• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negin faqih
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 93 ای های ریاضی-نهایی و کنکور

بچه ها با تموم شدن امتحانا و رسما کوکنکوری تلقی شدن شما دوستان 93ی در حالی که چشمم از درد رو کیبور غلت میزنه برا خودش و 4 شبه 3 ساعت خوابیدم و فردا تاریخ دارم و شوروع نکردم اومدم یکم انگیزه بدم ;))
خب سعی کنید یه شوروع خوب و قوی داشته باشید که کل تابستون رو بخونید.جوری تا کونکور بخونید که وختی فردا صب کونکور به خودتون بگید من همه تلاشمو کردم و از خودتون راضی باشید.نباشه که بگید اگه فولان موقع و بیسار تایمو داشتم بهتر میشدم.چون اینجوری همه تابستون بعد رو زهر میکنید به خودتون...
درس خوندن اصولا کار دلنشینی زیاد نیس ولی هر چیزی یه بهایی داره . برا رتبه خوب آورردن و رشته و دانشگاه خوب باید هزینه داد.و این هزینه شامل شب بیداری و تعطیل کردن دور دور و بیرون رفتنا وکلا کارایی که وختتونو هدر میده . عوضش بعد ککونکور میتونید خودتونو بترکونید ;D .
آدم با یه سال سختی کشیدن اتفاقی براش نیوفتاده و نمرده.به قول مشاورم که میگف تاجایی که جون داری بخون.تلاش تلاش و تلاش
با یه سال کم کردن سمپادیا و فیسبوک و اینا چیزی نمیشه .مطمئن باشید
و توجه کنید چیو به دست میارید : رشته دانشگاهی خوب تضمین شدن کل آینده تون . طبقه اجتماعی بالا . تامین بودن از نظر مالی . و مهم تر از همه رضایت از خودتون و به دست آوردن رشته و شغل مورد علاقه تون... :)

و نگران کونکور نباشید :کونکور آسون ترین امتحان زندگیتونه .

و خب در مورد راهکار.دوست من که رفته بود پیش مشاور گفته بود پیش رو شوروع کنه و کامل و با تست بخونه.و در طول سال علاوه بر اینکه جلوتر از بقیه ست و نمرات بهتری داره میتونه به مرور سه سال بپردازه.من اینو تجربه نکردم.ولی جدیدترین ایده ای بود که شنیدم.

:)) ما هنوز کارنامه نگرفتيم...همه چى آرومه من چقدر خوشحالم

و البته اینم نباید فراموش کنیم که کیفیت سوالات گزینه 2 خیلی بهتر از سوالات قلم چیه (یه آزمون جفتشونو دادم که میگم)

به نقل از Mahsa.Z :
:)) ما هنوز کارنامه نگرفتيم...همه چى آرومه من چقدر خوشحالم

حق داری واقعا:(

به نقل از CrazyBoy :
معدل نهاییاتونو بگید ببینیم اوضاع از چه قراره! ;D
سلام بچه ها . خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا.من حساب کردم معدلم 19.61 اینا میشه البته هنوز جواب اعتراضارو نگرفتم. :دی

من گند زدم فكر نمي كردم ايتقدر پايين بيارم .
19.11 آوردم .
X_X X_X #-o :-ss

واااقعا فکرنمیکردم اینترمم انقد بیاد پایین هرچند که فکرمیکردم بعضی از درسام خیلی بهترم شده ....اینجورکه حساب کردم وبدون اومدن جوابای اعتراضا فک کنم بشم19.33

يه سوال
كسي اينجا استاد پناهي ميشناسه؟

;D ;D
X-( کارنامه های مارو چرا انقد دیر دادن ؟
نمره های منو نگاه :
جبر 16 بقیه درسا 20تاریخ 13

25 درصد کل درسارو میگیرم ، به جز جبر !!
ولی انصافا امتحانای مارو خیلی عالی تصحیح کردن ! اصلا فک نمیکردم به جز جبر ، همه ی درسارو 20 بشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا