• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وظیفه‌ی مرد در خانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N!00sha
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آقا پسرای گل کدوما حاضرن در آینده به زناشون کمک کنن تو کار خونه ؟

• بله

رای‌ها: 79 61.7%
  • خیر

رای‌ها: 11 8.6%
  • اثن زن نمی گیرم :))

رای‌ها: 38 29.7%

• رای‌دهندگان
    128
پاسخ : وظیفه ی مرد در خانه

باشه هر چی تو بگی مازیمو ! حالا کی قراره سیمو به برق بزنه کی قراره لباس ببره اتوشویی کی قراره ظرفا رو تو ماشین بزاره کی قراره ساندویچ ساز و روشن کنه کی قراره خریدا رو از دمه در بگیره !
والله من از خانواده ی متمولم این قر و فرا نیس تو خونمون !
نهاین یه هفته یه خدمتکار در ماه
بقیه ی روزا خودمونیم و خودمون

قبل از ذکر وظایف "امروز کتاب "افسانه مرد مدیر خونه" چاپ شد" :D :D
اقا اگه خدایی نکرده اینجانب زن گرفتم شرمنده من نمیتونم تو خونه نه بگم تمام کارای خونه از تمیز کردن ورودی خونه تا شستن ظرفای خونه به صورت جبری نیگاش به منه. :D شب و روز تو خونه مادر زن :-& :-& :-& شب و روز تو پاساژای زنونه :-ss :-ss :-ss :-ss
چه بهتر که زن نگیریم :> \:D/ :> \:D/ \:D/ :>
کوه-فوتبال-استخر-..... (باو کی میگه ازدواج نصفی از ایمانه)

به نقل از ساعت شنی :
قبل از ذکر وظایف "امروز کتاب "افسانه مرد مدیر خونه" چاپ شد" :D :D
اقا اگه خدایی نکرده اینجانب زن گرفتم شرمنده من نمیتونم تو خونه نه بگم تمام کارای خونه از تمیز کردن ورودی خونه تا شستن ظرفای خونه به صورت جبری نیگاش به منه. :D شب و روز تو خونه مادر زن :-& :-& :-& شب و روز تو پاساژای زنونه :-ss :-ss :-ss :-ss
چه بهتر که زن نگیریم :> \:D/ :> \:D/ \:D/ :>
کوه-فوتبال-استخر-..... (باو کی میگه ازدواج نصفی از ایمانه)
واقعا تعریفتون از ازدواج کردن اینه؟
+شما نیاز دارید... :|

به نظر من مرد کار کنه خوبه... :)) :D حالا اون کار صرفا ظرف شستن یا جارو کشیدن نیست...کار زیاده،حالا اینارو دوس نداشتین،کارای دیه هستن... :D

درسته که از نظر اسلام زن ها هیچ وظیفه ای در قبال کارهای خانه ندارند و حتی میتونن بابت شیر دادن بچه از شوهرشون پول بخوان، ولی خب این برای 1500 سال پیش بوده که مرد ها میرفتن جنگ بعد هفت، هشت، ده نفر رو اسیر میکردن به عنوان غلام و کنیز می آوردن،ما الان به کجا حمله کنیم..؟؟؟؟!!
بابا ما الان هنر کنیم هفته ای یه بار به یکی پول بدیم بیاد کارها رو بکنه بره!!
بعد هم کمک من به همسر آینده ام در همین حد میتونه باشه و توقع ندارم که ازم توقع داشته باشه خودم کاری انجام بدم...!!! :-"

چه تاپیک مزخرفی :|
دخترا میان میگن آره مرد باید تو خونه کار کنه و ما پوستمون حساسه و فلان... :|
پسرا هم میان میگن ما کار نمیکنیم بعد چن تا دیس میخورن میان میگن غلط کردیم :|

بعضی ها بحث شرع و عرفو پیش کشیدن که زن وظیفه نداره هیچکاری تو خونه بکنه!این افراد باید سایر مسایل شرع رو هم در نظر بگیرن... اگه بنا به شرعه زن باید تو کلی از کاراش از شوهرش اجازه بگیره
مردم میتونه 4 تا زن بگیره و فقط نفقه بر مرد واجبه ....نه ماشین و سفر خارج و ....

من خودم ترجیح میدم همسرم خانه دار باشه و منم تو کار های خونه کمکش خواهم کرد البته کمک فکری!مثلن هی تشویقش میکنن :D

تویی که میگی زن نمیگیرم، خیلی دوست دارم ببینم وقتی رفتی دانشگاه هم نظرت همینه یا نه! :))

در حوالی موضوع ، بحث کنین لطفاً ، به حاشیه نبرین !!!

من نمی دونم،ولی واقعا آدم تا وقتی مجرده نمی تونه بفهمه توی خونه چه قدر کار هست
من مامانم حدود یه هفته نبود شباهت عظیمی میان زن و تراکتور دیدم.
مرتب کردن خونه اگر حساس باشی زمان و انرژی زیادی میبره،درست کردن غذا و خیلی چیزا ...
این که بگیم همه چی ماشینیه و ما وظیفه ای نداریم درست نیست،اولا چند درصد استفاده میکنن دوما تا چه اندازه؟ هر روز یا ساندویچ میخورین یا کباب؟؟؟؟؟اون وقت رباتی هست که خونه رو مرتب کنه،لباسای تمیز رو بزاره توی کمد،لباسای کثیفو بندازه توی ماشین و....
همه ی اینا حله ها ولی مهم ترین وظیفه ی مرد آزادی دادن به همسرشه.یعنی کمکش کنه به چیزایی که میخواد برسه،مانعش نسه بگه باید تو خونه بشینی وظیفتم اینه بچه بیاری

به نظر من اگه مرد تو خونه کار کُنه ابهتش از بین میره. :D
نمیگم زن باید همه کارا رُ انجام بده ؛ مردم باید کارای شخصی خودشُ انجام بده.
البته با خدمتکارم موافق نیستم.

صرفاً از اين ك پدر كدبانويي ( :-") دارم بسيار خرسندم و اينو با هيچى عوض نمى كنم : )
خيلى خوبه ، من ك لذت مى برم :-"

Back
بالا