+ عاقا من هر چی فکر میکنم ، با این نمراتی که در کل گرفتیم ، با این وضعیت 25 % (یا بیشتر) تاثیر مستقیم تو کنکور ، تهش موقعی که برم کارنامه رو بگیرم ، یه برگه پیوست کارنامه زده باشن بگن :
عاقا ، یه نصیحت برادرانه بهت بکنم ، با این معدل ، شما کنکورو 100 هم بزنی همه درساشو جایی قبول نمیشی ، بیا برو تو کار شغل آزاد از همین الان ، آیندت هم خیلی روشن تر میشه باور کن ! آفرین پسر خوب ، پاشو پاشو از همین برو دنبال کار ! #
ها بخدا ! شانس ِ ما داریم ؟
- یا مثلا حال میده حالا که خوب گند زدیم کل امتحانا رو ، بعد انتخابات رئیس آموزش پرورش بیاد بگه :
خوب دوستان یه سورپرایز برا همه دانش آموزان دارم ، سال 93 اصن کلا دیگه کنکور نیست ! همین نهایی سال سوم هر چی هست محاسبه میشه !
+بالایی راست میگه ! ما که از اونور جای ریاضیا پرسیدیم کسی جواب نداد ، کسی میدونه جدا چجوری قضیه ؟
والا باید میبوده.....
من یکی که شخصن سعادتشو نداشتم
-----------
اینکه عربی رو گذاشتن امتحان آخر اصلن شوخی جالبی نبود....
-----------
2سال پیش نهایی عربی بسیار بسیار سخت بوده گویا... پارسالم همچین آسون نبوده ولی باز بهتر از 2سال قبلی بوده + اینهمه فرجه واسه عربی...
سلام!
عربی!!
دوستان میدونید چطور میشه کتاب های سال دوم چاپ 90-91 (ینی سال خودمون!!) رو پیدا کرد؟!
اگه میدونید و اطلاع دارید لطفا اینجا یا با پخ بگید!
ممنون!
سلام!
عربی!!
دوستان میدونید چطور میشه کتاب های سال دوم چاپ 90-91 (ینی سال خودمون!!) رو پیدا کرد؟!
اگه میدونید و اطلاع دارید لطفا اینجا یا با پخ بگید!
ممنون!