• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و بررسی در مورد کف 23 امین دوره

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sogand1374
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرتون کف حدودا چنده؟

• زیر 55

رای‌ها: 21 35.6%
  • 55-60

رای‌ها: 13 22.0%
  • 60-65

رای‌ها: 13 22.0%
  • 65-70

رای‌ها: 6 10.2%
  • 70-75

رای‌ها: 4 6.8%
  • بالای 75

رای‌ها: 2 3.4%

• رای‌دهندگان
    59
پاسخ : بحث و بررسی در مورد کف 23 امین دوره

خدارو شکر.من که قبول شدم.

به نقل از ali.r.k :
من71زدم.شاید قبولشم!توکل بر خدا =((
العان مثلن شما کف رُ چن درصد پیش بینی کردین که این رُ میگین؟! 8-|

بعضی از دوستان گفتن که غیر منطقی که کف رو برای شیمی 55 فرض کنیم! 8-|درسته که ما میگیم کف شیمی بالاست و... اما به هر حال المپیاد و سوالاش اونقدر هم آبکی نبود! سال قبل واقعا استثنا بود(180 MIN!!!) که کف شد 61! طبق اعلام سایت OLAMPIAD.US آقای زمانی کف دوره های شیمی عموما زیر 50 هست... به نظر من امسال هر کی بالای 50 زده قبول میشه(البته من خودم 80 زدم) به همه ی دوستانی که بالای 50 زدن اکیدا و شدیدا توصیه می کنم که بدون استرس و با آرامش کامل برن به درسای مدرسه و المپیادشون برسن! /m\ /m\ /m\ /m\ /m\
هر کی موافقه (یا نسبتا موافقه!) مثبت بده (لایک...)!

امکانش هست کف بیاد زیر 30 آخه دوستم در حد بکش خونده اما سر جلسه استرس گرفته خراب کرده! :-ss #-o

به نقل از uranuscelona :
امکانش هست کف بیاد زیر 30 آخه دوستم در حد بکش خونده اما سر جلسه استرس گرفته خراب کرده! :-ss #-o

زیر 30 که عمرا.
آخه این که نشد دلیل. خودتم داری میگی دوستت استرس گرفته که خراب کرده. وگرنه اینقدر سخت نبوده که.

با خوندنِ این تاپیک یه عده بیخود استرس میگیرن یه عده هم الکی امیدوار میشن....جفتشَم بده!
جو ندیدن خاهشن...ایشالا هرکی زحمت کشیده نتیجشُ ببینه...المپیاد تنها راه موفقیت نیس!

سلام،بچه ها بعضیا تو آیریسک میگن کف دوما با کف سوما فرق داره و اینکه هر سال فقط 100 نفر دوم برمیدارن این درسته؟لطفا منبعتون رو هم بگید.

به نقل از mohammad farmahini :
سلام،بچه ها بعضیا تو آیریسک میگن کف دوما با کف سوما فرق داره و اینکه هر سال فقط 100 نفر دوم برمیدارن این درسته؟لطفا منبعتون رو هم بگید.
پارسال هم کف دوم وسوم فرق داشت فک کنم...حد اقل تو زیست اینطور بود...
اما با توجه به اینکه از پارسال دوما هم میتونن برن دوره فک نکنم محدودیتی واسه دوما باشه...اما تا دوره ۲۱ محدودیت داشت الان فک کنم این محدودیت واسه اولا باشه!

بچه ها نتایج رو کی میزنن؟

ali.r.k

اگه امسال قبول شدم که شدم.نشدم بقیش به حافظ ربط داره

Back
بالا