mahen1375
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نیشابور
- مدال المپیاد
- دو بار مرحله اول فیزیک یه بار کامپیوتر یه بار ریاضی!
- دانشگاه
- اگه خدا بخواد شریف
- رشته دانشگاه
- عمران سازه برق ریاضی محض فی
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور
اختصاصیا رو مشکل ندارم نخونم حداقل 19 میشم
من مشکلم دقیقا عمومیاست. نمیتونم خوب بنویسم و کلمه ها خوب یادم نمیمونه مثلا سال اول امتحان عربی اسم اسم تفضیل یادم نمیومد بعد اسم تفضیلو کامل توضیح دادم در نهایتم نمرشو نگرفتم امسالم برای ادبیات همین مشکل برام پیش اومد معنی متنو میدونستم ولی نمیدونستم چه جوری و با چه کلماتی بنویسمش در نهایت یک نمره بری ترجمه تو ادبیاتو عربی کم اوردم!به نقل از مُحسن :نگرانی نداره،
اصولا امتحان نهایی به قدری سادست که میشه توی یک ماه آخر با یه برنامه خوب جمعش کرد، حتی یه میشه همون موقع امتحان هم معدل بالایی گرفت. اما یه سری درسا، مثل فیزیک، شیمی و حسابان، و کل اختصاصی ها، یه ذره بیشتر وقت میخوان، ماه آخر یه برنامه خوب در حد روزی یک ساعت برای این اختصاصی ها بزار، و تو یه ماه همرو فول شو، عمومیارو میشه توی همون تایم امتحانا جمع کرد، مثلا من دین و زندگی رو توی همون یکی دو روز جمع کردم بیست هم شدم.
اینکار رو بکنی احتمالم معدلت بیست هم بشه.
نیاز نیست مسلط باشی رو درس ها فقط باید بدونی امتحان نهایی چطور سوال میدن و چطور باید بنویسی، کتابای پرسمان مشکی رنگ گاج برا اینا عالیه، نکته اضافی نداره، هرچی که برا نهایی لازمه.
من جبر و احتمال رو با دوستم صبح قبل امتحان دو نمونه سوال حل کردیم اون بیست شد من 19:25! در این حد!
x در ضمن اگه انسانی میدی معدل ریاضی به دردت نمیخوره، عملا تو تبدیل واحدا دروس غیر مشترک حذف میشن.
اختصاصیا رو مشکل ندارم نخونم حداقل 19 میشم