پاسخ : مدرسه زمستانی فناوری موبایل 1391
خوب ازش به شدت راضی بودم
والا وقتی گفتن مسابقه خیلی چیز هیجان آمیز تری اومد تو ذهنم!
در این حد که فکر می کردم یه چیز تو مایه های ۲ سال پیش برگذار می شه و حداقل فک کردم یه سه ساعتی طول می کشه!
در کل مسابقه آخرش خیلی هیجان انگیز نبود هی وسطش طول می کشید از راند دوم معلوم بود A می شه
فقط نفهمیدم چرا گف می تونیم به هم دروغ بگیم کارتامونو! چه دلیلی داره دروغ بگیم؟
راستش کارگاه ها عالی بودن ینی ما شبکه، رمز نگاری ، انتقال اطلاعات ، شبکه اجتماعی بودیم
شبکه عالی بود خیلی خوب بود! کلی هیجان و اینا داش! و بعدش صدا نسبتا نداشتم از بس داد زدم!
رمز نگاری چیز متوسطی بود! خیلی معرکه نبود اما بد هم نبود خوش گذشت ولی شاید چون ما زنگ اول یه چیز خیلی هیجان انگیز رفته بودیم این طوری بودیم که خوب چی؟ آخرش که چی؟
بعد انتقال اطلاعات هم خیلی خوب بود و خیلی خوش گذشت پانتومیم و ایناش خوب بود! سر اون تیکه مسابقه که باید به X می رسیدیم! دیدن ما داریم می بریم یه آقای E رو وارد بازی کردن که از هیچ قانونی پیروی نمی کرد و کلا می خواس ما رو بزنه! بعد کلی بحث و اینا قرار داد کردیم که در اضای یه سری قوانین آقای E بیخیال ما شن و اینا
شبکه اجتماعی هم خیلی خوب بود! کلا خیلی دوستش داشتم نفری نزدیک به ۲ هزار تومن شارژ رو با اس ام اس تموم کردیم فقط بدیش این بود آدم کم آوردیم یه عالمه معلم و دانشجو اومده بودن! بعد فک می کردی طرف یه کیه بش فوش می دادی بعد صرف معلم در می یومد!
ولی کلا خیلی خوب بود! جومون خیلی راضی بودم! مثلا بچه ها تعریف می کنن لوس بازی و اینا هیچی نداشتیم! خیلی خوب بود! همه لذت بردیم! مسخره بازی اینامون رو هم انجام دادیم! ولی چون همه با هم بودیم واقعا خوش می گذشت!
خیلی خوب بود! خاطرات واقعا خوب بود! بسیار خوش حال شدیم که همه عکس ها رو نشون ندادن!