• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

به نقل از Lily Delicated :
نه!! :|
من سوال یکی مونده به آخر رو نوشتم: خط دلخواه d را بر روی صفحه p رسم می کنیم. از نقطه a در فضا خط 'd را موازی d رسم می کنیم. 2 خط موازی یک صحه را مشخص می کنند. صفحه q را که خطوط d و 'd را در بردارد رسم می کنیم. در صفحه q خط L را بر 'd عمود می کنیم.خط L بر 'd عمود است پس خط L حداقل بر یکی از خطوط صفحه p عمود است پس خط L بر صفحه p عمود است.
خود کتاب تو تعمیم قضیه تعامد گفته بود اگه خط حداقل بر یکی از خطوط صفحه عمود باشه بر کل صفحه عموده و ثابت کرده بود
من نمیخوام 18.75 بشم :(
نمیخوام دلتو خالی کنم ولی این خطی که تو گفتی لزوما بر P عمود نیست! ;D قضیه تعامد میگه باید حداقل بر دوتا خط از صفحه P عمود باشه الان فقط بر 'd عموده :
84327725851047540249.jpg

البته شاید مصحح حوصله خوندن نداشته باشه در این صورت یا صفر میده یا کامل! ;D

به نقل از zibonesa! :
چه ها من اون سوال یکی مونده به آخر رو کاملا تف دادم!!! :|
ولی درکل خوب بود! :)
10 دقیقه به پایان آزمون قوه ی تخیلاتمو به کار انداختم و چیزی نوشتم که هیچ دبیری نفهمه چی نوشتم.فک کنم نتونن ازش ایراد بگیرن نمره بدن ;D
تازه قسمت دوم سوال 15 رو هم تف دادم ;Dهمش سر امتحان یادم رفت باید به راه های ابتکاری هم نمره بدن :-w

سوال یکی مونده به آخر :

از نقطه A دو صفحه s,d رو متقاطع با p رسم کنید فصل مشترک d,s خط l گذرنده از A میباشد. بعد از صفحه p دو خط عمود بر d,s رو رسم کنید و انها رو d,b بنامید چون این دو خط بر دو صفحه d و s عمودند بر هر خط از این دو صفحه هم عمودن یعنی بر فصل مشترک هم عمودن یعنی l هم بر d عموده و هم بر b که طبق تعامد l بر دو خط غیر موازی از p عموده پس بر صفحه p عموده چون خط l فصل مشترک بود که از A میگذشت پس از A خطی عمود بر p رسم کرده ایم B-) B-)

نرم افزار آموزشی زبان فارسی سوم دبیرستان:

http://www.fekr-afarinan.ir/fa/?p=375

به نقل از morera :
سوال یکی مونده به آخر :

از نقطه A دو صفحه s,d رو متقاطع با p رسم کنید فصل مشترک d,s خط l گذرنده از A میباشد. بعد از صفحه p دو خط عمود بر d,s رو رسم کنید و انها رو d,b بنامید چون این دو خط بر دو صفحه d و s عمودند بر هر خط از این دو صفحه هم عمودن یعنی بر فصل مشترک هم عمودن یعنی l هم بر d عموده و هم بر b که طبق تعامد l بر دو خط غیر موازی از p عموده پس بر صفحه p عموده چون خط l فصل مشترک بود که از A میگذشت پس از A خطی عمود بر p رسم کرده ایم B-) B-)
اگه منظورت اینه که خط عمود در صفحه P باشه که در صورتی میشه رسم کرد که d,s بر P عمود باشن! :-"
پ.ن : خداروشکر که من مصحح نشدم! ;D

تامیتونستم نوشتم ولی اخرشم مکان هندسی نصفش اشتباه شد :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

خداوکیلی دایره ای که در محل برخورد قطر با محیطش سوراخه رو باز دایره می گن ؟!

کلیدو گذاشتن ؟؟؟کجاست؟؟؟

خودمونیما عجب پاسخ نامه ای داش!!!منم همشو سیا کردم!
وای زبان فارسیییییییییییییی
بلا به دور... :-<

من نوشتم اگه A روی صفه نباشه دو تا خط متقاطع L1 و L2 رو روی صفه در نظر میگیریم (صفه P) از A ی خط موازی L1 میکشیم: L'1 که بینهایت تا صفه ازش میگذره.دو تا ازین صفه ها رو در نظر میگیریم توی هرکدوم ی خط به L'1 عمود میکنیم.ازین دو تا خط عمود ی صفه میگذرونیم به اسم P1 که L'1 چون به دو تا خط متقاطع (تو A) ازین صفه عموده پس به ص P2 عموره.چون L1 و L'1 موازین پس P2 به L1م عموده.ی ص P2هم همینجوری به L2 عمود میکنیم (مث قبلی) بعد میگیم P1 وP2 تو A مشترکن پس تو ی خط (d) مشترکن.حالا چون L1 عموده به P1 و dهم تو P1ه پس L1 به d عموده بهمین دلایلم L2 به d عموده پس d به دو تا خط غیر موازی از P عموده پس به P عموده.اینجوریه دیگه؟الان که اینا رو خوندم شک کردم یکم راستش...
واسه این حتالتم که A روی P باشه نوشتم از A دو تا خط متقاطع تو P رسم میکنیم.بهشون ی خط عمود میکنیم میشه ج سوال :-" خیــلیم شیک! ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا