شما با اين جوابتون انگار اين نكته رو نمي دونستيد كه اگر از يه سمت فقط همسايگي داشته باشه حد تابع برابر حد همون سمتِبه نقل از yeganeh-74 :یه سوال سوال ۱۲ دیروز رو اگه یکی نوشته باشه حد راست تعریف نشده است و حد چپ رو حساب کرده باشه و نتیجه گرفته باشه که تابع تو نقطه ۳ حد نداره چون حد راست نداریم
به نظرتوون چقدر ازش کم میکنند![]()
فرق میکنن طراحا خببه نقل از Lily Delicated :یه حسی بهم میگه طراحان نهایی خود درگیری دارن، نهایی دی 91 رو خوندم حالا دارم خرداد 88 رو میخونم می بینم به سوال های یکسان تو دو سال جواب های مختلف دادن.
خواهش میکنمبه نقل از CrazyBoy :بالایی واقعا بهم امید دادی!من به دلایلی تا الان نتونستم بخونم ولی الان میخوام تا شب ساعت 12 بخونم!
به امید نمره ی 20 در ادبیات! \/
اِیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــول. اعتماد به نفش 110% مثِ خودمیبه نقل از CrazyBoy :بالایی واقعا بهم امید دادی!من به دلایلی تا الان نتونستم بخونم ولی الان میخوام تا شب ساعت 12 بخونم!
به امید نمره ی 20 در ادبیات! \/
تا صبح تموم میشه بابا؛ غم به دلت راه ندهبه نقل از moC.mr :من الان ساعت یازده و نیم میخوام شروع کنم به نظرتون چند میشم؟؟ #-o #-o #-o #-o #-o #-o
جدي ميكي ؟؟؟به نقل از moC.mr :من الان ساعت یازده و نیم میخوام شروع کنم به نظرتون چند میشم؟؟ #-o #-o #-o #-o #-o #-o
من حسابانو 12.30 شرو کردم منظورم این بود اینو زود شرو کنم یا بزارم 1؟؟به نقل از Gh@zAleh ::-$جدي ميكي ؟؟؟
اكه جدي ميكي بشين ١٠ سال نهايي حل كن تا ٢ صُب!