوه های نادرستی برای انتخابشون خواهند داشت . بگذریم از رفیق بازی ها و اینکه مهمترین ملاک یه عده میزان رفاقتشون خواهد شد ... ( مدعی این حرفم مثلا شیوه ی فعلی استفاده از سیستم امتیاز دهی و لایک و دیسلایک هاست . )
به جز اون مورد ، طبیعتا خیلی از دوستان از سخت گیری های مدیران داخلی و قوانین دل خوشی ندارن . طبیعی هم هست ، قانون محدودیت ایجاد میکنه و اکثرا ما علاقه ی خاصی به قانون و مجری سخت گیر قانون نخواهیم داشت . اما همین مساله هم باعث میشه که افرادی که انتخاب میشن برای جلب رضایت کاربران سخت گیری نکنن و ...

راجب اینکه اینجا با هزینه ی شخصی اداره میشه هم خب درست فرمودن. اما ...
طبیعتا هیچ کسی نمیتونه در هیچ جایی رضایت 100 درصدی افراد رو تامین کنه . تلاش این بوده که اکثریت اعضا جامعه ملاک باشن و اون ها به عنوان جامعه ی هدف انتخاب شدند . پس بازم طبیعتا عده ای از دوستان رضایتشون جلب نخواهد شد . و متاسفانه بیشتر از این از دست مدیران کاری ساخته نیست . اینجاست که وقتی دوستان در تلاش باشن که به شیوه ای حتما نظراتشون رو بخوان به هر طریقی اجرایی کنن به ناچار چنین جوابی داده میشه . وگرنه ما به هیچ عنوان دوست نداریم که هیچ کدوم از دوستان اینجا رو ترک کنن یا کاربران خوب و فعالمون رو به خاطر این بحث ها بخوایم از دست بدیم . :D

در ضمن ...
به نقل از پروفسور :
وقتی بخواد مدیر یه سایت به این چیز میزا توجّه نکنه میخواد بره لاس بزنه دیگه حتماً؟! [-(
مودب باش پسر جان ! :D
طبیعتا مدیران سایت هم الان وسط درس و امتحاناتشون هست و کار و زندگی دارن و بلافاصله هرکسی هر تاپیکی زد نمیتونن جوابی بدن... :D

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

نیما@
وای! ترو خدا یکم با دقت اون پست ما رو بخونید بعد بیاید بگید! من کی گفتم نظر سنجی باشه یا کاربرا انتخاب کنن؟! :O
میگم مدیر گزینی فان بسه!(خودمم گفتم میدونم هیچ تاثیری در روند انتخاب مدیر نداشت!) ولی گفتمم که این حس رو به کاربر میده که مهمّه![nb]همچنان برام نامفهمومه که شماها از کجای حرفای من همچین برداشت هایی رو کردید؟! :O[/nb]
ببینید تو اون مثال زیبا و رسا من گفتم که پادشاها باید مستبد باشن!(پا نوشت شماره4) و به قولی باید فقط مردومش رو ارضاء کنه! همین ولی در اصل کار خودش رو میکنه!(این یه سیاسته! نه دموکراسی!)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

منظورتون اینه که بیان یه مدیر گزینیِ الکی بذارن واسه دلخوش کردنِ کاربرا؟! مسخره تره که... انگار کاربرا دارن واسه در و دیوار نظر میدن خب... :-??
یه کاربرِ فعال و قدیمی هم قطعا میفهمه که مدیر گزینی واقعیه یا الکی(البته دلیلش رو هم میتونه درک کنه)،و مطمئنا این دلخوش کردنا تاثیری تو رفتن یا موندنِ کسی نخواهد داشت به این شکل...

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از طـوبـــــــی :
منظورتون اینه که بیان یه مدیر گزینیِ الکی بذارن واسه دلخوش کردنِ کاربرا؟! مسخره تره که... انگار کاربرا دارن واسه در و دیوار نظر میدن خب... :-??
یه کاربرِ فعال و قدیمی هم قطعا میفهمه که مدیر گزینی واقعیه یا الکی،و مطمئنا این دلخوش کردنا تاثیری تو رفتن یا موندنِ کسی نخواهد داشت به این شکل...
من سوال شما رو اینجوری جواب میدم!
اون سه تا مدیر گزینی قبل برای چی برگزار میشدن؟!(فقط نگو برای خنده که خیلی غیر منطقیه!)
بعد هم جالب بود که اسم مدیرای تازه انتخاب شده همیشه بعد اون مدیر گزینی ها اعلام میشد! :)
(میدونم یه حس رضایت مجازیه! منم گفتم کاری به غیر از این گول زدن نیست!ولی...)
راستی من همه ی اینا رو تو پست اوّل توضیح دادما! :-"

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

اهان
خب علیرضا الان مشکلت با برگزار نشدن مدیر گزینی برا انجمناس؟

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پروفسور :
اون سه تا مدیر گزینی قبل برای چی برگزار میشدن؟!(فقط نگو برای خنده که خیلی غیر منطقیه!)
این تاپیکی که گذاشتین و هی تاکید می کنین که قبلا مدیر گزینی بوده و این حرفا،طنز بودا(البته بیانِ مشکلات در قالبِ طنز)...ولی هر چی نگاه می کنم مدیر گزینی ای توش نمیبینم من... :-??

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پروفسور :
بعد هم جالب بود که اسم مدیرای تازه انتخاب شده همیشه بعد اون مدیر گزینی ها اعلام میشد! :)
(میدونم یه حس رضایت مجازیه! منم گفتم کاری به غیر از این گول زدن نیست!ولی...)
راستی من همه ی اینا رو تو پست اوّل توضیح دادما! :-"

پروفسور جان! من خودم بالشخصه با تعدادی از سیاست های سایت در مورد انتخاب مدیران داخلی مخالفم! و در گذشته بحث ها و دعواهایی در همین موضوع بوده! فکر کنم هنوز تو همین انجمن مونده باشن بعضیا! که خب بعضیا اعتراض ها درست و بعضی غلط بودن!
این که میگی بیاین یه مدیرگزینی به شکل فان برگزار بشه که در هر صورت حالت بالماسکه داره من خودم بالشخصه به عنوان کاربر در سطح شعور پایینی میبینم که قبول کنم این مدیرگزینی سمبولیک و فان واقعیه! و فکر هم نکنم کاربرا موافق باشن! که فقط جنبه ی فان باشه! حالا میگفتی بیایم بزاریم بچه ها بخندن یه چیزی :D

ولی خب از لحاظ مدیرگزینی داخلی ها همیشه یکسری مشکلات بوده که حل کردنشون نیازمند فکر و بررسی!

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

مهسا@
:))(باو پست اوّل رو بخون دیگه!)
خواهشا از این جور پستا ندید!میترسم مدیرا بگن به علت اسپم قفل!بدون اینکه جواب ما رو بدن! :-"
به نقل از طـوبـــــــی :
این تاپیکی که گذاشتین و هی تاکید می کنین که قبلا مدیر گزینی بوده و این حرفا،طنز بودا... هر چی نگاه می کنم مدیر گزینی ای توش نمیبینم من... :-??
وای! ببیند اختلاف حرف من و شما سر اینه که شماها میگید هدف از اون تاپیک ها فقط و فقط خنده بوده ولی من میگم علاوه بر خنده دلایل پست اول رو هم داشته![nb]البتّه ممکن اون زمان هم به این جنبه های به غیر خندش فکر نمیکردن! ولی خوب تاثیرش رو میذاشت به طور غیر مستقیم دیگه![/nb]
همچنین جالبه که! همیشه اسامی مدیرای جدید بعد اون مدیرگزینی های فان اعلام میشد!(البته همه ی افراد اعلام شده تو اون مدیر گزینیه هم شرکت کرده بودن!)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

من گفتم فقط هدف خنده بوده؟
هدف رو همونجور که تو پستِ اولش نوشتن اینه:
هدف اشاره به نکات و مشکلات موجود در سایت با زبان طنز و غیر مستقیمه
مدیر گزینیش کجاس آخه؟!؟!

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

با اجازه من پاسخ اول از این موضوع و \اسخ ارسال شده توسطپویا م و پاسخ ارسال شده توسط نیما رو خواندم و با مقایسه و ترکیب اینها به یک نظریه رسیدم :D ;;) که با اجازه میگم:
لزوم دموکراسی را میتوان از پشتوانه قدمت تاریخی آن به خوبی حس کردُ نیازی که اولین حکومت جمهوری تاریخ در 510 پیش از میلاد مسیح برای اولین بار در روم پاسخ داده شدو با پیشرفت جوامع جهان هر به مرور بیشتر به سمت دموکراتیک شدن پیش رفته تا حال که میزان قابل توجهی از حکومت ها جمهوری هستند یا حداقل شکلی از دو دموکراسی را پیاده می کنند که گواهی است بر برتری شیوه ی مدیریت مجلسی.
دموکراسی چیست؟
همانطور که شاهد هستیم شکلی از دموکراسی نیز در این سایت جاریست و تا حد زیادی هم همین باعث بخشی از شکوفایی های آن است.
اما لزوم دموکراسی مجازی امریست مهم و قابل لمس و اگر شاهد شاهد چنین موضوع ایجاد شده یا مطالب مطرح شده در آن باشیم نشان از کافی نبودن آن است.
مسلماْ این دلیلی بر نبود دموکراسی نیست و یک سایت هم یک کشور نیست که بخواهد به سازمان ملل بپیوندد اما میتواند نشان دهنده ی کافی نبودن حس دموکراسی در سطح آن باشد.
سمپادیا سایتی است خصوصی با مدیریت شخصی اما آنچه آن را برای کاربرانش از سایر فروم ها جدا می کند و در نظر آن ها خاص جلوه می کند جامعه ی حاضر در آن است. جامعه ای متشکل از کاربران باهم. همین عامل حس تعلق و وابستگی در آن است که در عضویت آن بندی به رنگ قرمز گوشزد میگردد. در چنین فضایی لزوم دموکراسی بیش از هرچیزی جلوه گر می شود . مدیریت آن تا حد زیادی این حس را با برنامه هایی نظیر مدیرگزینی و .. بوجود آورده اما میتوان آن را ارتقاء بخشید.
آیا بهتر نیست بجای این که تنها چند مدیر داخلی که مسپولین مدیر گزینی انجمن ها هستند یا اینکه کاربران مدیران داخلی را انتخاب کنند یا سنت شکنی خاصی برای ایجاد حس بیشتری از مشارکت در بین کاربران کاری ترکیبی کنیم :D
بنظر من می توانیم تا برای مدیر انجمن های مختلف تنها به مدیران داخلی اکتفا نکنیم و مجلسی از کاربران آن انجمن داشته باشیم که مدیران داخلی از آن ها کمک بگیرند. مجلس که شامل 4 یا 5 تن از از کاربران اصلی یا مدیران سابق آن ها که ضمن سیطره و تخصص بیشتر در آن انجمن خاص جزپی از جامعه ی کاربران محسوب میشوند. نتایج نظرات آن ها به تایید مدیران داخلی برسد و مدیران از آن ها در این کار کمک بخواهند و مورد مشارکت قرار دهد. اما این مجلس قدرت اجرایی نداشته باشد.
شاید خواستار پیچیده تر کردن مساپل نباشیم اما می توان اینطور تا حد زیادی همراه جلوگیری از اشتباهات و ایجاد کار مجلسی و با پشتوانه باعث افزایش حس مشارکت و تقسیم انرژی و سختی شد چرا که 4 یا 5 نفر مدیر داخلی برای تمامی انجمن ها تقسیم می شنود.
شاید هم پیش از این بطور نامحسوسی صورت میگرفته است اما عمل شدن به آن باعث توقویت عمده در حس دموکراسی عمومی است.
البته برای عملی شدن آن در ابتدا نیاز به مدیران ارشد خواستار پیشرفت و اندکی پرتلاش است که چرا که هیچ تغییری در ابتدا آسان نیست.
نظریه بود.
توضیح: خیلی حس خوبی بود نظریه دادن برای همین تمام افعال و متون سنجیده انتخاب شدند. B-)

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

طوبی @
خو قرار نبوده که تو اون تاپیک بیان لیاقت نامزدا رو بررسی کنن!باز هم تو پست اوّل گفتم:حتی ممکن بوده اونا قبل مدیر گزینی مدیراشون رو انتخاب کرده بودن! ولی منتظر میشدن و همه رو بعد از اون مدیر گزینی اعلام میکردند!
بعد انتظار ندارید که تو اهداف تاپیک بیان بگن: کاربر محترم هدف اینه که شما راضی شی و بری پی کارت! :))

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

آخه برداشتی یه تاپیکی رو گذاشتی که صرفا جنبه ی طنز-انتقادی داشته،بعد میگی اینا داشتن زیر پوستی مدیر گزینی اجرا می کردن،این مدیر گزینیه هم هیچ ارزشی نداشته و واسه راضی کردن ملت بوده...
واقعا متوجه نمیشم چی میگی... :D

×مشکل اینه که این تاپیک اصن مدیر گزینی نبوده که بخواد واقعی باشه یا جنبه ی فان داشته باشه یا به ملت تلقین کنه که نظرشون مهمه یا هر چیز دیگه...
اصن فرضِ اولیه ی حرفات(که قبلا مدیر گزینی ای انجام میشده) غلطه...

پ.ن:اگرم منظورت اینه که حتی اگه اون موقع نبوده،الان بیان بذارن،به نظرم یه جورایی بیشتر توهین به شعورِ کاربره تا احترام... :D

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پروفسور :
طوبی @
خو قرار نبوده که تو اون تاپیک بیان لیاقت نامزدا رو بررسی کنن!باز هم تو پست اوّل گفتم:حتی ممکن بوده اونا قبل مدیر گزینی مدیراشون رو انتخاب کرده بودن! ولی منتظر میشدن و همه رو بعد از اون مدیر گزینی اعلام میکردند!
بعد انتظار ندارید که تو اهداف تاپیک بیان بگن: کاربر محترم هدف اینه که شما راضی شی و بری پی کارت! :))

علی رضا! تو میگی اون کار که میشد یک نوع سیاسته که موجب میشد در پس پرده ای از فان به طور غیرمستقیم موجب رضایت و یا هر چیر دیگه ای تو میگی ایجاد کنه!
در حالی که حرف من اینه که (البته فکر کنم حرف طوبی هم همینه) که با توجه به شرایط الان این نوع مدیرگزینی نه تنها کمکی نکنه! بلکه باعث مشکلات بیشتری باشه! فرض کن این مدیرگزینی فان که هدف ایجاد نوعی رضایت در کاربرانه به مزاق چند نفر خوش نیاد و بیان تو همین انجمن یه تاپیک بزنن و بگن "آیا ما را خر فرض کردید" و اینا و باز هم حاشیه و باز کدورت! نمی دونم منظورمو گرفتی؟

پ.ن: ممنون از پ.ن طوبی!

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

خو اگه مدیر گزینی نبوده پس چرا معمولا بعد اون همیشه یه چند نفر مدیر میشدن؟! :-?(اون تاپیک میگم اصلا هدفش مدیر گزنی نبوده!بلکه یه جور امادگی برای پذیرش مدیرای جدید و همون حس رضایته بود!)
جالبه که بدونی اون وختا معمولا کسی زیاد نمیومد الم شنگه به پا کنه که چرا فلانی مدیر شده!
میگم شاید هدفش اون موقعه هم فقط خنده بوده!ولی اون تاثیر مورد نظر من رو میذاشت!

==
نه منظورم این نیست که بزارید! میگم الان بیاید همون مدیرگزینی فان رو دوباره بزارید و این مدیر هایی که هعی هر هفته اظافه میکنید رو بعد اون مدیر گزینی اعلام کنید! همین!(مثل قدیما!)

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پروفسور :
خو اگه مدیر گزینی نبوده پس چرا معمولا بعد اون همیشه یه چند نفر مدیر میشدن؟! :-?(اون تاپیک میگم اصلا هدفش مدیر گزنی نبوده!بلکه یه جور امادگی برای پذیرش مدیرای جدید و همون حس رضایته بود!)
جالبه که بدونی اون وختا معمولا کسی زیاد نمیومد الم شنگه به پا کنه که چرا فلانی مدیر شده!
میگم شاید هدفش اون موقعه هم فقط خنده بوده!

دقت کنی بین حرفام گفتم شرایط الان! شاید اون زمان این نوع دید نسبت به مدیران نبوده! اگه فقط جنبه فانش مد نظره! می تونیم بزاریم تو گفت و شنود و یا طنز که ملت بیان بخندن و اولش هم ذکر کنیم فقط واسه فانه! .لی فکر نکنم مفید باشه! و حتی حس رضایت هم القا نمی کنه

بالا