• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهندسی هوا و فضا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع black fire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مهندسی هوا و فضا

به نقل از milania :
تشکر از پاسخت
ترییت مدرس دانشکده هاشون جداست یا یکیه؟منم شنیدم امکاناتش عالیه واسه این فکرمو مشغول کرده وگرنه میرفتم علمو صنغت
ساختمون مکانیک و هوافضاش یه جاس تو همون پردیس اصلی

سلام دوستان. اطلاعاتی در مورد دانشگاه امام حسین میخوام. لطفا اونایی که اطلاعاتی دارن بیان و جواب بدن.ارشد طراحی کاربردی و هوافضا سازشو انتخاب کردم. به نظرتون با 2700 طراحی و 1300 هوافضا قبول میشم ؟ و سوال دیگه اینکه مصاحبش فقط مصاحبه حظوری توو دانشگاه خواهد بود یا تحقیقات محلی هم داره ؟ و اینکه میدونین تقریبا کی برا مصاحبه صدا میکنن ؟ من دارم میرم سربازی میخوام بدونم تا ببینم میتونم برم مصاحبه یا نه.و برا مصاحبه تلفنی اطلاع خواهند داد گوشیمو روشن بزارم بدم خونه نگه دارن یا توو سایتی جایی اسامی رو میزارن بگین تا بسپارم نگاه کنن وقتش شد بهم بگن . در ضمن توو اموزشی مرخصی میدن دیگه برا مصاحبه دانشگاه ؟

به نقل از Black Fire :
درساش چطورن بعد؟ منظورم اینه که چه درسایی رو می خونن، بعدش یه جا می گفت انگار یه مقدار هم کار های الکترونیکی داره
آقا من هم همين سوال رو دارم اين رشته در كل سخته يا آسون ؟

به نقل از nasirnorth158 :
آقا من هم همين سوال رو دارم اين رشته در كل سخته يا آسون ؟
اگه بخوایم منطقی باشیم یه کم سخته ولی نه برای کسی که علاقه داشته باشه

کسی در مورد هوا فضای خواجه نصیر اطلاعی داره؟من شنیدم 2 گروه دانشجو میگیره. یک گروه که 4 سال ایران میخونن مثل دانشجوهای رشته های دیگه . گروه دوم یه حالت غیر انتفاعی به خودش میگیره و هرکی با هر رتبه ای که باشه میتونه بره. بعد2 سال ایران میخونن و 2سال روسیه . کسی اطلاعی داره ؟

به جرات میتونم بگم 60-70 درصد افرادی که این رشته رو میخونن نمیدونن چرا میخونن!!!

به نقل از hupaa :
کسی در مورد هوا فضای خواجه نصیر اطلاعی داره؟من شنیدم 2 گروه دانشجو میگیره. یک گروه که 4 سال ایران میخونن مثل دانشجوهای رشته های دیگه . گروه دوم یه حالت غیر انتفاعی به خودش میگیره و هرکی با هر رتبه ای که باشه میتونه بره. بعد2 سال ایران میخونن و 2سال روسیه . کسی اطلاعی داره ؟

قبلا اینطوری بود...الان دیگه نیست خرجشم 24000 یورو بود!!!

تا جایی که من میدونم چون ی مکانیک نصفه نیمه ای میخونی می تونی تو شرکتا ی مهندسی و خودرو کار پیدا کنی
کلا ب درد کسایی میخوره ک می خوان ادامه بدن :))

به نقل از hkhm :
این رشته به شدت در ایران مورد نیازه!
دانشجو های هوافضای دانشگاه مالک اشتر و امام حسین (یعنی دانشگاه وزارت دفاع و دانشگاه سپاه) ممنوع الخروج میشن!
تقریبا از لحاظ شغلی تضمینه! اما کار سنگینه! من خودم شدیدن کار رو شروع کردم اینجا در زمینه ی موشکی :)
سلام:)
اونوقت دخترایی که علاقه دارن به این رشته..با این وجود بازم کار براشون هست؟!؟

به نقل از #SOGOL# :
سلام:)
اونوقت دخترایی که علاقه دارن به این رشته..با این وجود بازم کار براشون هست؟!؟
بودن رو هست ولی تا جایی که یادمه موقع گرفتن کارت ورود به جلسه کنکور داشتم شرایط ورود به دانشگاه مالک اشترو می خوندم مثل این که فقط پسر می گرفتن
جاهای دیگه دختر می گیرن البته

Back
بالا