عاغا چرا شايعه پراكني ميكنيد؟ ما خيليم با هم خوبيمو همو دوس داريمبه نقل از manbikas :دوستان دعوا نکنین![]()
با یک عدد چت کنفرانس چطور هستین قبل از رسمیت یافتن کنکوری شدنمون؟
من ایشاالله با اکانت خودم میام و اینا![]()
![]()
به نقل از negar.mr :عاغا چرا شايعه پراكني ميكنيد؟ ما خيليم با هم خوبيمو همو دوس داريم
موافقم![]()
کاملا موافقیم ...گروه93 که تشکیل نشد....حداقل این درس شه ایشالله ^-^به نقل از manbikas :دوستان دعوا نکنین![]()
با یک عدد چت کنفرانس چطور هستین قبل از رسمیت یافتن کنکوری شدنمون؟
من ایشاالله با اکانت خودم میام و اینا![]()
![]()
کی اومد؟!!به نقل از kimX :نمره ها اومد....
تو ادبیات اون جانم سوختی رو هر کی نوشته غم و اندوه غلط گرفتن مثکه...
خیلی نامردن!
به نقل از kimX :نمره ها اومد....
خیلی نامردن!
جدي؟!به نقل از kimX :نمره ها اومد....
خیلی نامردن!
بله اومده..به نقل از Fateme.RMA :جدي؟!
كي اومده؟!
تو سايت اموزش پرورش كه زده بود 7 روز بعد آخرين امتحان!
كه ميشه 27 ام!
يني الان نمره ي همه ي درسا اومده؟!![]()
کاملا بستگی به هر شهر و هر ناحیه داره...مثلا شایعه شده ناحیه 4 (ناحیه ی ما) دبیری غیر از ادبیات تصحیح کرده و درست نگرفته...خوش به حال شما!به نقل از mton :معلم ما تصحیح کرده بود گفت درست گرفتیم .
اول تو ادارس بعد میره مدرسه!!!من امروز از اداره پرسیدم ولی خب شاید شهرا همه یه موقع نزنن!!!به نقل از "Hot Me~ :از مدرسه خودمون باید بگیرم عایا؟؟؟
فک میکنم این تاپیک برای دوستان تجربی باشه،شما بهتر نیست برید تو تاپیک بچه های ریاضی؟!؟به نقل از shadi1201 :من رفتم اداره نمره هام همش 20 بود جز جبروهندسه 19.75 به نظرتون رو جبر اعتراض بذارم آخه فک میکردم 20 میشم !!میترسم اعتراض بذارم بدتر نمره کم کنن!!! :-sشماها اعتراض نذاشتین؟؟؟
من از بچه های اینجا فهمیدم که نمرههارو زدن به خاطر همین پرسیدم ازشون سوالم هم در مورد اعتراض زدن بووود!!به نقل از Eshraf :فک میکنم این تاپیک برای دوستان تجربی باشه،شما بهتر نیست برید تو تاپیک بچه های ریاضی؟!؟
می خواستی بگی من معدلم بیست میشه ؟×!!!به نقل از shadi1201 :من رفتم اداره نمره هام همش 20 بود جز جبروهندسه 19.75 به نظرتون رو جبر اعتراض بذارم آخه فک میکردم 20 میشم !!میترسم اعتراض بذارم بدتر نمره کم کنن!!! :-sشماها اعتراض نذاشتین؟؟؟