انگیزه برای درس خوندن دراین شرایط!

• شروع کننده موضوع

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.
سلام :D
یه موضوعی هس البته بیشتر برای پسرا...
با توجه به شغل ـآی آزاد و میزان درامدشون کسی که درس میخونه و میخواد به جایی برسه انگیزش کم میشه! مثن درآمد کسی که شغل آزاد داره از یه مهندس برق حتی بیشتره!
بعد این مشکل برای خیلیا هس که با این وضعیت چرا درس بخونم! کلن چیکار میشه کرد انگیزه زیاد شه ؟! خیلیا الان درسو وِل کردن وارد بازار شدن!
فک کنم قبل هرکتاب و درسی یه انگیزه لازم باشه! اینو چه جوری پیدا کردین؟
×اگه بی ربطه پاک شه :-" و بگه کجا میشه این بحث ـو کرد اگه تاپیکی مشابه این هس کجاست؟! مرسی ;;)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : انگیزه برای درس خوندن دراین شرایط!

به نظر من درس خوندن باید از روی علاقه باشه نه اینکه چه میدونم میخوام پول درارم یا باهاش فلان کار رو کنم ...

من خودم درس خوندن رو دوست دارم برای پژوهش کردن و بدست اوردن اطلاعات و کلا ( به نظر خودم ) درس خوندن واسه پول و اینجور چیز ها بی فایده س ...

• شروع کننده موضوع

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
به نظر من درس خوندن باید از روی علاقه باشه نه اینکه چه میدونم میخوام پول درارم یا باهاش فلان کار رو کنم ...

من خودم درس خوندن رو دوست دارم برای پژوهش کردن و بدست اوردن اطلاعات و کلا ( به نظر خودم ) درس خوندن واسه پول و اینجور چیز ها بی فایده س ...
تا یه حدی قبول دارم اما زندگی فقط علاقه نیست! مثن یه پسر باید بتونه با شغلی که داره خرج زندگیشو دربیاره! این موضوع علاقه ابتداییه!

spider girl

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
بندرعباس
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از ...m@ry@m... :
با توجه به شغل ـآی آزاد و میزان درامدشون کسی که درس میخونه و میخواد به جایی برسه انگیزش کم میشه! مثن درآمد کسی که شغل آزاد داره از یه مهندس برق حتی بیشتره!
بعد این مشکل برای خیلیا هس که با این وضعیت چرا درس بخونم! کلن چیکار میشه کرد انگیزه زیاد شه ؟! خیلیا الان درسو وِل کردن وارد بازار شدن!
×اگه بی ربطه پاک شه :-" و بگه کجا میشه این بحث ـو کرد اگه تاپیکی مشابه این هس کجاست؟! مرسی ;;)

ولي يه موضوع ديگه هم هست...
كسي كه با زحمت زياد به يه جايي برسه از لحاظ جايگاه اجتماعي فرق داره با كسي كه رفاه طلبه! كسي كه با زحمت به يه جايي برسه يه احترام ديگه داره! فكر كن يه رتبه برتر كنكور خواهرت باشه! نميري به همه بگي اين خواهر منه؟ (با افتخار) (حالا فقط كنكور نه هر مسئله اي كه آدم توش جزء عالي ها باشه). يه سر سايت www.angizesh.ir برو قسمت دانلود برنامه ها (البته بايد عضو شي) آخرين برنامه (91.10.24) رو گوش بده متوجه ميشي چي ميگم... (واسه دانلودش فقط تا يكشنبه 1م وقت داري)
هم با درس خوندن ميشه درآمد خوبي داشت هم با شغل آزاد! ولي اولي افتخار و احترام خاصي داره كه دومي نداره!
هركي كه همراه پول ، احترام و افتخار ميخواد درسشو ادامه ميده و در رشته اش آدم برجسته اي ميشه... كسي هم كه فقط پول ميخواد درسشو ول ميكنه ميره دنبال شغل آزاد...

من خودم نظرم با نظر فهيمه يكيه... تو فقط دنبال علاقتو بگير و بچسب به اينكه جزء برترين ها بشي ديگه پول خودش مياد... من ميشناسم كسي كه با درس خودنش الآن راحت ماهي 35 ميليون درمياره بدون اينكه كار فيزيكي كنه (26 سالشم هست) و چقد مايه ي افتخاره...

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

درست میگی ولی همیشه هم اینجوری نیست متاسفانه تو کشور ما با کمتر به پژوهش توجه میشه با اینکه دارن سعی میکنن این فرهنگ رو جا بندازن که با پژوهش خیلی خیلی میشه کشور رو بالا برد ( بازم متاسفانه یه سریا فقط نشستن غر غر میکنن که کشور فلانه بیساره و هیچ کاری نمیکنن در صورتی که میتونن یکم کتاب بخونن یکم پژوهش کنن تا به قول خودشون کشور جهان سومی رو به جهان اولی برسونن )

در ضمن خودتون یکم فکر کنید اونی که زیر دست یکی کار میکنه بهتره یا اونی برا خودش رئیسه و مستقل از اینکه از کسی دستور بگیره ؟

• شروع کننده موضوع

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.

خب اول بگم که این مشکل ـو برا خودم نگفتم اطرافیانم این مشکلو دارن!
ببینید همه ی اینایی که میگین درسته منظورم احترام و ایناست... ولی الان یه مهندس که کارشم بلده نمیتونه شغل مناسبی پیدا کنه ولی میبینه یه شخص دیگه مغازه داره تو کارشم خیلی موفقه به علاوه ابن که مردم به کسی که مغازه ی خوب تو یه جای خوب داشته باشه هم همون اندازه احترام و میذارن!
ولی برای یه پسر که باید خرج خودشو و زندگیشو دربیاره احترام کافی نیست!
میخواد زندگیه راحتی فراهم کنه وقتی میبینه یه مهندس نمیتونه خواسته های زندگیشو برآورده کنه مشخصه انگیزشو از دست میده!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

بازم درست میگی
به هر حال جامعه به همه جور شغلی نیاز داره
اونی هم که خیلی توقعش بالاست و فکر میکنه نمیتونه کار خوبی پیدا کنه و زندگی خوبی بسازه و اینا میتونی خوب درس بخونه بورسیه بگیره بره
نمیدونم دیگه واقعا... :D

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از ...m@ry@m... :
سلام :دي
من كلا با عنوانه تاپيك مشكل دارم...درسته بعضي" از شغل هاي ازاد درامد بالايي دارن اما باغباني و كشاورزي هم شغل ازاد حساب ميشن-ايا اين ها هم درامد بالايي دارند؟!

خوب من خودم با توجه به توضيحات بالا گفتم انگيزه كافي براي درس خوندن همينه...يعني وقتي يه دانش اموز ميبينه با درس نخوندن و دنبال كار ازاد رفتن،احتمال موفقيتش و كسب درامد كمتر از پنجاهه،پس ترس و نگراني و اينده نگري باعث ميشه درسش رو بخونه.
به نقل از ...m@ry@m... :
یه شخص دیگه مغازه داره تو کارشم خیلی موفقه به علاوه ابن که مردم به کسی که مغازه ی خوب تو یه جای خوب داشته باشه هم همون اندازه احترام و میذارن
من نديدم تا به حال كسي به صاحب يه سوپر ماركت خوب بيشتر از يه مهندس-هر چند بيكار-احترام بزاره...! :-"
نمونه هاشو ديدم.

• شروع کننده موضوع

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.

خب مشخصا منظور من از شغل آزادصاحاب سوپر مارکت نیست : )

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از ...m@ry@m... :
خب مشخصا منظور من از شغل آزادصاحاب سوپر مارکت نیست : )
منظورم اين نبود...من اون صاحب سوپر ماركت رو از نظر درجه احترام مردم نسبت به يه مهندس مقايسه كردم...
و صد البته كه مشاغل ازاد زيادي وجود داره.
ممنان !

anneshirly_ba

boshra
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان-گناوه
سال فارغ التحصیلی
95

آدم هرچقد پول داشته باشه ولی شغل آزاد داشته باشه وجه اجتماییش کم تر از کسیه که تحصیلات داره همه چی که پول نیست

• شروع کننده موضوع

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
بازم درست میگی
به هر حال جامعه به همه جور شغلی نیاز داره
اونی هم که خیلی توقعش بالاست و فکر میکنه نمیتونه کار خوبی پیدا کنه و زندگی خوبی بسازه و اینا میتونی خوب درس بخونه بورسیه بگیره بره
نمیدونم دیگه واقعا... :D
ببین ما این جا زندگی میکنیم اگه مشکلی هست نباید ازش فرار کرد! من اصن دنبال خارج کشور نیستم! فقط یه انگیزه ! نمیخوام ایراد بگیرم یه حقیقتیه که وجود داره بین خیلی از جوونا !

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از ...m@ry@m... :
ببین ما این جا زندگی میکنیم اگه مشکلی هست نباید ازش فرار کرد! من اصن دنبال خارج کشور نیستم! فقط یه انگیزه ! نمیخوام ایراد بگیرم یه حقیقتیه که وجود داره بین خیلی از جوونا !

مخالف نیستم :)

به قول مریم ما ها درس بخونیم بقیه ش خودش درست میشه...

با علم آدم میتونه به همه چی برسه ولی بدون علم به هیچی ... حتی اگر هم به شغلی که میخوای نرسی میتونی یه شغل خوب پیدا کنی

اینم نشد میتونی از صفر خودت شروع کنی و کم کم بری بالا ... به ه ر حال راهش پیدا میشه ولی کسی که هیچی از درس و علم و اینا سر در نمیاره حتی نمیتونه حتی از صفر شروع کنه ...

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

به هر حال ما بايد درسمون رو بخونيم بعد از اون ديگه به شرايط و تلاش و شانسمون بستگي داره كه بتونيم شغل خوبي گير بياريم يا نه !

البته بحث اصلي تاپيك"چگونگي ايجاد انگيزه در دانش اموزان براي ادامه تحصيل"هست. :-"

• شروع کننده موضوع

m.shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فَرزانگان 2.
شهر
مَشَد؛؛)
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی.

اینکه از صفر شروع کنیم یا بستگی به شانس داره و اینا برای من ـه دختر که لازم نیست سرپرستی یه خونواده ـو داشته باشم درسته و منطقی !
اما نمیشه زندگیتو براساس احتمالات سپری کنی! خب یه پسر مثه داداش من نمیاد بگه درس میخوم اگه شانس اوردم میرم سرکار اگه نه دوباره از اول شروع میکنم! درسته؟
با حرفایی که میزنید موافقم زیاد! اینکه وجه اجتماعیه کسی که درس میخونه بیشتره و ... و و و...!
اما خب کافی نیست!
از اسم تاپیک مشخصه دنباله یه انگیزه میگردم! نه برای خودم برای اون کسی که این مشکل و داره که با گفتن راه حل های شما بهتر دنبال علمش باشه تا پول!
انگیزه انگیزه و انگیزه! : )

spider girl

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
بندرعباس
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از ...m@ry@m... :
اینکه از صفر شروع کنیم یا بستگی به شانس داره و اینا برای من ـه دختر که لازم نیست سرپرستی یه خونواده ـو داشته باشم درسته و منطقی !
اما نمیشه زندگیتو براساس احتمالات سپری کنی! خب یه پسر مثه داداش من نمیاد بگه درس میخوم اگه شانس اوردم میرم سرکار اگه نه دوباره از اول شروع میکنم! درسته؟
با حرفایی که میزنید موافقم زیاد! اینکه وجه اجتماعیه کسی که درس میخونه بیشتره و ... و و و...!
اما خب کافی نیست!
از اسم تاپیک مشخصه دنباله یه انگیزه میگردم! نه برای خودم برای اون کسی که این مشکل و داره که با گفتن راه حل های شما بهتر دنبال علمش باشه تا پول!
انگیزه انگیزه و انگیزه! : )

دادشت آيندش دست خودشه... اگه ميخواد به عنوان يه نون آور خوب براي خونوادش بزنه تو كار شغله آزاد چرا مانعش بشيم! ولي خب آگاهي تمام از همه ي جهات براي انتخابش بهش بده... بين جامعه ي خودمون تو اين سايت (بچه هاي سمپادي) هيچكي حاضر نيس اينكارو كنه چرا؟ چون بدي هاي اين اقدام رو ميدونه و با شرايط خودش ميسنجه و متوجه هست كه درسشو ادامه بده نسبت به شغل آزاد واسه آيندش بهتره... داداشت حق داره خودش آيندشو بسازه ، ما ميتونيم بدي ها و خوبي هاي هر دو راه رو بهش بگيم ، ده بيستا آدم كه با درس خوندن به يه جايي رسيدن رو ببينه ده بيستا هم شغل آزادي! خلاصه منظورم اينه كه آگاهي كامل رو بهش بدين خودش ديگه عقل داره و تصميم ميگيره براي اين ميگم آگاهي دادن مهمه چون تصميمش واقعا براي آيندش سرنوشت سازه... آدمي كه واقعا درس خونده حداقل شغلش استاد دانشگاه بودنه! آدم با درس خوندن هم ميتونه بزنه تو شغل آزاد ولي كسي كه شغل آزاد رفت ديگه نميتونه مثه آدماي تحصيل كرده بشه از اول! يعني يه طرفس... وقتي هيچكدوم از ماها اينجا ترجيح نميديم اينكارو كنيم خب اين چيو نشون ميده؟!! راه پول درآوردن با درس خوندن اولش زحمت زياد ميخواد ولي بعدش ديگه خيلي بهتره نسبت به شغل آزاد كه تا پيري آدم بايد مثه چيز هي كار فيزيكي كنه...! شغل آزاد واسه آدمي كه استعداد داره يعني هدر رفتن... هيچ كس نيس كه از احترام و افتخار همراه با شغلش بدش بياد! اگر هم اين وسط كسي باشه كه ميگه شغل آزاد ، بيشتر دليلش وضعيت بد جامعه هست. خب وقتي خودش ميدونه وضعيت بده پس اين تصميم گيري (كه يعني وفق دادن خودت با محيط بد) هم معلومه بده!

البته بايد توجه كنين اين حرفا از زبون كسيه كه از شغل آزاد داشتن بدش مياد و آينده ي با افتخاري ميخواد(خودم!) ، بايد كسه ديگه اي رو هم گير بياريم كه از درس خوندن بدش مياد و طرفدار شغل آزاده و ببينيم اون چي ميگه...! كه تو سايت فكر نكنم داشته باشيم!! :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

من خودم از شغل آزاد بدم نمیاد ولی خب یه موقعایی فکر میکنم میبینم آینده خوبی تو این شغل ها ندارم . فکر میکنیم خیلی از نظر درآمدی بالاست ولی دیدم که میگم سودشون خیلی کمتر از چیزیه که فکر میکنیم بعدشم یهو فراز و نشیب میگیره قیمت هاش و ...

حالا کسی میگه درس بخونه نمیتونه شغل خوب با در آمد بالا پیدا کنه همونطوری که مریم گفت باید بگرده ببینه چه شغلیه که با توجه به توقع مالیش واسه ش لازمه اونوقت اونو هدف قرار بده و برای اون درس بخونه...

حالا اگه کسی باز به شغل آزاد علاقه داره ولی مسئله مالی و طبقه اجتماعی هم مد نظرشه یه راهش اینه که درسشو بخونه اون شغلی که با تحصیل بدست میاد رو پیدا کنه بعد از یه مدت میتونه یه مغازه ای چیزی بخره در کنار اون شغل اصلیش به عننوان شغل دوم هم از شغل آزاد استفاده کنه ...

همچینن راه هایی وجود داره

1024

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
مدال المپیاد
یادش به خیر قدیما...
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
بازم ریاضی!

به نظرم این به نوع نگاه آدما (ایدئولوژی شون)بستگی داره
اگه نگاه مادی داشته باشیم خیییییلی چیزا تو دنیا که به عنوان ارزش برا یه عده مطرحه برا ما کاملا پوچ جلوه میکنه فقط درس خوندن یا نخوندن نیست خیلی مسائل مهم تر هم تغییر خواهند کرد.

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-<
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من کلا بستگی داره چه تصوری از زندگی آیندت داشته باشی! به چی نرسی افسرده میشی؟ ^-^
همون جور که خودت گفتی این بحث بیشتر واسه زندگی پسرا معنی داره

1.به فردی میگن درس خون که یک رشته ی درست حسابی تو دانشگاه درست حسابی قبول شه! یا بهتر بگم مغزش تو زمینه ی رشتش کار کنه! واسه همچین شخصی کار کم نیست! حتی خودش تولید کننده کاره! مثلا اگه شما یه مهندس مکانیک از یونی شریف که الان کار نداره مثال بزنی من اسممو عوض می کنم :D تازه نه فقط تدریس تو دانشگاه شرکت می زنن و این حرفا!
اگه کسی همچین پتانسیلی تو خودش ببینه هم خفن میشه هم پولدار ( شک نکن! )

2.اما یه نفر هست که حالا زیاد حس نداره درس بخونه! چنین فردی! بهتره یه دانشگاهی بره در هر صورت! خیلی ضایعست اگه نره! اصلا همسر درست حسابی گیرش نمیاد که بخواد در آمدشو واسش خرج کنه :D ( فکر کن پولدار شی اما با یه منگل بخوای زندگی کنی چون در هر صورت یه خانوم دکتر یا مهندس با شعور به سواد طرف مقابلش نگاه می کنه بعد مزدوج میشه باش ) بعد بزنه تو یه کار آزاد با کلاس :D

3. یه افرادیم هستن که کلا چیز خاصی از زندگی نمی خوان! اینا یه درس متوسط می خونن یه حقوق کمم دارن! یا اگه هم بزنن تو کار آزاد یه کار آزاد کم در آمده! چنین فردی "اکثر افراد جامعه ما این مدلین" یه زندگی متوسط داره! بالافرض اگه مهندس شده! نباید مهندسی خودشو با مهندسی دسته اول یکی بدونه! :| شاکیم باشه که چرا در آمد نداره B-)
در هر صورت جامعه به هر سه گروه نیاز داره! دیگه نصمیمش با خودمونه! ;;) اما صرفا نباید به پول فکر کرد!!!!!! درسته پسرا باید به فکر در آمدشون باشن اما لزومی نداره این در آمد از یه حدیم بیشتر باشه علایق مهمتره

مبینا

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز انشاالله

بهترین راه انگیزش تفریح

بالا