• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خداحافظی یغماگلرویی....

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hamoon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : خداحافظی یغماگلرویی....

به نقل از سیزیف :
بچه ها دعوانکنید ;D
من نظرهردویِ شما روتاحدودی درست میدونم ولی دیدتون باهم متفاوته .
به نظرم ترانه پریود شاهکارنبود اصن .
ما دعوایی نداریم ! اون دوست عزیزمون :-" بلد نیس بحث کنه !

مشکل ما اینه که همیشه یکی رو خدای خدا می دونیم یکی رو شیطون شیطون !

در حالیکه من می گم یغما فوق العاده با استعداد و توانمنده ولی همکاریش با شاهین نجفی به نظر من خیلی خوب نبود !‌
ضمنا ترانه سرای آهنگ پریود شاهین نجفیه نه یغما و به نظر من شاهین تو ترانه گفتن با الفاظ رکیک خیلی توانمنده و نیازی به یغما نداره !

جا داره بخشی از ترانه نگفتمت شاهین رو که به یغما تقدیم شده بود روبه یغما و یغما دوستان تقدیم کنم
نگفتمت تو هم به گور جد خلق گشنه بخند
نگفتمت که حال کن طبیعتا میان این همه جسد بگند
ولی تو خر نمیشوی ولی تو کر نمیشوی
تو نبض و حلق خلق هر ترانه ای

به نقل از یاسین نعیمی :
ما دعوایی نداریم ! اون دوست عزیزمون :-" بلد نیس بحث کنه !

مشکل ما اینه که همیشه یکی رو خدای خدا می دونیم یکی رو شیطون شیطون !

در حالیکه من می گم یغما فوق العاده با استعداد و توانمنده ولی همکاریش با شاهین نجفی به نظر من خیلی خوب نبود !‌
ضمنا ترانه سرای آهنگ پریود شاهین نجفیه نه یغما و به نظر من شاهین تو ترانه گفتن با الفاظ رکیک خیلی توانمنده و نیازی به یغما نداره !

در مورد همکاری نجفی و گلرویی دوباره اظهار نظر شد,نمونه ی "رانندگی در مستی" رو چه از نظر ترانه چه موسیقی و فرم و اجرا بیارید!
اگر فصل اول کتاب "رانندگی در مستی" نوشته ی خود یغما گلرویی که چاپ "نشر زخمه" در آلمان هست رو بخونید خودِ یغما ذکر کرده که بهترین اجرا از ترانه هاش همین آهنگ "رانندگی در مستی" هست.دلیل این انتخابشم نه فقط از نظر فرم موسیقی و اجرا بلکه یکسان بودن شخصیت هنرمند و ترانه هست.در مورد فلسفه ی این همکاری هم خود یغما در همین کتاب و مصاحبه هاش بارها گفته که تنها یک خواننده صدای یغماس,اون هم شاهین نجفی هست.
در مورد "الفاظ رکیک" خیلی جالب بود برام,شمایی که کباده ی نه فقط شعر بلکه موسیقس هم میکشی هنوز از لحاظ فرهنگی اونقدر در سطوح پایین به سر میبرید که الفاظ به کار رفته در ترانه های نجفی رو "رکیک" اسم میبرید.تعریف رکیک رو اگر میشه برای ما روشن کن که بدونیم دوستم."پریود" رکیکه؟؟پس تمام خواهران و مادران ما هر ماه این ننگ رکیک بودن و رکیک شدن رو به دوش میکشن :) (حتما الان هم یا صورتت سرخ شده از خجالت یا عصبانی شدی که این رکیک بودنِ نصف جامعه ی بشری رو به روی مبارکتون اوردم)

من با سر برم توی دیوار بهتر از اینه که اینجا بخونم یکی داره میگه شعرای روزبه بمانی از یغما بهتره! وااااااااااااای! مگه مجبورتون کردن نظر بدین؟ شرمنده ها ولی وقتی ترانه سرتون نمیشه در این یکی مورد نظر ندین من واقعا روی یغما متعصبم و از روزبه شعر دزدم بدم میاد.یه کم بیشتر تحقیق کنید....یه کم بیشتربخونید....یه کم بیشتر....

به نقل از farfan :
در مورد "الفاظ رکیک" خیلی جالب بود برام,شمایی که کباده ی نه فقط شعر بلکه موسیقس هم میکشی هنوز از لحاظ فرهنگی اونقدر در سطوح پایین به سر میبرید که الفاظ به کار رفته در ترانه های نجفی رو "رکیک" اسم میبرید.تعریف رکیک رو اگر میشه برای ما روشن کن که بدونیم دوستم."پریود" رکیکه؟؟پس تمام خواهران و مادران ما هر ماه این ننگ رکیک بودن و رکیک شدن رو به دوش میکشن :) (حتما الان هم یا صورتت سرخ شده از خجالت یا عصبانی شدی که این رکیک بودنِ نصف جامعه ی بشری رو به روی مبارکتون اوردم)
عزیز دلمی ! >:D<
من کی گفتم پریود رکیکه !

به نقل از hamoon :
من با سر برم توی دیوار بهتر از اینه که اینجا بخونم یکی داره میگه شعرای روزبه بمانی از یغما بهتره! وااااااااااااای! مگه مجبورتون کردن نظر بدین؟ شرمنده ها ولی وقتی ترانه سرتون نمیشه در این یکی مورد نظر ندین من واقعا روی یغما متعصبم و از روزبه شعر دزدم بدم میاد.یه کم بیشتر تحقیق کنید....یه کم بیشتربخونید....یه کم بیشتر....
خوشم میاد ملت جالبی داریم ! ایول حال کردم ! آخه کی گفت این یکی از اون یکی بهتره؟
مرسی خوش گذشت >:D<

به جای لوده بازی یکم فهمتو هُل بده بالا
خوب اونی که فک میکنی رکیکه رو بگو ما هم که عزیز دلتیم ازین گمراهی مبین رها شیم

به نقل از farfan :
به جای لوده بازی یکم فهمتو هُل بده بالا
خوب اونی که فک میکنی رکیکه رو بگو ما هم که عزیز دلتیم ازین گمراهی مبین رها شیم
شما فک کن من کم آوردم و خوشحال باش و ایضا ذوق مرگ !
یغما هم که به منو شما کار نداره ! ایشالا که موفق باشه تو کارش و شما نیز !

منظورايشون الفاظ(؟) بكاربرده شده درترانه بود .
ببينم ميتونيم منطقي بحث كنيم وبه هم توهين نكنيم ؟ ميتونيد دلايلتونو بگید.

اگر دوست موسیقی دان و ادیبمون لطف کنن معنی رکیک و رکیک بودن رو مشخص کنن یا حداقل سوال های مطرح شده تو پست های قبلی رو جواب بدن من بحث رو منطقی ادامه میدم,ولی انگار.... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا