Lotfi
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان- 92
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- يادمه روزگاري شيميايي شدم در حد 6 فصل مورتيمر فقط!
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی قم
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور
از الآن خودت عادت بده خيلي حرفاي ديگران برات مهم نباشه
چون اگه قرار بر اين باشه به ساعت مطالعه ي ديگران توجه كني و ... اذيت ميشي و نميتوني خودت باوري الآنت حفظ كني
سال كنكور ساليه كه واقعا بايد از نظر روحي محكم بود...
حالا اگه رتبم خوب شد ميام ميگم كه چه جوري رتبه يك شدم \/
بگذريم...
خودت باش و بدون برنامه شخصي خودت يقينا بالاترين بازده براي شما خواهد داشت
سلام تك آينده!به نقل از laaya :سلام دوستان
عاقا من الان سال سوم تجربی ام و تا حالا در طول این دوران 11 ساله که میومدیم مدرسه نشده که بشینم خونه هر روز درس بخونم . مثلا همه می گن ما روزی 2 ساعت میخونیم ، 4 ساعت ، 5 ساعت ... من اصلا اینجوری نیستم. میام خونه اگه کاری نداشته باشم فرداش که چه بهتر \/ اگرم نه که تا حد فول استراحت میکنم و یا شبی نصفه شبی صبحی چیزی پامیشم میخونم واسه امتحان !
ولی در عوض سر کلاس خیلی خوب گوش میدم و اکثر چیزا یادم میمونه ، برای امتحانای ترمم در حد اینکه یه دور بخونم کتابو ، شاهکار کردم ، دیگه دوره و اینا رو نمی رسم ! تازه ترم اول بعضی درسا مث زبان فارسی و اینارو صبح خوندم
اینترنت و تلویزیونم که تو خونه باشه منم پای اونام !
ولی خب مث اینکه این روش خیلی موثر بوده و اکثرا شاگرد اول بودم ولی معلممون می فرمان که باید از الان برنامه ریزی کنی برای نهایی بخونی ، برای سال کنکورم اگه اینجوری که الان هستی و هیچی نمیخونی در روز باشی له میشی و هیچی نمیشی :-\
بنده م بسیار خوش اشتها و به رتبه های تک رقمی دارم فکر می کنم معلما میگن اگه بخونی 2 رقمی حتما میشی!
خلاصه ی صحبت اینکه میخواستم بدونم که برای نیل به رتبه تک رقمی در سال بعد ، من باید الان چه برنامه ریزی و راهی رو بپیمایم ؟!!!
ببخشید سرتون درد اومدا :-$ (
از الآن خودت عادت بده خيلي حرفاي ديگران برات مهم نباشه
چون اگه قرار بر اين باشه به ساعت مطالعه ي ديگران توجه كني و ... اذيت ميشي و نميتوني خودت باوري الآنت حفظ كني
سال كنكور ساليه كه واقعا بايد از نظر روحي محكم بود...
حالا اگه رتبم خوب شد ميام ميگم كه چه جوري رتبه يك شدم \/
بگذريم...
خودت باش و بدون برنامه شخصي خودت يقينا بالاترين بازده براي شما خواهد داشت