the new history book over there is difficultبه نقل از Pouria.K :والا اولیشو که جواب دادن دوستان ، دومیش هم با توجه به اطلاعات خودم و بیشتر بخاطر اینکه حس بهتری به من میده میگم !
The new difficult history book is over there
جور دیگه ای واقعا نمیشه خوند این جمله رو بنظرم :)
ن؛ اینجوری میشه => the difficult new history book is over thereبه نقل از Pouria.K :والا اولیشو که جواب دادن دوستان ، دومیش هم با توجه به اطلاعات خودم و بیشتر بخاطر اینکه حس بهتری به من میده میگم !
The new difficult history book is over there
جور دیگه ای واقعا نمیشه خوند این جمله رو بنظرم :)
آخه newکیفیت نیس ک. قدمت ـه.به نقل از error :بچه ها اصلا نباید به نوع صفت توجه کنین
معلم ما گفت اگه دو تا کلمه یه نوع بود ( مثلا کیفیت) اون کلمه اول میاد که بارز تره
تو این جمله new بارزتره و اون اول میاد
بعلهبه نقل از غَــزالــه :آخه newکیفیت نیس ک. قدمت ـه.
مگه شما چى نوشتى؟!به نقل از CrazyBoy :25 صدم غلط!
راستی اون سواله رو شما ها Silly نوشتید دیگه ؟!
bathroom کجای کتاب بود ؟!![]()
silly ولی بسیاری از دوستان نوشته بودن happy!به نقل از Mahsa.Z :مگه شما چى نوشتى؟!
اون reason بود يا purpose؟
Happy?همون silly درسته بابا!آخه happy???به نقل از CrazyBoy :silly ولی بسیاری از دوستان نوشته بودن happy!
بنظرم purpose !
بلی ولی من دومیشو غلط زدم!به نقل از Mahsa.Z :Happy?همون silly درسته بابا!آخه happy???
منم purpose نوشتم اما reason هم بهش ميومد!
استرسا heavy-japanese ميشدن عايا؟
روايت داريم کسانى که استرس را درست مينويسند چيزى ندارند جز شانس..به نقل از CrazyBoy :بلی ولی من دومیشو غلط زدم!![]()
نصف نمره!به نقل از غَــزالــه :بعد مثلا اگه یکی اینجوری => had been these problems solved in this class? چقد کم میشه؟!
خب بايد با کليد چک کنى ببينى چقدر نمره داره هر تيکه ش...به نقل از غَــزالــه :بعد مثلا اگه یکی اینجوری => had been these problems solved in this class? چقد کم میشه؟!
به نقل از CrazyBoy :نصف نمره!
الان ک فک میکنم میبینم نصفه نمره کم میشه حتما.به نقل از Mahsa.Z :خب بايد با کليد چک کنى ببينى چقدر نمره داره هر تيکه ش...