• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خدا و بنده ي باهوشش لوسيفر يا شيطان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohamad sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خدا و بنده ي باهوشش لوسيفر يا شيطان

به نقل از daimon :
چرا واسه همه چی میخواین بگین که اسلام اینو گفته-قرآن اینو گفته؟؟شرط میبندم تاحالا نشستین با دقت قرآنو نحج البلاغه رو بخونین. همین نحج البلاغه باعث شد خیلیا مثه من برن طرف تحقیق درباره حقیقت اسلام.برن دنبال فلسفه و منطق.اگه منطق اینه که هرچی قرآن آورده درسته مطلقه،خب پس بشینین قرآن بخونیدو بدون منطق قبولش کنین.یا بشینین کتاباییو بخونین که فلسفه نوینو آوردن با اسلام قاطی کردن یه چیزی شده که خودشونم نفهمیدن.کم رو کمبودای اسلام تاحالا سرپوش گذاشته نشده.از احکامی مثه ارتداد یا سنگسارگرفته که بی رحمیه مطلقه تا اینجاکه شما دینتو از اسلام به دین دیگه ای تغییر بدین باید کشتتون.آخه با چی میخوای اینارو ثابت کنین؟؟؟کجای عقل میتونه اینو قبول کنه؟؟؟واقعاواسه رد کردن کافیه که توقرآن این نیومده و واسه تاییدم کافیه بگیم تو قرآن این اومده؟؟؟اونوخ ما باید واسه حرفامون 50تا منبع بیاریم.اینه اسلام؟؟؟چرا نمیاین بگین که قرآن گفته تو آیاتش تفکر کنین.چرا نمیگیم که پیامبرا همون طور که از اسمشون پیداس فقط پیام آور بودن.حالا همینا شدن واسه ما عامل اختلاف بین ادیان.تاحالا رفتین دنبال ادیان دیگه.مسیحیت تحریف شده(از دید یه سریا)تطابق نسبتا زیادی با اسلام داره.همین یهودیت که میگین اِلَنو بِلَن،70% کارای اسلام مثه آمین گفتنو گوشت خوک حرومه کاملا کپی از اونه.غسل یا همون شست شو تو مسحیت اومده.ختنه تو یهودیت اومده و....حالا همین یهودیا چون واقعا موسی رو شناخته بودن بعد از حمله به اعراب تردش کردن.اینارو میشه از کجا فهمید؟؟لابد از تو قرآن!!واسه درک بهتر دین باید تفکر کرد توش.باید مطالعه کرد.اینو خداهم تو همین قرآن گفته.ینی چی تفکر؟؟تفکرو شما با کجات انجام میدی؟؟با قلبت یا با عقلت؟؟من با عقلم انجام میدم.خدا مارو دعوت کرده به تفکر تو آیاتش.شما آیه خام قرآنو میبینی.نرفتی استدلالش کنی.
پیامبرا استدلال میاوردن همراه آیه.شما آیشو میاری.بیا استدلال کنیم.7سال فلسفو منطقو عرفان خوندم.حالا میفهمم که میگن منبع همه چی ذهن انسانه راس میگن.آقا بشین تمام تعصباییو که باعث مرگ حقیقت میشه رو بزار کنارو ببین حرفا با عقلت جور در میان یا نه.با همون عقل برو 4تا کتاب منطقو فلسفه و عرفان از بزرگای این کارا بخون،بعدبرو سراغ قرآن توجیهش کن.یا اینکه برو قرآنو بخون بعدا یه غیر مسلمون اومد گفت واسه چی باید این کارو انجام داد بگو چون قرآن گفته.ببین اگه پوزخند بهت نزد.
بچها من دیگه حالو حوصله جاییو ندارم منبع میخوان.من منبع همه چیم عقلمه.فقط بگم واسه اونایی که شکی تو اسلام ندارنو فقط دنبال منبعن یه سری به تاپیک زیر بزنن.صفحه 30 کاملا "جواد-ب"با استفاده از منبع گفته یه چیزاییو.پست"منتظر"رو هم اول بخونین.بعدا میفهمین چیو تا الآن داشتین همینجوری قبول میکردین.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,80971.580.html
میدونم این پستم یه جورایی اسپمه.پس اگه خواستین پاکش کنین.
قرمز: شما هنوز اصول دین اسلام رو نپذیرفتید. با این حرفتون خدا و پیامبر و همه رو زیر سوال بردید. شما تابع عقل نیستید. عقل تابع نفس که عقل نیست نفسه.
بنده هم فلسفه خوندم هم منطق خوندم هم کلام خوندم هم تفسیر خوندم بفضل خدا با کسانی هم ارتباط داشتم و دارم که شما بخواب هم ندیدید. البته اگر هم ببینید منکر میشید چون فضای فکریتون پر شده از اینکه من میفهمم پس به چیزی نیاز ندارم. اگه به چیزی نیاز ندارید جز عقل خودتون پس چرا پیامبر باید بیاد؟
شما اهل مطالعه هستید ظاهرا. خب برید کتاب العقل اصول کافی رو بخونید ببینید اصلا تعریف عقل چیه.
مشکل من و شما اینه که من میگم به اهل بیت نیاز دارم شما میگی حسبنا العقلی!

Back
بالا