اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mh.mostafavi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین آهنگی که باهاش گریه کردم ...

به نقل از Mahshad-nasr :
زيادن اوليشو يادم نمياد

مثلا بزن زير گريه از رضا شيرى،دلسرد نشو از عشق از بابک جهانبخش،دروغه از مازيار فلاحى،رگ خواب از محسن يگانه،دوراهى از محسن يگانه و...

اهان حالا اوليشو يادم اومد
يه اهنگى بود از پويا بياتى ولى اسمشو يادم نمياد
خيلى قشنگ بود و من الان در به در دنبالشم ولى تا اسمشو ندونم نميتونم دانلودش کنم :| :(
يادمه وقتى که فهميدم دوستم تيزهوشان مرحله دوم قبول نشده و از هم جدا ميشيم ،گوش ميکردم و گريه ميکردم

اولین آهنگی که باهاش گریه کردم آهنگ مرد تنها از فرهاد بود
ولی با آهنگایی مثه hurt از Christina Aguilera
برای تو از شهاب تیام
اون آهنگی که ویگن درباره ی دخترش خونده
کی اشکاتو پاک می کنه از ابی ‎هم گریه ام می گیره‎ :(( :(( :(( :(( :(( :(

اولیش اعجاز گوگوش بود ، نمیدونم چرا
دومیشم مرداب شماعی زاده :)

یادم نیست اولین اهنگ چه اهنگی بود که باهاش گریه کردم اما میدونم وقتی گوشش دادم یاد یه اتفاق تلخ افتادم که بدجور داغون شدم بخاطرش.......وهنوز که هنوز هیچوقت یادم نمیره. =((

.

When You're Gone از اوریل..
اخــــــــی!
دقیقاهم یادمه سر کلاس زبان بودیم...

آقا من یاد ماه رمضون که میوفتم اشکم در میاد . دقیق یادم نیس ولی فک کنم تیتراژ پایانی ماه عسل 89 یا 90 بود . دومیش هم که از اولی گریه آورتره آهنگ عاشقونه یا همون تینراژ پایانی زنده باد زنگیه . یعنی کل زندگی آدم جلو چشمش میاد . این دومی رو حتما دانلود کنید .

کلا زیاد گریه میکنم با اهنگا...
اما با اهنگ من کجای زندگیتم داعون میشم :( :( :( :((

اگر ربنا رو آهنگ بدونیم که هست با اون در 11 سالگی

دیوانه بودم ..............................

Sorry Being Of Tired انریکه
بر عکس نوشتم!!! ;D

منم مثل خیلیا یادم نیست اولین بار واسه کدوم آهنگ گریه کردم ولی ترانه ای که واقعاً از ته دل واسش گریه کردم و خیلی روم تاثیر گذاشت آهنگ مردم از معین بود
چون میترسم هم خودمو هم این تاپیکو قفل کنن چیزی از این آهنگ نمیگم. مطمئنم خودتون بهتر میدونین واسه چی سر این آهنگ گریه کردم

من اصولا وقتی میخوام گریه کنم هنذفریو میذارم تو گوشم صدای آهنگو زیاد میکنن با خودم حرف میزنمو گریه میکنم آهنگ مث موسیقی متن میمونه برام!!!!!!!!اساسانم با somebody's me انریکه گریه میکنم 8-}

چیزی که خودم همیشه یادمه اولین اهنگی که به خاطرش گریه کردم :(( :(( ماله حسین کشتکار بود... کثافت !!! جوری صداش به گریه انداختتم که نگو ... X-( :-s
البته یادمه سال دوم دبیرستان بودم ..و البته محرم هم نزدیک بود.

از چی بگم برات :((

یاس :x

به نقل از فــاضــل :
آقا من یاد ماه رمضون که میوفتم اشکم در میاد . دقیق یادم نیس ولی فک کنم تیتراژ پایانی ماه عسل 89 یا 90 بود . دومیش هم که از اولی گریه آورتره آهنگ عاشقونه یا همون تینراژ پایانی زنده باد زنگیه . یعنی کل زندگی آدم جلو چشمش میاد . این دومی رو حتما دانلود کنید .
من اصولا با تیتراژهای ماه عسل خیلی حال میکنم.خیلی احساسین.اولین باری که گریه کردم هم روی تیتراژ ابتدایی ماه عسل 90 بود (فک میکنم) اونجایی که میگه "چشمای خیستو رو بغض من ببند.من گریه میکنم والا برام بخند..." :(

اولیش اهنگ (عشقم) از امین رستمی و دومیش(دلکم)از عبدالمالکیه

وقتي راهنمايي بوديم يه دوس داشتم يكم زود قاطي ميكرد.....الهي كه شفا پيدا كني تو از مهدي مقدم رو كه گوش ميدادم يادش ميفتادم گريم ميگرفت الان كه بهش فك ميكنم خندم ميگيره....اخه يه دوستم گفته بود اون موجي يه منم باور كرده بودم.....الان با هر 2 تاشونم 2ستم =))

اهنگ dear god ازگروه avenged 7 foldخیلی باحاله

زندونیِ خشــآیــآر :)
لامصب خیلی چیزه جوابیه :)
یا بهترین راهه مردنه ی تَهَم و پــآیــآ

اولين اهنگ يادم نبست ولي اخرين اهنگ همين الان بود اسمشو نميدونم ولي متنش اينه درگير روياي توام /منو دوباره خواب كن /دنيا اگه تنهام گذاشت تو منو انتخاب كن/.........از شادمهر حسم اول ياد بدبختي هاي خودم افتادم بعد ياد پدربزرگم كه الان ديگه پيشم نيست بعدم ياد مامانم كه ي روزه درست حسابي نديدمش

Back
بالا