Rapunzell کاربر فوقفعال ارسالها 154 امتیاز 194 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر همدان 2013/5/24 #161 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... Some one like u! تو نباشی
علی فرشباف کاربر فعال ارسالها 54 امتیاز 42 نام مرکز سمپاد شهید مدنی تبریز شهر تبریز مدال المپیاد نقره زیست شناسی 2013/5/24 #162 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... کلافه از سیاوش قمیشی...زیاد غم انگیز نیست اما باهاش هم حسی پیدا کردم و هر وقت گوش میدم گریم میگیره.
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... کلافه از سیاوش قمیشی...زیاد غم انگیز نیست اما باهاش هم حسی پیدا کردم و هر وقت گوش میدم گریم میگیره.
Baran$$ کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 115 نام مرکز سمپاد ّFarzanegan:D شهر boosher:D مدال المپیاد sale dige miyarim:D دانشگاه Ishala mirim رشته دانشگاه bebinim khoda chi mikhad 2013/5/24 #163 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... کوروش کبیر از حامد فرد و نوید باقری
mehdihosseini کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 1,335 نام مرکز سمپاد sampad neyshabour شهر نیشابور مدال المپیاد فیزیک و شیمی دانشگاه شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه تربیت بدنی(دبیری ) 2013/5/24 #164 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... مرتضی پاشایی اینجوری شروع میشه میگه:دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی, تموم دل خوشی هامو ... :) آهنگ پدر از حامد فرد
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... مرتضی پاشایی اینجوری شروع میشه میگه:دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی, تموم دل خوشی هامو ... :) آهنگ پدر از حامد فرد
reyhane.kh کاربر فوقفعال ارسالها 94 امتیاز 1,986 نام مرکز سمپاد دیبرستان فرزانگان 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد برنز المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2013/5/24 #165 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... یه آهنگی بود؛به پیشنهاد یه آدم خیلی مهمی دانلودش کرده بودم.. و تو اون لحظه خیلی خوب بود این آهنگ..:) battle scars بود اسمش فک کنم.
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... یه آهنگی بود؛به پیشنهاد یه آدم خیلی مهمی دانلودش کرده بودم.. و تو اون لحظه خیلی خوب بود این آهنگ..:) battle scars بود اسمش فک کنم.
Alien کاربر فعال ارسالها 72 امتیاز 582 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر دهدشت رشته دانشگاه میخوام برم پزشکی 2013/5/25 #166 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... اهنگ تلخ امین حبیبی بود نمیدونم دلیلش چی بود وقتی گوش میکنم غیر ارادی گریم میگیره :-s و یه بار هم عصبانی بودم از دست یه نفر با اهنگ شیناری امین حبیبی گریه کردم
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... اهنگ تلخ امین حبیبی بود نمیدونم دلیلش چی بود وقتی گوش میکنم غیر ارادی گریم میگیره :-s و یه بار هم عصبانی بودم از دست یه نفر با اهنگ شیناری امین حبیبی گریه کردم
mehraz کاربر فوقفعال ارسالها 107 امتیاز 911 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین2 شهر اصفهان 2013/5/25 #167 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... اولیشو درس یادم نیس اما یادمه با آهنگburn it down از linkin parkخفن گریه کردم خیلی دوسش دارم
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... اولیشو درس یادم نیس اما یادمه با آهنگburn it down از linkin parkخفن گریه کردم خیلی دوسش دارم
Męłõdï کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 50 نام مرکز سمپاد Farzanegan شهر Some where مدال المپیاد wTf???? دانشگاه Harja ghabol shodim -_- رشته دانشگاه Memari 2013/5/26 #168 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... آهنگ اخه دل من از محسن يگانه!!!! قشنگ بود!!!!!
mojan کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 114 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران 2013/5/28 #170 پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... آهنگه سکرت گاردن واقعا فوق العاده بود و من فقط تا حالا با اون و یه آهنگ ِ دیگه تو زندگیم گریه کردم.
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ... آهنگه سکرت گاردن واقعا فوق العاده بود و من فقط تا حالا با اون و یه آهنگ ِ دیگه تو زندگیم گریه کردم.