- شروع کننده موضوع
August McJoseph
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- هاش II
- شهر
- مشهد
به مناسبت ولنتاین یا به عبارتی روزی که عموما به عنوان روز عشق شناخته میشه و از طرف دیگه نزدیک بودنش با زبادروز تولد داروین دانشمند بزرگی که دید مارو به زیست شناسی تغییر داد این تاپیک رو میزنم تا در مورد عشق و ماهیت اون حرف بزنیم،
خیلی از طرفداران نظریه ی خلقت هوشمند عمدتا عنوان میکنن که علم نتونسته برای احساسات ادم یا عشق یا غیره دلیلی داشته باشه، خب من فک میکنم این افراد اونقد اطلاعات نداشتمن که شایسته ی اظهار نظری در این زمینه باشن
بنابراین بهتره در این تاپیک در مورد اینکه عشق چیست ماهیت اون چیست و چطوری به وجود میاد و غیره صحبت کنیم چون اینکه احساس به اسم عشق یا عاشق شدن یا این دست اطلاعات در ما شکل گرفته مسلما باید حاصل مکانیسم هایی در مغز ما باشند.
بنابراین فعلا سوال ها اینهاست:
عشق چیه؟
فایدش چیه؟
حاصل چه مکانیزم و فرآیندیست؟
آیا حیوون های دیگری هم عشق دارن یا مخصوص انسان هست؟
کدوم قسمت های مغز وش نقش دارن؟
اینا سوال های اولیه ای بود که بنظرم رسید.
خب مثل اینکه کسی دوست نداره خارج از دیدگاهی غیر از اون حالت روحانی و خوشگل و دل فریب عشق بهش نگاه کنه نه؟! :د
خب من برای اینکه دیگه اینقدم سوت و کور باقی نمونه با یه ویدئو شروع میکنم که بنظرم باید برای شما هم جالب توجه باشه.
The Science of Love
خیلی از طرفداران نظریه ی خلقت هوشمند عمدتا عنوان میکنن که علم نتونسته برای احساسات ادم یا عشق یا غیره دلیلی داشته باشه، خب من فک میکنم این افراد اونقد اطلاعات نداشتمن که شایسته ی اظهار نظری در این زمینه باشن
بنابراین بهتره در این تاپیک در مورد اینکه عشق چیست ماهیت اون چیست و چطوری به وجود میاد و غیره صحبت کنیم چون اینکه احساس به اسم عشق یا عاشق شدن یا این دست اطلاعات در ما شکل گرفته مسلما باید حاصل مکانیسم هایی در مغز ما باشند.
بنابراین فعلا سوال ها اینهاست:
عشق چیه؟
فایدش چیه؟
حاصل چه مکانیزم و فرآیندیست؟
آیا حیوون های دیگری هم عشق دارن یا مخصوص انسان هست؟
کدوم قسمت های مغز وش نقش دارن؟
اینا سوال های اولیه ای بود که بنظرم رسید.
خب مثل اینکه کسی دوست نداره خارج از دیدگاهی غیر از اون حالت روحانی و خوشگل و دل فریب عشق بهش نگاه کنه نه؟! :د
خب من برای اینکه دیگه اینقدم سوت و کور باقی نمونه با یه ویدئو شروع میکنم که بنظرم باید برای شما هم جالب توجه باشه.
The Science of Love