ki miya کاربر فوقفعال ارسالها 165 امتیاز 2,218 نام مرکز سمپاد فـرزانـگـان یــک شهر اراک 2013/7/3 #21 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! این عکس از حوالی حرم امام رضا تو زمان شاه بوده انگار ک از روی ی کارت پستال گرفته شده
پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! این عکس از حوالی حرم امام رضا تو زمان شاه بوده انگار ک از روی ی کارت پستال گرفته شده
robo.poor کاربر فوقفعال ارسالها 148 امتیاز 674 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر دهدشت 2013/7/14 #22 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! اینم امامزاده جابر (شهر دهدشت) اینم عکس هوایی شهر دهدشت سال 1335 اینم عکس هوایی شهر دهدشت فک کنم سال 1387 اینم دیارم دهدشت
پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! اینم امامزاده جابر (شهر دهدشت) اینم عکس هوایی شهر دهدشت سال 1335 اینم عکس هوایی شهر دهدشت فک کنم سال 1387 اینم دیارم دهدشت
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2013/7/15 #23 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! اگر قرار باشه عکس از اینترنت پیدا کنید و اینجا بزارید ، این تاپیک هم مثل تاپیک های دیگه به قفل شدن میرسه! هدف تاپیک اینه که کاربران شهر و محل زندگی خودشون رو با عکس های خودشون به کاربرهای دیگه نشون بدن.
پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! اگر قرار باشه عکس از اینترنت پیدا کنید و اینجا بزارید ، این تاپیک هم مثل تاپیک های دیگه به قفل شدن میرسه! هدف تاپیک اینه که کاربران شهر و محل زندگی خودشون رو با عکس های خودشون به کاربرهای دیگه نشون بدن.
Luna H. کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 468 امتیاز 2,196 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر گنبدکاووس سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی مازندران رشته دانشگاه داروسازی 2013/9/19 #24 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون!
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2013/9/23 #25 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون!
mehdihosseini کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 1,335 نام مرکز سمپاد sampad neyshabour شهر نیشابور مدال المپیاد فیزیک و شیمی دانشگاه شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه تربیت بدنی(دبیری ) 2013/9/24 #26 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! اینم از نیشابور مقبره ی خیام نیشابوری قله ی بینالود مسجد چوبی
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,127 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2013/9/27 #27 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! + برای یاد آوری میگم فقط عکس باید حتمن از خودتون باشه وگرنه شما هر اسم داهاتی رو تو گوگل تایپ کنی هزار تا عکس اچ دی از اون مکان پیدا میکنی.
پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! + برای یاد آوری میگم فقط عکس باید حتمن از خودتون باشه وگرنه شما هر اسم داهاتی رو تو گوگل تایپ کنی هزار تا عکس اچ دی از اون مکان پیدا میکنی.
vanya کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 76 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تبریز 2013/12/20 #28 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! تبریز
starscream4002 عنوان؟ فارغالتحصیل ارسالها 80 امتیاز 179 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد مدال نقره دوره هشتم المپیاد نجوم و اخترفیزیک، مدال طلای دوره نهم المپیاد نجوم و اخترفیزیک، مدال نقره هشتمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک دانشگاه دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی برق 2013/12/21 #29 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! سلام، من خودم تبریزی ام ولی دیدم تهرانی ها فعالیت خاصی ندارند، گفتم دوتا هم عکس از یک ساختمان در تهران به اشتراک بگذارم. عکس های تبریز هم به زودی... موفق باشید، SS4002
پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! سلام، من خودم تبریزی ام ولی دیدم تهرانی ها فعالیت خاصی ندارند، گفتم دوتا هم عکس از یک ساختمان در تهران به اشتراک بگذارم. عکس های تبریز هم به زودی... موفق باشید، SS4002
starscream4002 عنوان؟ فارغالتحصیل ارسالها 80 امتیاز 179 نام مرکز سمپاد شهید مدنی 1 شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد مدال نقره دوره هشتم المپیاد نجوم و اخترفیزیک، مدال طلای دوره نهم المپیاد نجوم و اخترفیزیک، مدال نقره هشتمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک دانشگاه دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی برق 2013/12/21 #30 پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! سلامی دوباره. این هم دو عدد عکس از شهر قشنگم، تبریز. عکس های بیشتر هم بماند برای بعد! رعد و برق پاییزی: عمارت ائل گلی: موفق باشید، SS4002 × ویرایش شد.لطفا عکس هاتون رو ریسایز کنید.
پاسخ : عکس های زیبا از شهرتون! سلامی دوباره. این هم دو عدد عکس از شهر قشنگم، تبریز. عکس های بیشتر هم بماند برای بعد! رعد و برق پاییزی: عمارت ائل گلی: موفق باشید، SS4002 × ویرایش شد.لطفا عکس هاتون رو ریسایز کنید.