bugieboy
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دستغیب
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- مدال قهوه اي المپياد زيست -.-
- رشته دانشگاه
- شايد دارو شايد نورولوژي يا
پاسخ : بحث و بررسی شانزدهمین المپیاد زیست شناسی
2.من زدم مقاومت در برابر تنش آبی ولی عین جمله ی کتاب گفته مهم ترین نقش اسید آبسیزیک خفتگی دانه و جوانه اس !
3.من این رو از رو تجربه زدم ! آخه ببین وقتی بدن خیلی بزرگ میشه شش به همون نسبت کارا نمیشه و توی خواب افراد چاق به سختی نفس میکشن واسه همینم خر پف میکنن
4.آقا گزینه ها رو نگاه که کنی میبینی یا 1 میشه یا 2 ! (باور کن خیلی تابلوئه !)حالا فرق 1 و 2 اینه که باید میفهمیدی تعرق تو تابستون گرم و مرطوب بیشتره یا بهار !
1.کی گفته اگه پایدار بشه میل ترکیبیش میاد پایین؟؟؟به نقل از hossein33 :سلام بچه ها من با کلید 33 زدم دارم میرم کنکور بخونم ولی چنتا سوال از بزرگا:
1.سوال 31 دفترچه 2 سوال آپوپتوز و اینا IV به نظر من غلطه و گزینه 1 درسته چون اگه Bcl2 پایدار شه میل ترکیبیش با اونیکی میاد پایین و مرگ سلولی رخ میده
2.سوال 11 دفترچه 2 که مهمترین نقش آبسیزیک اسیده بنظر من سلیقه ایه و مقاومت در برابر تنش خشکی و خفتگی دانه به یک اندازه اهمیت دارن و مث جریان مرغ و تخم مرغه(اگه در برابر خشکی تنش نداشته باشه ممکنه به فصل تولید مثل نرسه که بخاد دانه رو خفته نگه داره)
3.من جایی ارتباطی بین اختلال خواب و چاقی ندیدم اگه شما دیدید بمن هم بگین بخونم
4.استدلالتون برای سوال 20 دفترچه 2 که نمودار شدت تعرق بود رو هم بگین یه بحثی بکنیم من گزینه 4 رو زدم
حق نگهدار
2.من زدم مقاومت در برابر تنش آبی ولی عین جمله ی کتاب گفته مهم ترین نقش اسید آبسیزیک خفتگی دانه و جوانه اس !
3.من این رو از رو تجربه زدم ! آخه ببین وقتی بدن خیلی بزرگ میشه شش به همون نسبت کارا نمیشه و توی خواب افراد چاق به سختی نفس میکشن واسه همینم خر پف میکنن
4.آقا گزینه ها رو نگاه که کنی میبینی یا 1 میشه یا 2 ! (باور کن خیلی تابلوئه !)حالا فرق 1 و 2 اینه که باید میفهمیدی تعرق تو تابستون گرم و مرطوب بیشتره یا بهار !