به نقل از #Alireza# :
http://up.behtarin.com/uploads/fa5f7c19ef1.rar
اینم آزمایش کنیدها
وقتی میگن فقط کتاب یعنی کتاب کامل و مفهومی. نکه شب امتحان بشینی حفظ کنی. من هر دفه کتاب حسابانمو میخونم یه چیز جدید پیدا میکنم. جالبه از همون چیزم تو امتحان سوال میاد .ولی نکتش در لفاف کلماتِ مستقیم بهش اشاره نشده ولی تو کتابه.که همه ی این نکاتو نمیشه شب امتحان بدست آورد فقط با کتاب خوندن.به نقل از happymoon :حرفای مستر ایزدی نیا رو در مورد جبر شنیدین؟(همون فایل صوتی گزینه دو بعد امتحان!)
میگه هیچکدوم از سوالا خارج از کتاب نبود! من سوال برام پیش اومد که سوال چهار دقیقا کجای کتاب بود؟ X-(
درسته که آسون بود ولی تو کتاب نبود!
میفرمایند که همه باید 20 میشدن! چقدم همه بیست میشن
.........
به این نتیجه رسیدم که دیگه واسه هیچ امتحانی به کتاب قناعت نکنم. اگه بخوام بیست بشم باید تسلطم خیلی بیشتر از حد کتاب باشه.
عجب نتیجه گیری خوبی![]()
چرا باز شد.به نقل از Ho Da :باز نمیشه![]()
به نقل از #Alireza# :نه حل نی!باز هم حتما چند دوره سوال نهایی حل کنید..پارسال گزینه2 یه پی دی اف گذاشته بود آزمایشهای فزیک3..اونو هم بخونید...کلا آسون...یعنی سوالای کلیشه ای میدن همش..
فصل آخر یکم فرمول زیاد داره...واسه مفهومش جزوه بخونین ...اگه خ سبز دارین درسنامش عالیه
فهمیـــــــــدم. ممنون! شما کنکورم داری به فکر ماهم هستی!به نقل از #Alireza# :خب گزینه2 از رو سایتش برداشته بود اونارو!من همونارو اسکن کردم دیگه![]()
به نظر من دو سال کامل!به نقل از happymoon :اگر کسی برسه شش دوره نمونه سوال حل کنه به نظرتون بهتره مثلا شش تا خرداد پشت سرهم روحل کنه یا خرداد,شهریور و دی دو سال رو؟
عوضش ما دوتا چیز بیشتر از شما یاد میگیریم.به نقل از zohreh.sh74 :خوش به حالمون یه فصل کمتر از شما ریاضیا داریم برا فیزیک![]()
اگه واقعا 20 میخوای باید بخونی!به نقل از سـ. :تو چند سال اخیر که اصلاً آزمایش نیومده :-/
بشینیم بخونیم یعنی؟
به نظر من دو سال بهتره!به نقل از happymoon :اگر کسی برسه شش دوره نمونه سوال حل کنه به نظرتون بهتره مثلا شش تا خرداد پشت سرهم روحل کنه یا خرداد,شهریور و دی دو سال رو؟
میتونم به خودم افتخار کنم که هنوز کلمه ای از فیزیک نخوندم!!به نقل از CrazyBoy :آفرین به خر زدن ادامه دهید!
فصل 4 چقدر فرمول داره لامصب!
فصل 5 هم که انگار با یه زبون دیگه نوشته شده!![]()
بله دخترم بشین بخون!به نقل از سـ. :تو چند سال اخیر که اصلاً آزمایش نیومده :-/
بشینیم بخونیم یعنی؟
مرداد 91 آزمایش کنید به این گنده گی نمیبینی !!؟؟؟به نقل از سـ. :تو چند سال اخیر که اصلاً آزمایش نیومده :-/
بشینیم بخونیم یعنی؟
خیر ولی خوندنش خالی از لطف نیس!به نقل از .pArIsA :فناوری هم باید خونده بشه؟؟؟؟؟![]()