سنّت شکنی!

• شروع کننده موضوع کاربر حذف شده 8031
  • تاریخ شروع

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : سنّت شکنی!

به نقل از پروفسور :
خو اگه مدیر گزینی نبوده پس چرا معمولا بعد اون همیشه یه چند نفر مدیر میشدن؟! :-?(اون تاپیک میگم اصلا هدفش مدیر گزنی نبوده!بلکه یه جور امادگی برای پذیرش مدیرای جدید و همون حس رضایته بود!)
جالبه که بدونی اون وختا معمولا کسی زیاد نمیومد الم شنگه به پا کنه که چرا فلانی مدیر شده!
میگم شاید هدفش اون موقعه هم فقط خنده بوده!
ینی الان تنها دلیلی که باعث شده بیای اینا رو بگی،همزمان شدنِ اتفاقیِ تعیینِ مدیرا با این تاپیک بوده؟!
ببخشید،ولی احساس نمیکنی یه کم نامربوطه؟ :-?

پ.ن: اون موقعا خودم بوده م،احتیاجی به تذکر نیس :D

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

آقا اینقدر هم که شما میگید فان نیست !
مثلا فک کنید برای داخلی شدن همین خانم طــــوبی از کاربرا نظر بگیرید بعد اکثر کاربر ها مخالف باشن ، در این صورت مدیران می فهمن که این تصمیم به ضرر سایته و احتمالا انجامش ندن

می تونید به این روش مدیران داخلی رو انتخاب کنید :
اول مدیران بیان به روشی غیر پارتی بازی یه نفر رو انتخاب کنند ( غیر پارتی بازیش مهمه :-" )
بعد بیان تو تاپیک نظر کاربرا رو هم بخوان
اگه دیدن طرف از دید کاربرا هم شخص مناسبیه انتخابشون رو انجام بدن ولی اگه دیدید اکثرا مخالفا انجامش ندن

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از طـوبـــــــی :
ینی الان تنها دلیلی که باعث شده بیای اینا رو بگی،همزمان شدنِ اتفاقیِ تعیینِ مدیرا با این تاپیک بوده؟!
ببخشید،ولی احساس نمیکنی یه کم نامربوطه؟ :-?

پ.ن: اون موقعا خودم بوده م،احتیاجی به تذکر نیس :D
=))
خدایی چی باعث شده که همچین برداشتی بکنی؟! :-"
یعنی اینقد مارو بیکار فرض کردی؟!
به نقل از no one :
دقت کنی بین حرفام گفتم شرایط الان! شاید اون زمان این نوع دید نسبت به مدیران نبوده! اگه فقط جنبه فانش مد نظره! می تونیم بزاریم تو گفت و شنود و یا طنز که ملت بیان بخندن و اولش هم ذکر کنیم فقط واسه فانه! .لی فکر نکنم مفید باشه! و حتی حس رضایت هم القا نمی کنه
یعنی وضع از این بدترم میشه؟! کاربرای قدیمی مگه نرفتن؟! دیگه چی میخوای؟!حالا این تاپیک طنز بوده دیگه!(طنز هم جنبه میخواد!)
یا اینکه نظر کاربرا رو نسبت به کادر مدیرتی ببین!(با اینکه سعی شده اکثر مدیرا بر اساس محبوبیت کاربرا انتخاب شن تا کمی از این حس کم شه ولی خوب!)
==
شما ها انگار یادتون نمیاد که چه غوغایی سر مدیر داخلی شدن ناگهانی و دور از انتظار نسرنگار و نگین شد؟! دلیل برای چی بود؟!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

دقیقا اون موقع(مدیر داخلی شدن) رو یادمه که میگم! آره به نظرم بدتر میشه! به جای این ها میشه راه حل های واقعی و منطقی! دقت کن منطقی نسبت به شرایط! ارائه داد!

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از no one :
دقیقا اون موقع(مدیر داخلی شدن) رو یادمه که میگم! آره به نظرم بدتر میشه! به جای این ها میشه راه حل های واقعی و منطقی! دقت کن منطقی نسبت به شرایط! ارائه داد!
چرا بدتر میشه؟! :-?
مثلا چه راه حلّی؟! :-?
==
به این پایینی هام توجه کن!
اینکه نظر کاربرا رو نسبت به کادر مدیرتی ببین!(با اینکه سعی شده اکثر مدیرا بر اساس محبوبیت کاربرا انتخاب شن تا کمی از این حس کم شه ولی خوب!)
==
شما ها انگار یادتون نمیاد که چه غوغایی سر مدیر داخلی شدن ناگهانی و دور از انتظار نسرنگار و نگین شد؟! دلیل برای چی بود؟!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پروفسور :
چرا بدتر میشه؟! :-?
مثلا چه راه حلّی؟! :-?
==
به این پایینی هام توجه کن!

توجه کردم!
احساس می کنم! منظورم از احساس اینه که جوی که میبینم تو سایت مناسب نییس!
راه حل دقیق فکر نکردم! مثل شورای انتخابات! یا انتخاب مدیر داخلی با نظر مدیران انجمن! یا چیزی شبیه اینا که انتخاب درستی باشه! اینا که گفتم فقط در حد حرفه! یعنی باید بررسی شه! فکر بشه! من فقط گفتم

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

علیرضا جان ، عزیزم ، یه سوال ... ;;) :D
احیانا لینک تاپیکی که دادی اشتباه نیست ؟ #-o :-" :D
دوباره یه چکش بکن خواهشا ... فکر میکنم میخواستی لینک اون تاپیک های مدیر گزینی مدیران انجمن رو بدی و اشتباها لینک تاپیک های آزمون مدیریت رو دادی ...
هوم ؟!

آخه هرچقدر حرف ها و پست ها و پست اول و ... رو میخونم دقیق نمیفهمم چی میگی . :D

× یه مدتی شورا ها وجود داشتن ، انرژی زیادی ازمون گرفتن تا راه اندازی شون کنیم و ...
اختیارات خوبی هم به شورا ها داده شد . انتخاب مدیران انجمن ، برگزاری مسابقه و اجرای ایده های مختلف سایت و ...
اما خب ، حقیقتا بازده ی زیادی نداشت .
ولی ، این احساس دموکراسی رو به طور واقعی اون مدت ایجاد کرده بود . ( نه برای فان و خنده و حس کاذب !! )

حالا ... بررسی میشه و در صورت موافت سایر مدیران و امکان اصلاح مشکلات دوره ی قبل شاید دوباره شورا ها راه اندازی بشه . :D

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

:))
به خدا من هنوز فکر میکنم اون همه توضیحمو هیشکی نفهمیده! :-??
آخه هنوز فکر میکنید که لینک رو اشتباه دادم!بابا من اومدم راجع به مدیر داخلی صحبت کردم کلّی بعد میاید میگید میخواستی لینک مدیر گزینی انجمنا رو بدی! ~X(
==
آقا الان واقعا حال ندارم دیگه توضیح بدم!دیوونه شدم! یکی اون پست اوّلی ما رو بخونه بعد بیاد چیزی بگه![nb]قبول دارم طولانی شده ولی بخونید دیگه![/nb]

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

ببنید
مشکل علیرضا با انتخاب مدیرای داخلی نه انجمن
میگه قبلن مث اون تاپیک بود بهتر بود نه؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آقا اون تاپیک ِ آزمون مدیریت فقط و فقط بحثش فان بود ، احمدرضا سوالارو میداد بعد عماد میومد یاهو باهم دیگه چارتا گزینه میزدیم تنگش و تاکید فقط و فقط روی عوض شدن جو سایت و فان داستان بود . ربطیم به مدیرگزینی نداشت . هیچ ربطی :))

• شروع کننده موضوع

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از Dr.Eniac :
آقا اون تاپیک ِ آزمون مدیریت فقط و فقط بحثش فان بود ، احمدرضا سوالارو میداد بعد عماد میومد یاهو باهم دیگه چارتا گزینه میزدیم تنگش و تاکید فقط و فقط روی عوض شدن جو سایت و فان داستان بود . ربطیم به مدیرگزینی نداشت . هیچ ربطی :))
ای بابا! مگه من گفتم نه اون ازمون های فان یه کلید تصحیح داشتن بعد هم مدیر کسی میشد که تعداد درستاش بیشتر بود!؟ :))
میگم اون ازمون های به اصطلاح مسخره دو تا فایده داشتن!
1- بعد اون ازمون ها معمولا یه چن نفر میومدن مدیر میشدن(مدیرای قبلی اینارو شایدم قبل این تاپیکه انتخاب کرده بودن!)به قولی دیگه مثل الان نبود که یهو ملّت بیان تو تاپیک آخرین تغییرات ببینن یکی مدیر شده! یه جورایی تاپیک امادگی بود.
2-یه جورایی خوب همه هم میدونستن که مدیر از بین این چن نفری که تو اون تاپیکا پست داده بودن انتخاب میشدن! پس همه میومدن تو اون تاپیک فان پست میدادن تا شانس خودشون رو برای مدیر شدن آزمایش کنن!
حالا منم میگم اون تاپیک فان اگه بود(مدیر گزینی 4) و این مدیرایی که به صورت کاملا ناگهانی سر کار میان همشون رو بعد اون تاپیک سر کار میوردید خیلی بهتر بود! :)
==
ضمنا این پیشنهاد که شورا تشکیل بدیم خیلی بهتره!فقط قصد من از این انتقاد اوّل این بود مدیرا قبلا ناگهانی سر کار نمیومدن! ولی الان همه چی ناگهانی شده!همین! :)
==
فکر میکنم بحث تموم شد! تا ببینیم موافقت با اون شورا چی میشه![nb]خدا وکیلی سر این تاپیکه دیوونه شدم از بس که برداشتاتون از انتقاد من اشتباه بود! :D[/nb]

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

برداشت اشتباه از انتقادت نبود ، برداشت اشتباه از اون تاپیکیه که میگی بعد ازون یک عده مدیر میشدن. حالا به هر دلیلی که خودت فکر میکنی .
واضحه که هیچکس بعد از اون تاپیک مدیر نشد . ( اگه هست بگو )

درباره شورا ، اون زمانی هم که بود بخاطر عدم بازدهی حذف شد و واقعن هم همینطور بود . [nb]الان که فکر میکنم میبینم تفاوتی با سیستم الان نداشت جز یه عالمه قر و فر اضافی[/nb]

فقط بگم که قبلن خیلی بیشتر و با حملات شدید و دامنه دار تر نسبت به مدیریت سایت این بحثا انجام شده و فکر میکنم قانع شدن همه که کار مسخره ایه بیایم واسه یه سایت شخصی انتخابات بزاریم . بچگانست اصن .
مثه اینکه شما بیای خونه من مهمونی بعد به خودت این حقو بدی توی دکوراسیون خونم تغییر ایجاد کنی .

توی سیتی یه مدت بحث حزب بود -الان خبر ندارم- ولی سایتو داغون میکرد . همش میشد سیاسی بازی و از ظاهر سایت پیدا بود که دوران ترشح هورمونهای اعضاشه که اینقدر اهل سیاستَن و میخوان دنیارو تکون بدن . -خودمونم داشتیم همچین دورانی- .

سیستم مدیرگزینی سمپادیا اصلن اینطوری نیست که یکهویی کسی مدیر شه -در سطح مدیر انجمن یکهویی زیاد بوده و اینقدرا اهمیت نداره اما بالاتر نه- یه مدت طرفو زیر نظر میگیرن و وقتی حس کردن برای سایت مفیده توی تاپیک پیشنهاد داده میشه و اگه اکثریت با اون موافق بودن میشه مدیر .
بعدن نوشت : بالایی تا جاییه که من میدونم ، یه عده اومدن گفتن نیست که من نظری ندارم و چون نمیدون . نه تایید میکنم نه تکذیب . فقط نظر شخصی .

در کل نه نیازه این کار ، نه چیزی رو بهتر میکنه .
آدم جایی که نمیخواره رو نمیمالونه اینور اونور که .

بالا