- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرراز
- سال فارغ التحصیلی
- 98
من فردا کلاسام شروع میشه ذوق دارم ننه
سوال های آیین نامه رو بگیر بخون قشنگ مخصوصا بخش فنی بقیش آسونه.....سلام من شنبه امتحان آیین نامه دارم وهفته آینده آزمون شهر دوستان اگه راهکاری تقلبی شگردی سراغ دارن بگن
این عادیه...جایی مثل تهران واقعا آموزشگاه ها فقط میخوان پول در بیارن...سال ۹۶ خرجم بیشتر از ۹۰۰ تومن شد!!!من حداقل باید سه جلسه اضافه بردارم!!
برا منم یک میلیون بیشتر میشه...اینجا با مخلفات نزدیک 500 هزار تومنه چه جوری؟
تا ته فشار نمیدی دیگه-کی داره ب کی میگه-آقا من هی خاموش میکنم ماشینو!!
اتفاقا خیلی میخوام دقت کنما که کلاچ رو درست حسابی بگیرم ولی اصن...
ما ماشینمون اتومات نیست و عادیه اما یکی از دوستام دوتا ماشین دارن یکیش اتوماته.هر وقت میخواد با کلاچ داره بشینه کلی غر میزنه ک اتوماته بهتره:دتجربیات تون از یاد گیری دنده اتومات هم بگین
من مثه چی می ترسم. یکی تعریف می کرد یه نفر دوست شو زیر گرفته چون تا پاتو از ترمز برداری راه میافته و خلاصه خیلی فرق داره با دنده ای
صندلیتو بیاری عقب درست نمیشه؟اقا من اولین بار نشستم صندلی رو تا ته بردم عقب باز دیدم مشکل دارم.نمیدونم زیادی گنده ام یا چی چون زانوهام ب پایین فرمون گیر میکنه بعد وقتی میخوام پامو از رو کلاچ بردارم مجبورم پام رو بلند کنم چون مچ پام تا ی جایی راه داره بیاد بالا بیشتر از اون چون نمیاد مجبور میشم پامو کلا بلند کنم بیارم بالا
خلاصه اینکه واقعا بده مدلش.برا همین پامو کج میذارم رو کلاچ ک از بغل فرمون رد بشه و گیر نکنه
بیشتر گاز بدهآقا من هی خاموش میکنم ماشینو!!
اتفاقا خیلی میخوام دقت کنما که کلاچ رو درست حسابی بگیرم ولی اصن...
تا ته میارم عقب ولی انگار نه انگارصندلیتو بیاری عقب درست نمیشه؟
شاید کفی صندلیش بالاستتا ته میارم عقب ولی انگار نه انگار
آخه قدمم بلند نیست
بعد نکته اینجاس ک فرد ب مراتب درشت تر و بلند قد تر از من هم نشسته پشت همین ماشین خودمون و اکی بوده
ب قوا خیاطا ایراد اندامی دارم