بهترین سال تحصیلی من

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شب بو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بهترین سال تحصیلی من

سال سوم راهنمایی
مدیرمون تازه اومده بود
و مدرسه کلا توی دستای ما بود
هر کار خواستیم کردیم
بیشترین سالی هم بود که از کلاس مارو انداختن بیرون
یادمه یه بار رفتیم کپسول آتش نشانی رو برداشتیم گرفتیم به در و دیوار اتاق ورزش رنگش کردیم (سفید)

دوم راهنمایی
چون زور هیچ کس به ما نمیرسید و هرکارمیخاستیم میکردیم
معلم ریاضیمونوفراری دادیم
زیر صندلی معلم ادبیات آدامش چسبوندیم ...
خلاصه هرکاردوس داشتیم کردیمم

بهترین سال من سوم راهنمایی بود ک کلی آتیش تو مدرسه می سوزوندم و رسمن معلمارو کشتم!آخیییییییی یادش بخیر
یاد همه اذیت ها و تقلب ها و کلاس پیچونیاشو + دوستای خووووبم! :((

سوم راهنمایی بهترین سال تحصیل من بود. آزمون ورودی به دبیرستانمون رو ورداشته بودن من و یه سری از رفقام هم همش تو گیمنت بودیم و DotA بازی میکردیم. خیلی حرفه ای شده بودیم. تیم تشکیل دادیم. تو چند تا مسابقه کشوری هم رفتیم. هیچی هم درس نمیخوندم. آخر سال هم که امتحان نهایی بود مثل لوز. نمره هام هم عالی بود.

من بهترین سالموتوی دوم وسوم راهنمایی داشتم چون بزرگ مدرسه بودیم ومه کارمیکردییم ومعلماهم باهامون جوربودن /m\

واقعا دومِ راهنمایی!:×××8->
این سال عالی بود یعنی!لحظه به لحظش یادمه!
عااااااااالی بود!:>>>
کاش یه بار دیگه تکرار میشد! :-<

پنجم دبستان....سوم راهنمایی....اول دبیرستان....!
تو هر مقطع بهترینش اونا بودن....
نمیتونم بین سوم و اول یکی و انتخاب کنم....چون جفتشون عالی بودن !

بهترین سال تحصیلی من سوم راهنمایی بود چرا؟ خب چون بهترین دوستام رو پیدا کردم و البته کل مدرسه کلاس ما رو میشناختن یعنی اگه از در میومدین تو و اسم یکی از ما رو میگفتین صاف میاوردنتون پیشمون در ضمن خب مامان بزرگای مدرسه هم بودیم و کسی نمی تونست جلوی شر بازی هامونو بگیره خلاصه دلم واسه همتون تنگ میشه... :-h >:D<

وای بهترین سال تحصیلی دوم راهنمایی!! >:D<
چه اتیشا که نمی سوزوندیم!! ;)) :-"
کاش دوباره تکرار میشد [-o<

بهترین سالِ تحصیلیِ من دوم راهنماییم بود...
کلی دوست پیدا کردم؛ و کلی آرزوهای قشنگی که باهم داشتیم!

یه تاپیکِ بدترین سالِ تحصیلی هم باید باشه! :-<

دوم و سوم راهنمایی...واقعا شیطنت کردیم و کادر مدرسه رو بیچاره کردیم...معلم ها رو فراری دادیم...آب بازی کردیم...کتک زدیم و خوردیم ...حیفکه داره تموم میشه 8-^

سوم راهنمايى ينى همين امسال
حيف كه داره تموم ميشه ينى تموم شد ديگه... :-ss
دلم واسه دوستام،معلما،شيطونيامون و خيلى چيزاى ديگه تنگ ميشه :(( :(( :((
حتى دلم واسه در و ديوار مدرسه هم تنگ ميشه :-<
مشكلات و خوبى هايى داشت كه خيلى شيرينش كردن و دوستايى كه هيچى نميتونه بينمون فاصله بندازه :x

سوم راهنمایی و اول دبیرستان..خیلی خوش گذشت..اصن درس نخوندیم..یادش بخیر :| :| ;D

چقدسرکارگذاشتیم سوم راهنمایی ازتلفن عمومیه مدرسه :-" :|

اول دبيرستان زماني بود كه از بيكاري تو مسابقات و همايش ها و خلاصه از اين جور چيزا شركت ميكردم!دركل حال ميداد لاقل بهتر از بيكاري بود!! ;D

سوم راهنمایی!!! ;Dمن تو این سال زنگی به نام زبانو دفاعی نداشتم!! :-"همش با بچه ها میپیچوندیم میرفتیم والیبال ;D
دیگه اینکه ستاد ناظم کشی راه انداخته بودیم >)آی حرصش میدادیم :-"
تقلب میدادیم بهم بسی :-"حتی مخصوصا سر امحتحانای نهایی!البته من خودم فقط تقلب میدادم آخه امتحاناش خیلی چرت بود =))یادش بخیر!!الان که همه سرشون تو درسه بالا هم نمیاد همینطوری گیر کرده!!! :-\

سوم راهنمایی... همش با بچه ها و معلما می خندیدیم
خیلی حال می داد یادش به خیر :-<
این دو سال دبیرستانم اصن حال نداد
مشغله فکری آبادم کرده

سوم راهنمایی وامسال چون دوستای صمیمیمو تو پنجمو دوباره دیدم :)

خب نمیشه یه پایه خاص رو در نظر گرفت ...

من پنجم ابتدائی تنها سالی بود که درس خوندنو دوست داشتم و با علاقه می خوندم ... اونم برا قبولی توی سمپاد !! معلمم خیلی کمکم کرد ...

اول دبیرستان که مدرسه رو ترکوندیم کلا ... اصلا معاونا با شنیدن اسم کلاس می لرزیدن ... :)

و سال دوم دبیرستانم یه جورایی با تموم سال های تحصیلم فرق می کرد ... برام به یاد موندنی میشه ... !

ولی توی همه ی این سال ها ... چند نفر آدم زیر آب زن و به قول بچه ها آنتن گند میزدن توی کلاس ...

ولی با تموم خوبی ها و بدی هاش دلم برا مدرسه تنگ شده ... :)

اول دبیرستان کلاسمون فوق العاده بود یه جو صمیمی و خوب داشتیم خیلی شیطنت میکردیم کلا درسا هم سبکتر بود ;D ;D ;D اینقد حال میداد مثلا از کلاس 16 نفری 12 نفرمون میرفت سرود خعلی باحال بود ;D ;D ;D ;D

سوم راهنمایی :x
کلااسمون دقیقا کنار دفتر بود!!واسه همین فکر میکردن ما خیلی بچه های خوبی هستیم و هیچوقت اذیتمون نمبکردن
بعد ما اونسال تو مدرسمون تلویزیون گذاشته بودن با دی وی دی پلیر،بعد این تلویزیونه چرخدار بود!!!ما هم چون اونسال فهمیده بودیم که بدون آزمون میریم دبیرستان کلا ول بودیم!میرفتیم این تلویزیونه رو برمیداشتیم میاوردیم تو کلاس با معلمامون که خیلی پایه بودن فیلم میدیدیم!!بعد همین که یه نفر غریبه میومد تو کلاس سریع تی وی رو خاموش میکردیم!!!یادمه یه بار داشتیم سن پطرز بورگ میدیدیم یهویی معاونمون سر زده اومد تو کلاس،ما هم سریع فیلم رو پوز کردیم و از شانسمون دقیقا همون صحنه ای پوز شد که داشت نقشه ی دنیا رو نشون میداد!معاون ما هم فکر کرد ما داشتیم فیلم درسی میدیدیم، عذرخواهی کرد و رفت!!

Back
بالا