به نقل از lost boy :من ترازم بالای 7000 هست
اما فک نکنم تراز چیزه خوبی برا مقایسه باشه
فیزیک اول درس رو خوب یاد بگیرین یا با جزوه معلم یا با درسنامه آموزش خیلی سبز
بعد تستای فیزیک پایه گاج رو بزنین
بعدم اگه وقت داشتین،تستای الگو یا خوشخوان رو بزنین
برا درسای دیگه هم راه خوب دارم
اما عربی رو یکی که خوب میزنه تو آزمونا،بیاد راهنمایی کنه
یاد نمیده . احساس میکنم قبلش یچیزی احتیاج دارم بجز این !)

عیـــــــــد میتونی بخونیش!!!به نقل از Smiling Girl :فرجه ی زمین کم نی ؟ من ک ب لطف المپیاد لاشو تا حالا وا نکردم ، شب امتحان باید بزنم تو سرم![]()

مـــــــن عربی رو بیشتر اوقات بالای 70 میزنم...فقط هم تخته سیاه دارم.به نقل از lost boy :من ترازم بالای 7000 هست

خوب منظورت دقيقاً چيه؟! آخه واژه ي خوب بنظرم نسبيهبه نقل از lost boy :من ترازم بالای 7000 هست

بنظرم بستگي داره چقد بخوني و تراز حال حاضرت مسبت به خوندنت چجوري باشهبه نقل از cannibal :ریاضی رو معمولا چقدر میزنی ؟ از رو چی میخونی ؟ حقیقتش معلممون خیلی بده . واسه همین من ریاضی رو کاملا خودم میخونم یچیزی تو مایه های همون غیرحضوری انگار ! فقط نمیدونم از رو چی بخونم
( مهرو ماه رو دارم اما از همون بیخشیاد نمیده . احساس میکنم قبلش یچیزی احتیاج دارم بجز این !)
عربی رو معمولا بالای 80 میزنم (بجز مواردی ) عربی بهترین راهش اینه که تک تک کلمات درسو (شامل کارگاه ترجمه ، متن خود درس،
تمرینا و غیره ) رو خودت بشینی اعراباشو و تحلیل صرفی هاشو ژیدا کنی . اونایی هم که نمیدونی از معلم بژرسی . ( ما معلممون سر کلاس این کارو میککنه )
واسه قواعد هم حتمن حتمن خلاصه نویسی کن . بهترین راهه .
چرا تراز راه خوبی برای مقایسه نیست ؟
+ اگه بخوام 7000 بیارم ساعت مطالعم چقدر باید باشه عایا![]()

معلم ریاضی ما خیلی سخت میگیره.ولی درس دادنش هم خوبه.واسه همین سر کلاس گوش میدم.بعد مهر و ماه رو میخونم.به نقل از cannibal :ریاضی رو معمولا چقدر میزنی ؟ از رو چی میخونی ؟ حقیقتش معلممون خیلی بده . واسه همین من ریاضی رو کاملا خودم میخونم یچیزی تو مایه های همون غیرحضوری انگار ! فقط نمیدونم از رو چی بخونم
( مهرو ماه رو دارم اما از همون بیخشیاد نمیده . احساس میکنم قبلش یچیزی احتیاج دارم بجز این !)
عربی رو معمولا بالای 80 میزنم (بجز مواردی ) عربی بهترین راهش اینه که تک تک کلمات درسو (شامل کارگاه ترجمه ، متن خود درس،
تمرینا و غیره ) رو خودت بشینی اعراباشو و تحلیل صرفی هاشو ژیدا کنی . اونایی هم که نمیدونی از معلم بژرسی . ( ما معلممون سر کلاس این کارو میککنه )
واسه قواعد هم حتمن حتمن خلاصه نویسی کن . بهترین راهه .
چرا تراز راه خوبی برای مقایسه نیست ؟
+ اگه بخوام 7000 بیارم ساعت مطالعم چقدر باید باشه عایا![]()

همون طور که بالا گفتم میتونی برای قوی کردن پایت از کتاب تخته سیاه استفاده کنی...به نقل از lost boy :معلم ریاضی ما خیلی سخت میگیره.ولی درس دادنش هم خوبه.واسه همین سر کلاس گوش میدم.بعد مهر و ماه رو میخونم.
من هر کتاب ریاضی رو دیدم،از صفر شروع نکرده.باید یه چیزایی خودت بلد باشی
بیشتریا هم میگن اول کتاب درسی رو خوب بخونین،بعد کمک درسی.
تست های مهر و ماه هم خوبه.یعنی تست گلابی نداره.
-------
من چون از عربی متنفرم،از اول خوب نمیخوندمش.برای همین همش فکر میکنم نمیتونم عربی رو خوب بزنم
مثلا فرض کنین امتحان از مبحث حال باشه.اما هر چقدرم حال رو بخونی،باید پایه عربیت قوی باشه
واسه قوی کردن پایه چه کنم؟
به نظر من عربی از همه درسا سخت تره.یا بهتره بگم نچسب تره

به نقل از lost boy :من چون از عربی متنفرم،از اول خوب نمیخوندمش.برای همین همش فکر میکنم نمیتونم عربی رو خوب بزنم
مثلا فرض کنین امتحان از مبحث حال باشه.اما هر چقدرم حال رو بخونی،باید پایه عربیت قوی باشه

اینکه از عربی متنفر باشی خیلی حرف غیر معقولانه ! ایه . عربی اونقدر مهمه ک باید اونو جزء درسای اختصاصی به حساب اورد .به نقل از lost boy :من چون از عربی متنفرم،از اول خوب نمیخوندمش.برای همین همش فکر میکنم نمیتونم عربی رو خوب بزنم

به نقل از cannibal :اینکه از عربی متنفر باشی خیلی حرف غیر معقولانه ! ایه . عربی اونقدر مهمه ک باید اونو جزء درسای اختصاصی به حساب اورد .
بهتره طرز فکرت رو عوض کنی . به این فکر کن که 80 درصد دانش اموزا (شایدم بیشتر ) از این درس بدشون میاد و نمیخونن . حالا تو فکر کن اگه بخونیش چقدر از بقیه جلوتری . عربی خوندن ارزشش رو داره واقن !
گاج سفید میکرو درسنامه های قوی ای داره . من خودم وقتی معلممون درس میده جزوشو نمینویسم میام از رو گاج میخونم . با خوندنش کامل! میشه تو یه هفته عربیتو از پایه قوی کنی البته "اگه" بخونی !
تستاشم اسونه و واسه شروع خوبه
عربی اصصصلن سخت نیست ، مشکلت اینه که از اول نخوندیش .