نه بابا فک کردی بقیه خوندن!؟به نقل از ....Yasi.... :بچه ها به طرز عجیبی حالم بده افتادم گوشه ی خونه.....
فک کنم مسموم شدم باز...
امروزم پر..............................................................................................
![]()
خیلی عقب میمونم؟؟![]()
به نقل از N!ma :هنوز شروع نکردم!!![]()
به نقل از F@R!D€H :.(باز نگرخين استرس بگيرينا!!)![]()
چه درسی ؟ شیمی دیگه ؟به نقل از aigin :بچه ها کسی بنی هاشم داره؟ این سوال 9 خرداد 91 چی میگه چرا به نظرم یه جوریه!!!انقدر این زبان چرت بود رو روحیم تاثیر گذاشت فک کنم silly شدم
![]()
کسی میدونه برم توضیح بده؟!!! :-s :-s
بلیبه نقل از .::MoJi::. :چه درسی ؟ شیمی دیگه ؟
چون آب خالص در فشار 1 اتمسفر به جوش میاد یعنی وقتی که به 100 درجه میرسه پس وقتی آب به 1 اتمسفر برسه فشارش آب بخار میشه ببین کلا وقتی مولکول ها آب دارن از سطح آب جدا میشن و بخار می شن به دیواره ظرف(اینجا بشر) و مولکول های هوا و سطح خود آب برخورد میکنن خوب این برخورد یه فشاری ایجاد میکنه دیگه!!به نقل از CrazyBoy :دوستان یک شبهD) ایجاد شده واسه من تا حدودی حل شده ولی نه کامل (سر کلاس نبودم) :
چرا وقتی فشار بخار آب به یک اتمسفر (یعنی فشار هوا) میرسه آب بخار میشه ؟! اصلا فشاربخار کجا ایجاد میشه ؟! فشار بخار به چی فشار میاره ؟! (لطفا درصورتی که فهمیدید توضیح بدید اونم کامل!)
با تشکر پیشاپیش
مهمه چون تو قصل 1 هم مساله هاش بود!!به نقل از "Hot Me~ :عاقا این فرمول مربوط به محلول ها هست تو امتحان نمره داره؟؟ اون که میگی مولار * حجم تقسیم بر ضریب استوکیومتری؟؟
استدلال فسمت قرمزتون منو کشته!به نقل از aigin :چون آب خالص در فشار 1 اتمسفر به جوش میاد یعنی وقتی که به 100 درجه میرسه پس وقتی آب به 1 اتمسفر برسه فشارش آب بخار میشه ببین کلا وقتی مولکول ها آب دارن از سطح آب جدا میشن و بخار می شن به دیواره ظرف(اینجا بشر) و مولکول های هوا و سطح خود آب برخورد میکنن خوب این برخورد یه فشاری ایجاد میکنه دیگه!!این همون فشار بخارهههه ببین تلاش خودتو بکن میفهمی منم الان با یه سوال درگیرم :-\ دارم سعی میکنم یه چیزی بفهمم
![]()
ببين منفي و مثبت فقط نشون ميده كه گرماگيره يا گرماده شما با منفي مثبت كار نداشته باش همون عددارو مقايسه كن.. منفي ٣ يني ٣ كيلو ژول گرما ازاد ميكنه منفي يكم يني ١ كيلو ژول گرما ازاد ميكنه.. پس اون ٣اِ بزرگتره و گرماي بيشتري آزاد ميكنه.به نقل از M.R.A :ما سر کلاس نبودیم پس پیشاپیش از سوالات چرت خود معذرت می خواهیم
توی آنتالپی برای مقایسه 3- بزرگتر از 1- می باشد ؟ ( منفی سه از منفی یک بزرگتره ؟ )