• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پشت صحنه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع .mary.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پشت صحنه

به نظرم معنی و مفهومش قشنگ ـه و کاملا به موضوع برنامه میاد.
ولی خوب کمن آدمایی که از صدای چاووشی خوششون بیاد!

فاطمه عالیه تیتراژش! هرکی گفته خودش کج سلیقه‌ست! :-"
به نقل از .mary. :
ولی خوب کمن آدمایی که از صدای چاووشی خوششون بیاد!
شوخی میکنی؟! خیلی طرفدار داره چاووشی، خیلی زیاد!

من خودم نظر خاصی نسبت به چاووشی ندارم ولی تو آشناهام و دوستام خیلی کمن کسایی که ازش خوششون بیاد!

بچه ها به نظرتون چرا این برنامه جذابیت ماه عسلو نداره؟!
به نظر خودم یکی از دلیلاش اینه که برنامه ضبط شدس و زنده نیس... :(
یکی از مواردی که من خودم تو ماه عسل خیلی دوس داشتم این بود که موضوعاشون خیلی نو و جدید بود یعنی هیچ وقت نمیتونستی حدس بزنی مهمونشون ممکنه چی کار کرده باشه که الان اینجاس(به غیر از کنکوریاشون!!!)ولی تو این برنامه همه میدونیم که مهمونشون چی کارس چی کار کرده و برا چی اینجاس!

حالا نظر شما چیه؟

به نقل از .mary. :
من خودم نظر خاصی نسبت به چاووشی ندارم ولی تو آشناهام و دوستام خیلی کمن کسایی که ازش خوششون بیاد!

خب اونا عجیبن احتمالا. ;D

به نقل از .mary. :

بچه ها به نظرتون چرا این برنامه جذابیت ماه عسلو نداره؟!
به نظر خودم یکی از دلیلاش اینه که برنامه ضبط شدس و زنده نیس... :(
یکی از مواردی که من خودم تو ماه عسل خیلی دوس داشتم این بود که موضوعاشون خیلی نو و جدید بود یعنی هیچ وقت نمیتونستی حدس بزنی مهمونشون ممکنه چی کار کرده باشه که الان اینجاس(به غیر از کنکوریاشون!!!)ولی تو این برنامه همه میدونیم که مهمونشون چی کارس چی کار کرده و برا چی اینجاس!

حالا نظر شما چیه؟

دقیقا همونطور که قبلا هم گفتم، اینکه ضبط شده‎‎ست خیلی از جذابیت برنامه کم کرده.
اینی که گفتی هم میتونه تاثیر داشته باشه ولی خب میشد همین رو بهتر ارائه داد. ینی چون همه میدونن که برنامه چیه و توش چه خبرهُ اینا، به نظرم بهتر بود دو، سه روز یه بار باشه برنامه. نه هر روز! (هر شب در واقع. :-")

ایده یِ خیلی خوبیه برنامه ـش به نظرم. ( کلّیت ِ موضوعِ برنامه )
این که خانواده یِ اون قهرمان ـه میان اون پشت میشینن ُ آخرش ـم اون حلقه گل دادنِ به سیستمِ مدال ُ اینا ، خیــــلی حسِّ خوبی میده . خیــــلی !
از تیتراژش واقعن راضی ـم. یه حسِّ وطن پرستانه یِ خوبی بهم داد! ;D +شعرش هم خیلی خوب بود.

+این زنده نبودنش هم چیزِ جالبیه ! :-?

در مورد قسمت آخر که قهرمان المپیک از خانواده‌ش مثل یه قهرمان تجلیل میکنه، باید بگم که تاثیر فوق‌العاده ای داره!
ینی من قشنگ اینجوریم که: جمع کنم برم ورزشکار شم! :-" آدم دوست داره همه‌ی سعیش رو بکنه که یه روزی بتونه همچین شرایطی داشته باشه. ینی این حرکت نمادین + آهنگ تیتراژ این حس رو میده به آدم! 8->

به نقل از melika.m.r :
+این زنده نبودنش هم چیزِ جالبیه ! :-?

از چه لحاظ جالبه؟!

در کل موضوع جالبی رو برای برنامه انتخاب کردن و جوون ها برای ورزش بیشتر اعتماد به نفس پیدا می کنند ^-^ ^-^

تیتراژش بیسته

به نقل از Fateme Rahmati :
من اصلا از هیچ مجری ایرانی خوشم نمیومد ولی ...
شما کلن احسان علیخانی ـرو با هیچ مجری دیگه مقایسه نکن!

خییلی ازش خوشم نیومد :-s

Back
بالا