93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های تجربی-نهایی و کنکور

دوستی دارم که عربی دو سال پیش ( رو که بچه ها میگن سخته!)بیست شده،کنکور هم عربی صد زده؛میگه عربی یه چیز روتین هست اگه مسلط باشی رو بحث هر چقدر هم بپیجونن باز هم همونه!!! :-??
خدا رو شکر وقت هم که زیاده با روزی دوتا درس خوندن تموم میشه! 8-^

به نقل از Eshraf :
دوستی دارم که عربی دو سال پیش ( رو که بچه ها میگن سخته!)بیست شده،کنکور هم عربی صد زده؛میگه عربی یه چیز روتین هست اگه مسلط باشی رو بحث هر چقدر هم بپیجونن باز هم همونه!!! :-??
خدا رو شکر وقت هم که زیاده با روزی دوتا درس خوندن تموم میشه! 8-^
ینی تو چند روز رو خوندی من لای کتا ب رو باز نکردم...

بچه ها اصن حس درس خوندن نیست /m\ الان 2 ساعته کتابو گرفتم دسم الکی راه میرم خودمو کشتم از دیروز تا حالا درس 1+کلمه های 2 رو خوندم اونم چون عذاب وجدان دارم که فردا و پس فردا مهمونی دعوتم تازه جمعه صب سنجش هم هست کلا نمیتونم بخونم :-" برم 2 رو بخونم بقیشم برا فردا ;D

نرم افزار آموزش چگونگی حفظ قواعد عربی3:
http://www.fekr-afarinan.ir/fa/?p=403

حل تمارین عربی3:
http://www.fekr-afarinan.ir/fa/?p=394

جزوه قواعد عربی 3:
http://www.fekr-afarinan.ir/fa/?p=384

درس 6 نوشته چند بیت متن درس رو حفظ کنین...یعنی ی درصد فکر کنین ازش سوال بیاد!!!!
اونوقت قیافمون اینشکلی میشه ~X( :((

به نقل از maE :
درس 6 نوشته چند بیت متن درس رو حفظ کنین...یعنی ی درصد فکر کنین ازش سوال بیاد!!!!
نگوووووو
من قلبم ضعيفه ها! :-ss
تازه درس دو در شرف اتمام! اصن حسش نيس :|

لغات تقریبا همش+ترجمه سه درس + قواعد 3.5 درس

خیلی احساس خرخون بودن بهم دست داده

نمیدونم چرا حس درس ندارم...حس میکنم تعطیلات شروع شده...تازه شنیدم عربی همچین آسونم نیس...
خصوصا با این همه وقتی ک دادن و ب گفته معلممون پارسال خیلی آسون بوده... :-"

به نقل از maE :
آخه میخواد چه جوری سوال بده؟؟!! بگه لطفا شعر های درس 6 رو بنویسید مگه الکیه!؟ یا مثلا ادبیاته بیت اولو میده میگه بیت بعدی رو لطف کنید =)) بابا من همین جوری اعصابم ضعیفه حس عربی خوندنم ندارم :((

فک نکنم این حفظ کردن از اون حفظ کردن ها باشه ها [-o<

بچه هایی که تهرانید یه سوال دکتر عالی پور خوبه عایا؟!! ظاهرا اونجا تدریس میکنه عآره؟!! :-/ فک کنم مدرسه ما هم اومده باشه ولی امان از سر کلاس نرفتن حالا میخوام ببینم چطوره؟! کسی میدونه؟! زود بجوابین اگه میشه [-o<

به نقل از aigin :
بچه هایی که تهرانید یه سوال دکتر عالی پور خوبه عایا؟!! ظاهرا اونجا تدریس میکنه عآره؟!! :-/ فک کنم مدرسه ما هم اومده باشه ولی امان از سر کلاس نرفتن حالا میخوام ببینم چطوره؟! کسی میدونه؟! زود بجوابین اگه میشه [-o<
زيست درس ميده، درسته؟!

به نقل از negar.mr :
زيست درس ميده، درسته؟!
بلــــــــــــــه ;;)

به نقل از aigin :

تــو بـرنـآمه ی فــرصتــ بــرابر هم تدریس میکــنه .... کتابــآشم خوبـه (همگـآمـــان )

• لایک
امتیازات: aigin

به نقل از aigin :

یـه نمونه تدریسشُ واستــ میـذارم خودت قضـآوت کن !!!

http://s3.picofile.com/file/7581512575/Dr_AaliPour_Tazhak_Divare_Se_20Azar_Part1_4konkoor92_blogfa_com_.3gp.html

یه سوال برام پیش اومد!!! :-?اگه سر مضارع اجوف حروف ناصبه بیاد فقط فتحه میگیره یا حرف عله هم حذف میشه؟؟؟؟؟

به نقل از aigin :
بلــــــــــــــه ;;)
ي سري از بچه هاي كلاسمون امسال با ايشون پيشو كلاس داشتن! خيلي راضي بودن!

• لایک
امتیازات: aigin

لعنتی امروزم هیچی نخوندم هی از این ستاد به اوت ستاد اااااااااااه ~X( ~X( ~X(

به نقل از shadi1201 :
یه سوال برام پیش اومد!!! :-?اگه سر مضارع اجوف حروف ناصبه بیاد فقط فتحه میگیره یا حرف عله هم حذف میشه؟؟؟؟؟
حرف عله حذف میشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
نه بابا کجا حرف عله حذف میشه!!!!
فقط مجزوم میشه ;;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا