صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(ریاضی-19 کشوری)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

75_Tania

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیروان
مدال المپیاد
المپیاد؟؟؟چی هس؟؟
دانشگاه
univer safacity_e azade kamelan eslamie shirvan:|
رشته دانشگاه
کاردانی پشت و رو کردن کتلت :|
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور(ریاضی-19 کشوری)

سلام
من الان ب شدت احساس خنگیت می کنم ...اصلا درس نمی خوندم ب خاطر همین عقب افتادم ولی دوستام ک میخوندن(البته خودشون میگن نمیخوندن ولی خو اگه راستم بگن مطمئنم خیلی بیشتر از من میخوندن)اونا نتیجه ی خوب میگیرن تقریبا....مثلا آزمون پیشرفت تحصیلی ک داشتیم من رتبم دو رقمی شد تو مدرسه واقعا خجالت آوره...حالا تو شهر و استانو ولش کنین....این آزمون برام مهم نبود حتی خیلی از سوالا رو هم نمیخوندم با اصن روشون فک نمیکردم ی کلمه ام نخونده بودم واسشون ولی خو دوستامم میگفتن اونام همین جوری بودن اما نتیجه برای من خیلی بدتر بود....ب خاطر همین الان خیلی احساس خنگیت میکنم ...همه ی درسامم رو هم تلنبار شده.....میدونین ی زمانی من جز نفرای اول بودم(البته تو راهنمایی)ولی تو دبیرستان درسو گذاشتم کنار کلا.....واس همین افت کردم....الانم اصلا انرژی ندارم ک بخوام درس بخونم....وضعیتم واقعا بده
البته میدونم شما تو این وضعیت نبودید ک احساس خنگیت کنین یا این ک حس کنین از بقیه عقبین شایدم اصن نتونین کمک کنین ولی گفتم شاید ی حرفی بزنید ک روم تاثیر بذاره
ببخشید زیاد حرفیدم ولی قلمبه شده بود تو قلبم :D h-:

مجتبی73

کاربر فوق‌فعال
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از Amirata Ghorbani :
سلام دوست عزیز نگران نباش
از سومم شروع کنی باز خ عالیه من خودم تقریبن از سوم شرو کردم
خیلی از بچه های المپیادی مث رتبه1 کنکور همین امسال از اول مهر پیش شرو کردن و زیر 100 شدن مهم ارادس
سلام ولی اقای قربانی سال دوم من کانون میرفتم اسمتون چاپ میشد نمیدونم اون موقع میرفتی تعطیلات اخر هفته یا پیکنیک مدارکشم موجوده عکسشو بذارم یه نشونه که معمولا کرمانشاهی اول میشد و مشهدیه دوم !!!!!

• لایک
امتیازات: ail73

inventor.amin

دیکتاتور مهربان
نام مرکز سمپاد
اژه ای 2 اصفهان
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

میدونم دیگه دیره ولی یه سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده ، کارنامه رتبه های برتر رو که نگاه می کردم ، اکثرا ترازشون ابتدای کار بالای 8000 بوده ، این تراز رو با مرور پایه تو تابستون میشه به دست اورد؟

• لایک
امتیازات: Shery

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

واقعا تشکر میکنم از همکاری تون آقای قربانی اگه کسی سوالی داشت میتونه بهشون پ.خ بزنه : )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا