خود منم نمی دونم چقدر این برنامه گروهی جواب میدهبه نقل از ROzhiN :آقا به نظر من گروهی ایناش نکنید با اینکه کنترل شده درس بخونیم با پشتیبان و اینا، از زیر درس هم در نریم موافقم، ولی به نظر من کلا برنامه ریزی واسه عید سوما باید شخصی باشه. اولا که نقاط قوت و ضعف هرکس فرق میکنه و ممکنه بخواد رو اونا بیشتر وقت بذاره، یا مثلا درسایی که توی سال کمتر روشون وقت گذاشته رو بخونه. دوم اینکه خب نمیشه برنامههارو یکی کرد، ممکنه بعضیا چند روز بخوان برن و مسافرت و اینا، به هم میریزه.
بعد یه سوال هم دارم از بالاییاالان که بهمنه تا عید و بعدش، به نظرتون ما رو تست زدن کار کنیم بهتره یا اینکه اون وقتو بذاریم واسه نهایی؟
اصلا تست زدن چقد مفیده؟ چقد سال بعد کمکمون میکنه؟ کلا برای هر درس چقد برای تست زدنش وقت بذاریم خوبه؟

ولی معمولا آدم چیزایی رو باد میگیره که زیاد باهاشون سر و کار داری . برای مثال وقتی میای نت . معمولا اصلاحات بچه ها رو راحت تر یادمیگری
با تست درس تکرار میشه . انگیزه ایجاد میشه واسه استفاده از سوادت
و معمولا تاثیر خوبی داره. من و دوستام سال سوم شیمی مبتکران رو زدیم و زیست خیلی سبز . بقیه درسا رو هم تست میزدیم 

به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :خود منم نمی دونم چقدر این برنامه گروهی جواب میده
به نظرم بستگی به نگاهت به تست داره . اگه نگاهت یه نگاه خشک کنکوری باشه و واسه کنکور تست نزنی خیلی بهتره !![]()

به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :خود منم نمی دونم چقدر این برنامه گروهی جواب میده
به نظرم بستگی به نگاهت به تست داره . اگه نگاهت یه نگاه خشک کنکوری باشه و واسه کنکور تست نزنی خیلی بهتره !ولی معمولا آدم چیزایی رو باد میگیره که زیاد باهاشون سر و کار داری . برای مثال وقتی میای نت . معمولا اصلاحات بچه ها رو راحت تر یادمیگری
با تست درس تکرار میشه . انگیزه ایجاد میشه واسه استفاده از سوادت
و معمولا تاثیر خوبی داره. من و دوستام سال سوم شیمی مبتکران رو زدیم و زیست خیلی سبز . بقیه درسا رو هم تست میزدیم
![]()

سلامبه نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :تا این جا به یه پیشنهاد رسیدگی شد !
بازم میگم هدف تاپیک رو :
به نظرتون سایت سمپادیا چجوری میتونه بهتون کمک کنه و یه مرجع خوب باشه واسه نهایی و کنکور؟

راستش روژین این کهمیگن نهایی مهمه فلانه اینا بله . ولی اگه آدم بخواد راحت معدلش میاد بالا! تست زیاد بزنه به نظرم بهترهبه نقل از ROzhiN :بالاخره کنکوری بزنیم یا نزنیم؟
کنکوری (صرف تست زدن ) تست نزنید !
من بیشتر منظورم این بود که چقد رو تست وقت بذاریم. مثلا برای فیزیک و شیمی ، از یه کتاب کلشو بزنیم، یا در حد همون دو سه تا درمیون مثلا کافیه واسه سال سوم؟ که آموزشی باشه صرفا.
تو پیش وقت خیلی کم میشه . تست با دید یادگیری نه سرعت و اینا .