• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

به نقل از negar.mr :
هاع؟! چرا من؟!
عارف اعصاب ندارما! ي چي به توام ميگما!!! :|
اخه شما هم گفتید آپ میکنم :)
ریلکس پلیز ;;)

آره یکــ چـآرم بود :)

به نقل از N!ma :
البته یکی از بچه های ما میگفت که تو 8000 گاج نوشته کروموزوم خواهری = کروموزوم همتا!
چــــــــي؟! همون كروماتيد منظورش بابا ما تو كتاب كروماتيد خواهري داشتيم ولي كروموزوم خواهري نداشتيم:|

به نقل از ....Yasi.... :
نتیجه ی اخلاقی: سر جلسه یه بعد جدید رو مد نظر داشته باشیم، اینکه طراحا پدر کشتگی داشتن با ماها بلا نسبت !!!! :-L
نه خداییشا.... :|

بچه ها احتمال سالم بودن پسر اون هموفیلی هارو یک چارم اوردین دیگه؟ :-/
آره اون که آسون بود :x

قبل از امتحان به امید نیفتادن رفتم،بعد از امتحان به امید 20،حالا بازم به امید نیفتادن با این حرفای شما :))

به نقل از N!ma :
البته یکی از بچه های ما میگفت که تو 8000 گاج نوشته کروموزوم خواهری = کروموزوم همتا!
ملاک گاج نیست ملاک کتاب درسیه!!!!!تو کتاب اصلا کروموزوم خواهری نیست!!!یعنی میشه گفت یه کلمه ی جدیده!!!
به نقل از FaRZANEH15 :
سـوال 13 نوشتم آنــآفـآز 1 .... نکنـه کروموزوم = کروماتیــد در نظر گرفتــه ؟ X-(
من خودم نوشتم آنافاز 1 اما خب نه آنافاز 1 رو قبول دارم نه آنافاز 2 چون روی سوال غلطه!!!
اگه تو برا کسی که جوابش آنافاز 2 هست ایراد بگیری چون کروموزوم =کروماتید در نظر گرفته ...جواب خودت و کسایی که نوشتن آنافاز 1 هم ایراد داره چون ما هم خواهری =همتا در نظر گرفتیم!!!!
به نظرم یا به هر دو جواب نمره میدن یا هم که واقعا فاجعه پیش میاد چون همه اعتراض میکنن و اعتراض هم از هر نظر وارده!!!

• لایک
امتیازات: YaYa

آغا من نوشتم اگه منظورتون کروموزوم همتاس ;D میشه آنافاز ۱
اگه منظورتون کروماتید خواهریه ;;) آنافاز ۲

منتظر کلیدم نیستم X_X
نمیخوام اعصابم بریزه به هم #:-S

ملت سلام و خسته نباشيد.
زيست طبيعت امتحانش اينه که آدم مي مونه چي بنويسه و هميشه اختلاف بوده،بزن بزن حتي! ;D
صبر وپايداري پيشه کنيد تا کليد بيايد،باشد که رستگار شويم... :-""

غزاله: آره منم مثه تو جواب دادم! ;))

به نقل از droWSy life :
چــــــــي؟! همون كروماتيد منظورش بابا ما تو كتاب كروماتيد خواهري داشتيم ولي كروموزوم خواهري نداشتيم:|
شما با طراح نسبتی دارین که منظورش رو فهمیدین؟!!! :|
خب اگه شما تو کتاب کنار کلمه ی خواهری کروماتید دیدین کسای دیگه هم کنار کروموزوم کلمه ی همتا رو دیدن!!
جواب قطعی ندین!!!سوال از لحاظ علمی غلطه!!همچین واژه ای اصلا نداریم!!!حتی المپیاد زیستی ها هم نمیدونستن کروموزوم خواهری چه صیغه ای!!!سوال طرح کردنشون ما رو کشت!!! :|

تو كتاب گفته كروماتيدهاى خواهرى بعد از جدا شدن كروموزوم محسوب ميشن (آدرس: صفحه ى ١٣١ - آنافاز)
به خاطر همين نوشتم آنافاز ٢
بايد اصلاحيه بدن

به نقل از H!T :D :
تو كتاب گفته كروماتيدهاى خواهرى بعد از جدا شدن كروموزوم محسوب ميشن (آدرس: صفحه ى ١٣١ - آنافاز)
به خاطر همين نوشتم آنافاز ٢
بايد اصلاحيه بدن
قبول دارم این موضوع رو شدید!!!
ولی خب سوال دو پهلو بوده!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا