Ho Da
کاربر فعال
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور
به اعتراضات کی رسیدگی میشه؟کی نتیجه اعلام میشه؟
به اعتراضات کی رسیدگی میشه؟کی نتیجه اعلام میشه؟
مدارس فردا وازن؟!بریم کارنامه میدن؟!به نقل از ! luminous ! :بچه ها برین مدرسه هاتون نمره ها اومده مدرسه!
ولی هنوز کارنامه صادر نشده!
بریزید رو سر مدیر و معاون نمره هارو بتون نشون میدن!
فردا که نه! باید تعطیل باشه!به نقل از first_74 :مدارس فردا وازن؟!بریم کارنامه میدن؟!
راسی اگه کسی میخاد واسه کنکورخونی تو تابسون برنامه بریزه بهتر نیس با بقیه اعضا که هم رشته و هم سالن هماهنگ کنه تا هر چن نفر که میتونن با هم بخونن؟! من فلن تنها موندم!
کتابا گرون گرون! منم تنها بالای 400 تومن پول باید از کجا پیدا کنم؟! چرا هنوز یارانه کاغذ واریز نمیشه؟! و ...!!!
یه چیز دبگه هم بهتره رعایت کنین که وقتی میخاین برنامه بریزین اون قدری که قراره تو بهمن یا اردیبهشت به خودتون وارد کنین نباید تو تابستونم همون قدر به خودتون فشار بیارینا! وگرنه اون موقع وقتی به اردیبهشت یا بهمن میرسین بدنتون و مغزتون کم میاره و بدجور سه میشینا!!!
بازم هر کی میتونه از راه غیر فیس تو فیس با یکی درس بخونه یا حتا فیس تو فیسم شد چه بهتر! منتظرم یه جوری بهم خبر بدین چون تنهایی نمیشه خیلی خوب خوندش!!!
مدرسه ي ما كه به ما گفتن يكشنبه اعتراضا رو ميفرستن و انشالله تا آخر هفته ي ديگه هم كارنامه هاي اصلي ميادبه نقل از Ho Da :به اعتراضات کی رسیدگی میشه؟کی نتیجه اعلام میشه؟
چند تا معدل 20 داشتین؟؟؟؟؟به نقل از IQ-High :نمرات نهایی مارو دادن! اکثرا جبر رو اعتراض زدن. نمرات تجربیا هم دیدن داشت! من خودم فقط دینی!!! رو اعتراض زدم.
دینی:19 زبان ف:20 ادبیات:19.25 زبان خ:20 عربی:20 (باید 19.75 میشدم. اعتراض بزنم؟)
شیمی و فیزیک و جبر: 19.5 حسابان و هندسه:20
یحتمل معدلی حول و حوش 19.90 اینا میارم(با توجه به ترم اول). مدرسمون فقط 1 فروند معدل 20 داشت که اون دیگه اگه نمیشد جای بسی تعجب بود!
من خودم تا دیروز نمدونستم چه کنم که بالاخره بعد کلی تحقیقات قلمچی رو انتخاب کردمبه نقل از زهرا27 :من نمیدونم بین گام اول گزینه دو وقلمچی کدوموانتخاب کنم کسی اینجا گام اول ثبت نام کرده.نمیدونم چرا حس میکنم گام اول بهتره اما همه دارن قلمچی آزمون میدن :-s