• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خداحافظی یغماگلرویی....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hamoon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : خداحافظی یغماگلرویی....

تندتند متنو میخوندم که سریع برگردم ولایک بزنم
من کتاب یک مردو باترجمه ومقدمه ایشون خوندم
نظر من هم همینه چراباید پیش روی هنرمندان یاکسایی که میخوان سطح فکرمردمُ بالاببرن یابامحتواسرگرم شون کنن سنگ اندازی بشه ؟
میترسن همین وبس !
این جریان ارشادروهم باهاش مخالفم نوددرصد کم کتاباروسانسورمیکنن ترانه هاروهم ...
اینا اگه راست میگن جلوی انتشاراین چرت های مزخرف بعضی ازخواننده هاروبگیرن
یغماگلرویی معرکست همین!

به نقل از یاسین نعیمی :
ببین دوست عزیز !‌من سالهاست یغما رو میشناسم ! زمانی که با رضا یزدانی کار میکرد و حتی قبل تر از اون ترانه های خیلی خوبی میگفت اما کم کم به خودش مغرور شد و گفت من اینجا حروم می شم و ... و به نظر من بعد از اینکه با کسایی مثل شاهین نجفی کار کرد استعدادشو حروم کرد و حالا داره تاوان پس میده !

ضمنا بهتره کورکورانه حرف نزنیم ... کسایی مثل روزبه بمانی هستن که شعرهای بسیار زیباتری هم دارند !
یغما مغرور شد؟؟شما اعتراض به یه سری قلم به مزد رو میگی غرور؟؟
روزبه بمانی ترانه هاش خیلی بهترم هست؟؟حوصله ی تفهیم هنر به شما رو ندارم ولی فقط ازتون میخوام یک ترانه از آقای بمانی در سطح "نقاب" "تصور کن" "پرنده بی پرنده" "دختری که چشماش آبی بود" " رانندگی در مستی" " تو شبیه برادرم هستی" "سگ هار" "اسنیف" " مرگ شاعر" "کازابلانکا" و .........بیارید که ما هم استفاده کنیم. روزبه بمانی که حتی نمیتونه پای شعرای خودش هم وایسه و میکه ترانه سرای فلان کار من نبودم :) ترانه ی شطرنج رو میگم
برای قسمت آخر حرفات حرفی ندارم چون شما از موسیقی بالطبع چیزی سر در نمیارید و همچنین ترانه ی نوین....
نمونه ای در سطح "هامون" "نگفتمت نرو" "شعر سقوط" "مهدی" "پریود" "برای تو که در بندی" "نینوش" و....... از شاعرِ مورد علاقتون بیارید خوشحال میشم

به نقل از f.effaty :
یغما مغرور شد؟؟شما اعتراض به یه سری قلم به مزد رو میگی غرور؟؟
روزبه بمانی ترانه هاش خیلی بهترم هست؟؟حوصله ی تفهیم هنر به شما رو ندارم ولی فقط ازتون میخوام یک ترانه از آقای بمانی در سطح "نقاب" "تصور کن" "پرنده بی پرنده" "دختری که چشماش آبی بود" " رانندگی در مستی" " تو شبیه برادرم هستی" "سگ هار" "اسنیف" " مرگ شاعر" "کازابلانکا" و .........بیارید که ما هم استفاده کنیم. روزبه بمانی که حتی نمیتونه پای شعرای خودش هم وایسه و میکه ترانه سرای فلان کار من نبودم :) ترانه ی شطرنج رو میگم
برای قسمت آخر حرفات حرفی ندارم چون شما از موسیقی بالطبع چیزی سر در نمیارید و همچنین ترانه ی نوین....
نمونه ای در سطح "هامون" "نگفتمت نرو" "شعر سقوط" "مهدی" "پریود" "برای تو که در بندی" "نینوش" و....... از شاعرِ مورد علاقتون بیارید خوشحال میشم
ببین دوست عزیز بنده هم اصلا حوصله ی جر و بحث ندارم ! نظر شما هم کاملا محترمه ! در مورد موسیقی هم باید بهت بگم من 7 ساله که به صورت حرفه ای موسیقی کار می کنم و با کسایی مثل کاوه آفاق و مرتضی حسینی و خیلیای دیگه نشست و برخاست کردم ... در مورد ترانه سرایی هم بدون که من هیچ وقت نگفتم یغما بده حتی من بیشتر از بقیه ترانه سراها دوسش دارم اما خداروشکر تعصب خاصی رو کسی ندارم !

در مورد شعر نوین و هنر و اینها هم باید بهت بگم من شاگرد گروس عبدالملکیان بودم ! یکی از بزرگترین شاعران امروز ایران و نقد کسایی مثل لیلا کردبچه رو درباره ی شعرهام دارم ! پس دیگه خیلی جو نگیرت !!!
یغما خیلی هم خوبه !‌(تعصب نداشته باش !)

به نقل از یاسین نعیمی :
ببین دوست عزیز بنده هم اصلا حوصله ی جر و بحث ندارم ! نظر شما هم کاملا محترمه ! در مورد موسیقی هم باید بهت بگم من 7 ساله که به صورت حرفه ای موسیقی کار می کنم و با کسایی مثل کاوه آفاق و مرتضی حسینی و خیلیای دیگه نشست و برخاست کردم ... در مورد ترانه سرایی هم بدون که من هیچ وقت نگفتم یغما بده حتی من بیشتر از بقیه ترانه سراها دوسش دارم اما خداروشکر تعصب خاصی رو کسی ندارم !

در مورد شعر نوین و هنر و اینها هم باید بهت بگم من شاگرد گروس عبدالملکیان بودم ! یکی از بزرگترین شاعران امروز ایران و نقد کسایی مثل لیلا کردبچه رو درباره ی شعرهام دارم ! پس دیگه خیلی جو نگیرت !!!
یغما خیلی هم خوبه !‌(تعصب نداشته باش !)
فک میکردم فقط پیغام خصوصی دادید...

دوست من نشست و برخاست فلان آدم و فلان هنرمند هیچی به ارزش یه نفر اضافه نمیکنه,مثل این میمونه بگی من با رضازاده نشست و برخاست کردم پس من زورم زیاده

شما گفتی متاسفانه با شاهین نجفی همکاری کرد....منم گفتم اگه دیدگاه شما اینطوره یقینا از موسیقی آلترناتیو بویی نبردی,7سال تو مویسقی کشک سابیدی حتما

شاگرد فلان استاد بزرگ شعر هم بودن هیپ دلیل معتبری نیس که شما دیدگاه مدرن و درستی نسبت به ترانه ی نوین داشته باشید

راستی جواب سوالای من رو بابتِ معرفی یک ترانه در سطح اون ترانه های نامبرده شده ندادید.شما اگر شاگرد فلان استاد(البته من تا حالا اسم ایشون رو نشندیدم,احتمالا ایشون هم کسی مثل محمدعلی بهمنی باشن که در پی مرید پروری هستن) هم باشید مدینه ی فاضلتون روزبه؟؟بهروز؟؟بمانی هست.

موفق باشید

به نقل از f.effaty :
فک میکردم فقط پیغام خصوصی دادید...

دوست من نشست و برخاست فلان آدم و فلان هنرمند هیچی به ارزش یه نفر اضافه نمیکنه,مثل این میمونه بگی من با رضازاده نشست و برخاست کردم پس من زورم زیاده

شما گفتی متاسفانه با شاهین نجفی همکاری کرد....منم گفتم اگه دیدگاه شما اینطوره یقینا از موسیقی آلترناتیو بویی نبردی,7سال تو مویسقی کشک سابیدی حتما

شاگرد فلان استاد بزرگ شعر هم بودن هیپ دلیل معتبری نیس که شما دیدگاه مدرن و درستی نسبت به ترانه ی نوین داشته باشید

راستی جواب سوالای من رو بابتِ معرفی یک ترانه در سطح اون ترانه های نامبرده شده ندادید.شما اگر شاگرد فلان استاد(البته من تا حالا اسم ایشون رو نشندیدم,احتمالا ایشون هم کسی مثل محمدعلی بهمنی باشن که در پی مرید پروری هستن) هم باشید مدینه ی فاضلتون روزبه؟؟بهروز؟؟بمانی هست.

موفق باشید
ببین دوست عزیز حرف های شما رو من قبول دارم و وقتی شما بزرگترین شاعر ایران رو نمیشناسی دیگه جایی برای بحث نمی مونه !
بابت کشک سابیدن و ... هم حرفی ندارم ! هرکس نظری داره که برای من محترمه !

به نقل از یاسین نعیمی :
ببین دوست عزیز حرف های شما رو من قبول دارم و وقتی شما بزرگترین شاعر ایران رو نمیشناسی دیگه جایی برای بحث نمی مونه !
بابت کشک سابیدن و ... هم حرفی ندارم ! هرکس نظری داره که برای من محترمه !

چقدر از صفت های تفضیلی مثل "ترین بدم میاد,بزرگترین,اول ترین!!,قوی ترین,.....
شاعر وقتی بزرگ میشه که به جامعه ی خودش همونقدری متعهد باشه که به هنرش متعهده

به سلاطینِ منگِ شعر و ادب
جهش یک کروموزوم به عقب
به همه شاعرانِ انجمنی
به غزل‌های خیسِ از آبِ مَنی
به همان نسخه‌پبچِ بی‌جرأت
میکسی از «سبزواری» و «نصرت»
به شبِ شعر معترض در قُم
پخش آن از شبکه‌ی سوم

بخشی از شعر "متعهد به کاکتوس بودن" - یغما گلرویی

یغما گلرویی واقعا" یکی از بهترین ترانه سرایان معاصر بود
رو شاعریش تاکید زیادی ندارم ولی تو ترانه واقعا" بین هم نسلهای خودش میشه گفت بهترین بود

در مورد بحثای بالا هم روزبه واقعا" خوب ترانه میگه و میتونه حجم زیاد از احساس رو به آدم منتقل کنه ولی ترانه های یغما یه چیزی ورای ایناس
انگار یغما یغما درگیری های ذهنی بزرگتری داره و به مسائل بیشتری فکر میکنه
در مورد شاهین هم خب یه نفر شاهین رو از نظر اعتقادی نقد میکنه یه نفر از نظر هنری
من خودم یه آدم نسبتا" معتقدیم, یعنی انقد اعتقاد دارم که حرفای شاهین به اعتقاداتم بر بخوره
ولی وقتی نقد هنری میخوای بکنی باید تمام پیشفرضاتو بریزی دور و فقط اثر رو نقد کنی...

در مورد گروس عبدالملکیان هم خب من کتاب های ایشون رو خوندم و واقعا" آدم خوش ذوقی هستن
ولی لباس بهترین شاعر ایران واقعا" زیادی براش گشاده!!!
حتی من شاعر بودنشون رو هضم نکردم چون هنوز با این سبک شعرها که هرگونه کلام و نثری رو بهش میگن شعر مشکل دارم
حالا کاری نداریم چیزی که مینویسه اسمش شعر هست یا نه ولی هرچی مینویسه خوب منویسه و مخاطب لذت میبره
ولی ده ها پله با توصیفی که شما ازش کردی فاصله داره

به نقل از amir h :
رو شاعریش تاکید زیادی ندارم ولی تو ترانه واقعا" بین هم نسلهای خودش میشه گفت بهترین بود

در مورد بحثای بالا هم روزبه واقعا" خوب ترانه میگه و میتونه حجم زیاد از احساس رو به آدم منتقل کنه ولی ترانه های یغما یه چیزی ورای ایناس
من خودم یه آدم نسبتا" معتقدیم, یعنی انقد اعتقاد دارم که حرفای شاهین به اعتقاداتم بر بخوره
ولی وقتی نقد هنری میخوای بکنی باید تمام پیشفرضاتو بریزی دور و فقط اثر رو نقد کنی...

در مورد گروس عبدالملکیان هم خب من کتاب های ایشون رو خوندم و واقعا" آدم خوش ذوقی هستن
حتی من شاعر بودنشون رو هضم نکردم چون هنوز با این سبک شعرها که هرگونه کلام و نثری رو بهش میگن شعر مشکل دارم
حالا کاری نداریم چیزی که مینویسه اسمش شعر هست یا نه ولی هرچی مینویسه خوب منویسه و مخاطب لذت میبره

مرسی که از در منطق وارد شدی و از بزرگنمایی طفره رفتی
ولی جدا از بحث گلرویی,شاهین به هیچ وجه به اعتقادات اشخاص توهین نکرده,اینو خودشم تو مصابحه هاش بارها تاکید کرده!شما کج فهمی داشتید تو دریافت مطلب.

به نقل از amir h :

در مورد یغما و شاهین کاملا باهاتون موافقم و در مورد گروس باید بگم طبق مقاله ای که چند هفته پیش تو روزنامه جام جم چاپ شد گروس عبدالملکیان بهترین شاعر سپید و موج نو از نگاه منتقدان و مردم انتخاب شد و در کل شاعران (در تمام قالب های کهن و نو و ...) رتبه ی چهاردهم شد ...
حالا اینا اصن مهم نیس ! مهم اینه که بعضی دوستان نظر آدمو درست نمی فهمن بعد میان توهین می کنن که خوشبختانه شما اینطوری نیستی !ممنونم /m\

بچه ها دعوانکنید ;D
من نظرهردویِ شما روتاحدودی درست میدونم ولی دیدتون باهم متفاوته .
به نظرم ترانه پریود شاهکارنبود اصن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا