پاسخ : اولين همايش فيزيک فرزانگان4مشهد
یک سوال داشتم
عکس هایی که تو همایش گرفتنو از کجا میتونم بگیرم؟
یک سوال داشتم
نکنه توقع داری نانو کامپوزیت خوردنی باشه تا بتونه تو زندگی کاربرد داشته باشه؟؟!!!!!مقاله ی خانم قربانیان هم با این که خیلی خیلی سطحش خوب بود هیچ ربطی به موضوع همایش نداشت و صرفن به دلیل این که داورا نمیخواستن بود تنها مقاله ی سطح بالای همایش رو رد کنن پذیرفته شده بود. وگرنه آیا نانوکامپوزیت مقاوم چیزیه که در زندگی روزمره ی ما استفاده بشه؟
خب مقاله میدادی! مهم اینه ک شجاعت مقاله فرستادن داشته باشی!!! انشالله دفعه بد هر مقاله ای که داشتی، با شجاعت بفرست تا بعد از همایش نگی که منم میتونستم بفرستم ولی نفرستادم(ولی مطمئنم اگه میفرستادی رتبه می اورد)اگه اینجوریه منم یه مقاله میدادم مثن در مورد بوزن هیگز در حد خیلی بالاتر از همایش دانش آموزی و میگفتم خب اینم بالاخره به زندگی ربط داره.
نظر لطفتونه. ممنون....بنظرم خانوم قربانیان که آخریشون بود از همشون بهتر بود... البته خوب تجربشون هم بیشتر بود خیلی ... هم سال 91 کرمان حضور داشتن با همین طرح و هم سال 90 بودن و ارائه هم داشتن و مقام هم آوردن ... خلاصه انتظار میرفت خوب ارائه بدن که خوب هم بودش ...
آفای شوشتری هم که امسال دیدیمشون تو همایش کرمان ، کارشون خوب بود واقعا ...
الآن من فقط عکسای یک دوربین رو دارم، وقتی همه ی عکس ها به دستم رسید، اینجا و تو سایت مدرسه میذاریمشونبه نقل از G.MM :یک سوال داشتم
به نقل از G.MM :خیلی ممنون بابت عکسا :)
ولی عکسی ندارین که توش دخترا هم یکم واضح افتاده باشن ؟
خواهش میکنم! :)به نقل از faezeh.v :عکسا...
ولی یه انتقاد...خانومایی که گوشه ی سالن نشسته بودن اصن نیفتادن!
بعد چرا از پشت دوستان عکس گرفتین!؟کمی واضح تر لطفا!
اره خوب راس ميگه... دم به دقه خراب كردن دومينومونو...به نقل از sahar.R :ولی خدایی اگه دوستان دومینو مارو خراب نمی کردن......
ما برده بودیم....
بابا یکم جنبه باخت داشته باشین ....
آره همون بود متن سخنرانی شون هم همون بود که البته به دلیل کمبود وقت، نشد که همه اش رو بگند.به نقل از ~Dr.Shariati~ :این پاوری که محتوای سخنرانی آقای رحیمی بود(با توجه به عکس) دقیقا همون پاوری بود که تو همایش روز فیزیک دانشگاه فردوسی ارائه دادن( البته با توجه به همین یک صفحه ای که تو عکس بود)