زهرا27
بریزءیس
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان زاهدان
- شهر
- زاهدان
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- الزهرا_خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- کامپیوتر
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور
ادبیات خوب بود!
ادبیات خوب بود!
خب یه درسی رو حذف کردن دیگه اینو درست نکردن بنویسن 24به نقل از negar.mr :بچه ها بعدا ي نگاه به ص ١٦٢ بندازيد!!!!
عايا ما درس ٢٥ هم داريم؟ نميدونستم! پ چرا من ندارم؟ ( به معني كلمه ي خازن توجه شود!!!)
به نقل از ابوالفضل :عاقا من با آامادگی بسیار پایین رفتم سرجلسه......
-------------------
21 چی میشه؟؟
شبگیر نمیشه حمله؟؟؟
مگیر چه میشود؟؟
31 فقط میشه ترجیع بند؟؟؟اشعار نمیشه؟؟
38-چی میشه؟؟؟
چشم به راه مفهومش چیه؟؟
نقش های بوقلمون چه میشود؟؟
.
.
.
.
.
در نهایت فقط میتونم بگم WHAT THE FUUUCCCCKKKKKKKK
هِـــ.ما کلن 22 درس داریم!مال درس 20و دویه!!!به نقل از ابوالفضل :خب یه درسی رو حذف کردن دیگه اینو درست نکردن بنویسن 24
اصلاحیه رو گذاشتن رو سایت aee؟!به نقل از F@R!D€H :امتحاني بودا!!!
خوب شد خوابيدم ديشب...
دوستان هي جوابارو چک نکنيد باهم،هم تاپيک شلوغ ميشه هم اينکه اختلاف نظر هستش،صبر کنيد کليد بياد!!
*** دوستان واسه 4 تاسوال زيستم اصلاحيه اومده در ضمن...
این راضیم ازت تکیه کلام خودته یا از کسی یاد گرفتی!؟!؟!؟! آخه یه بنده خدایی هم همیشه همینو میگه!!به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :یلدا جان شُما از شاهکارت بگو که شعر حفظی ُ روی پات نوشتی :د
راضیم ازت در کل ولی
واسه کدوماشون اصلاحیه دادن؟به نقل از F@R!D€H :*** دوستان واسه 4 تاسوال زيستم اصلاحيه اومده در ضمن...
خیلی خرین یلدا!!! اصلا همه ی راه های تقلب به روی من بستست!!خداییش هرچند بگیرم خودم نوشتم!!!به نقل از Yáldá :خدا رو شكر كه ادبيات به خير گذشت من كه شب فقط ٢ ساعت خوابيده بودم
یلدا !!!!!!ا از دست تو!!! :لایکبه نقل از Yáldá :ليدي توي مكاني فرهنگي از بي فرهنگي هاي من سخن نگو ديه!!!تازههههه پشت كارت ورود به جلسه مم نوشته بودم بقيه شعر حفظي رو:-)) آخه جا نشد روي پام