khlv
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- دستغیب
- شهر
- شیراز
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور
4 تا فقط مونده.
4 تا فقط مونده.
چهار تا چی ؟به نقل از P.7 :4 تا فقط مونده.
امتحان.به نقل از .::MoJi::. :چهار تا چی ؟
امتحانبه نقل از .::MoJi::. :چهار تا چی ؟
بله بله.به نقل از غَــزالــه :امتحان.
جالب بود!به نقل از P.7 :4 تا فقط مونده.
میگن کتاب کافیه + فکر کنیداش تاکید میشه ولی پرس و جو کن ما رو هم در جریان بذار ...به نقل از سـ. :بیخیالِ زبان حالا، شیمی رو چیکارش باید کرد؟ خوندن از رو کتاب کفایت میکنه؟
اتفاقا امروز کلا بعد امتحان سر این سوال زدیم تو سر و کله ی هم!آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!به نقل از Milad.R :دوستان since هم معنی "از وقتی که" میده هم معنی "چون که"!
با توجه به این! اون سوال جذاب happy & silly دو تا جواب میتونه داشته باشه!!
هپی با توجه به معنی اول! و سیلی با توجه به معنی دوم!
واقعا از طراح مورد نظر که دست تست های دوپهلو زبان تو کنکور رو، از پشت بسته بود تشکر میکنم! :)
من زدم silly! چه این باشه جواب چه هپی! هر نکته ای هر دلیلی که میخواند بیارند واسه اینکه جوابشون یک کدوم از این دو تا ئه، به قدری باید نکته و دلیل، ریز و دشوار باشه که از سطح امتحان نهایی خارجه حتما!!
هپی با توجه به معنی اول باز هم غلطه.به نقل از Milad.R :دوستان since هم معنی "از وقتی که" میده هم معنی "چون که"!
با توجه به این! اون سوال جذاب happy & silly دو تا جواب میتونه داشته باشه!!
هپی با توجه به معنی اول! و سیلی با توجه به معنی دوم!
واقعا از طراح مورد نظر که دست تست های دوپهلو زبان تو کنکور رو، از پشت بسته بود تشکر میکنم! :)
من زدم silly! چه این باشه جواب چه هپی! هر نکته ای هر دلیلی که میخواند بیارند واسه اینکه جوابشون یک کدوم از این دو تا ئه، به قدری باید نکته و دلیل، ریز و دشوار باشه که از سطح امتحان نهایی خارجه حتما!!
میشه شما ترجمش کنی ؟ :)به نقل از Arminsl :هپی با توجه به معنی اول باز هم غلطه.
با هپی ترجمش کن...!
ترجمه کلمه به کلمش:به نقل از Pouria.K :میشه شما ترجمش کنی ؟ :)