معذرت می خوام مگه همه چی را باید مستقیم تو متن بنویسه پس شکلا واسه چیه؟به نقل از فائزه.و :نخیر ننوشته!
اما جلای گالن رو هم نداریم...
طبیعتا منی که نمیدونم رخِ پیریت رو وقتی میبینم نوشته مکعبی خب شاید با خودم فک کنم مث نمک که مکعبی هستُ رخ سه جهتی داره این هم همین طور باشه...

به نقل از moho :از طراح حمایت نمی کنم اما کی گفته طراح مجاز به طرح سوال از اون دو صفحه نیست کجای کتاب نوشته .بخش نامه اومده خبر نداشتیم.

)
من اون شکل رو یه سنگ کدر سفید-خاکستری میبینم! وقتی مستقیما ذکر نمیشه باید یه شکل درست بذارن مثل پیریت ک جلای فلزیش کاملا واضحه. نه؟!!به نقل از moho :کی گفته جلاشو نداریم شکل صفحه 52 جلای فلزی گالن را که به خوبی نور را منعکس می کنه نشون داده.

به نقل از TiLe :گالن فرمولش چیه؟pbs پس چون فلزیه جلای فلزی داره (ص53 در توضیح جلای فلزی)
والا با این 0.25 هیچ اتفاقی نمیفته![]()
به نقل از moho :جلای گالن تو کتاب اومده (ص 52) همین طور رخ پیریت که اومده(ص 131) اگه درسو فهمیده باشید رخ به نوع شکستگی بستگی داره (به سطح شکستگی کانی های دیگه نگاه کنید همون رخ اون هاست.)برای پیریت اومده نامنظم یعنی رخ نداره(برای کلسیت اومده در سه جهت تورق دارد یعنی رخ سه جهتی داره.)
به نقل از moho :اعتراض اعتراض اعتراض حالم به هم خورد از بس این پاسخنامه غلط داشت .سوال 8 جوابش د میشه تو کتاب گفته دیاژنز از نوع تبلور دوباره در دولومیت ها دیده می شود یعنی دیاژنز آن ها سبب ایجاد سنگی جدید می شودنه این که خودشان از تبلور دوباره تشککیل شوند.تو سوال 8 مرداد 91 کپی این سوال آمده و جوابش سیمانی شدن است هیچ اصلاحیه ای هم در این مورد تو سایت یا هر جای دیگه.اگر سوال گفته بود چه نوع دیاژنزی در سنگ های آهکی و دولومیتی دیده میشودسوال درست بود.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-& :-& :-&

به نقل از moho :معذرت می خوام مگه همه چی را باید مستقیم تو متن بنویسه پس شکلا واسه چیه؟![]()
![]()

در مورد زمین شناس شدنش حق با شماست . یه خواهش لطفا سوال 8 امسال رو با سوال 8 مرداد 91 وجوابش مقایسه کرده و نتیجه را گزارش دهید.به نقل از FaRZANEH15 :اصــلـآ طراح چنیـن حقی نداره ..... نمیخوایم کـه زمین شنـاس بشیم !1 X-(
اگـه قرار بود سوالم بود نمیـاوردن اخـر کتاب میتونشتن همون وسط جا بود بزارررن!!